Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Općenito » Predavanje engleskog u inozemstvu, TEFL, TESOL

Nina - Predavanje engleskog u inozemstvu, TEFL, TESOL
Hej ljudi trebam pomoc...Studiram engleski u americi i htjela bi ici predavati negdje u aziju. Vidim da svi traze certifikate TESOL ili TESL. Ja sam malo citala o tome ali nije mi bas sve jasno...Koji tocno certifikat je najbolji? Vidjela sam da ima i onih koji se mogu poloziti i online od bilo kuda i kostaju puno manje od onih u ucionicama....HELP:)
 Dodan: 05. 03. 2008 @09:11:05
odgovori 

rigormortis - Re: Predavanje engleskog u inozemstvu, TEFL, TESOL

najbolje da ides u Kinu ili Koreju, no premda je Koreja uzasno zatvorena (ne u politickom smislu) i ima puno manje stranaca, Kina je sasvim dobar izbor i jeftin.

Za Kinu ti ne treba TESOL, ukoliko imas diplomu iz Amerike. Uopce ih ne brine sto nisi native speaker i da se zaraditi do 1500 Eura mjesecno. Sve zavisi od tebe i gdje zivis.

Upoznaj se sa IELTS-om premda se tu jako dobra lova zaradi i Kinezi ga najvise uzimaju. TEFL ili TESL mozes obaviti online ili ako ides do Kine preko Tajlanda, u Bangkoku napravis vrhunsku kopiju za 50$....Uostalom, ko to provjerava. Jedini je problem sto si hrvatski drzavljanin i to sto si diplomirala u Americi , bas Korejance i ne zanima. Kinezi su flxibilniji, a ja bi ti preporucio da se ubacis u legitimni teaching posao - citaj respektabilan, znaci International schools with IB Program...svaka susa from an English speaking country predaje Engleski u Aziji, tako da se ne moras zacuditi koncentraciji morona.

lijep pozdrav

Dodan: 07. 03. 2008 @12:08:36
odgovori 

- Re: Predavanje engleskog u inozemstvu, TEFL, TESOL
Ne kuzim....Kako mislis da se upoznam s IELTSOM? Da predajem drugima za to ili da ga sama uzmem?Kolko ja znam to je test da procjeni razumijevanje engleskog, nesto kao TEOFL za second language. Onda, sta znaci da napravim kopiju U Tailandu? Ako polozim taj test zasto da radim kopiju? I velis da u kini nije bitno ak nisi native spaker ali da je bed da sam iz hrvatske a zavrsila americki faks? :)
 Dodan: 07. 03. 2008 @18:52:31
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: