Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Općenito » Valencia
| vergilije - Valencia |
Ugl. znaima me zna li netko kako najpovoljnije do Valencie. Koliko ja znam najbolje je iz Milana Ryan airom za nekih 20 Eur. Postoji li neka druga ruta..tipa iz Ljubljane, Maribora ili Graza? Druga stvar: Jel netko bio u Valencii i kakvi su dojmovi. Idem tamo ovo ljeto pa ako je netko bio neka javi. |
Dodan: 03. 03. 2008 @12:54:27
|
odgovori |
| Marina - Re: Valencia |
bila sam lani, najpovoljnije me ispala avio karta slovenskog adria airwaysa od ljubljane do barcelone za 1500 kn. od barcelone za valenciu ide bus svakih sat vremena ili cesce. bus je 20ak eura u 1 smjeru, uz isic iskaznicu bio je neki popust. valencia je super za provode, razgledanje, shopping. ljudi su malo priprosti, a ono sto me iznenadilo, i jako neuredni. osim u samom centru, po ulicama i plazama, na svakom koraku smece i smrad. no mozda je tako samo ljeti...... |
Dodan: 03. 03. 2008 @22:40:35
|
odgovori |
| tt - Re: Valencia |
| Odi sa MyAir iz Venecije do Barcelone,to mozes ubosti karte za cca 100 EUR povratne i onda vlakom (cca 35 EUR u jednom smjeru) do Valencije,super brzi i moderan vlak, uz obalu ide....super je Valencija,meni je dojam bio da je grad cist i jako lijepo uređen...obrati pozornost na Calatravina djela... |
Dodan: 04. 03. 2008 @13:01:35
|
odgovori |
| vergilije - Re: Valencia |
A jel mi netko moze objasniti zasto za Spanjolsku nema direktnih letova iz Hrvatske? Ima li kakvih naznaka da se nes uvede do ljeta, jel netko zna? Isto tako sta ako idem iz Zgb, moram ici za Paris pa onda za Valenciu.... Iskreno ne de mi se kombinirati nikakav vlak, bus ili slicno..samo avion. |
Dodan: 11. 03. 2008 @14:00:54
|
odgovori |
| vergilije - Re: Valencia |
| Kaj nitko nije bio u Valencii???? |
Dodan: 22. 03. 2008 @15:26:44
|
odgovori |
| zgubidanka - Re: Valencia |
lijepi pozz!!! Evo sada tek vidjeh ovaj post, ma valencija ti je jedan od bojih europskih gradova, razvija se nevjerojatnom brzinom i ima tako odlicnih stvari i dogadjaja, totalni mrak. I nije naravno ni priblizno skupa kao madrid i barcelona. zivjela sam tamo 4 mjeseca i sada sam opet bila za festival Las fallas, ludilo. U gradu je sve uredjeno, od prijevoza, plaza, a veze vlakovima sa ostatkom espane su odlicne, malo skupo, ali vrijedi love, mislim da boljih vlakova trenutno nema u europi. i ako volis nogomet, uzivat ces, ja jesam, nogometni grad. a veze hr - es, ne postoje, najbolje preko venencije za barcu, a onda vlak. eto, ako te nekaj jos zanima, pitaj!!! |
Dodan: 01. 04. 2008 @13:23:59
|
odgovori |
| 13.02 - Re: Valencia |
| ali ne postoji let dubrovnik -barcelona sa click airom preko lita? |
Dodan: 22. 04. 2008 @12:29:24
|
odgovori |
| Anita - Re: Valencia |
| Ej, ja ti idem u Valenciu u 7mjesecu i nasla sam kartu preko ryanaira za 65eura. Idem iz Venecije za Rim pa iz Rima za Valenciu. Mislim da jeftinije od toga neces naci.. |
Dodan: 26. 04. 2008 @12:32:54
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|