Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Radni programi » Da li je moguće prihvatiti job offer i na račun njega dobit vizu i doć u SAD. Zatim se ne javit tom poslodavcu nego tražiti posao?

www - Da li je moguće prihvatiti job offer i na račun njega dobit vizu i doć u SAD. Zatim se ne javit tom poslodavcu nego tražiti posao?
...neka odgovaraju samo oni koji su ovo i radili....
 Dodan: 02. 03. 2008 @23:48:44
odgovori 

Damir - Re: Da li je moguće prihvatiti job offer i na račun njega dobit vizu i doć u SAD. Zatim se ne javit tom poslodavcu nego tražiti posao?
Nemoj probavati. Radije pocni u toj firmi pa nakon nekog vremena pitaj odvjetnika sto napraviti. On ce ti dati najbolji savjet. Nisam probao ali je lik dosao na nas brod kao ronioc, druga firma mu ponudila duplo vecu lovu( jer je njihov napravio sranje tu noc pa zavrsio u zatvoru a nisu mogli bez covjeka ici offshore) Nas presao na drugi brod, kao dao otkaz ovde (pazi lika). Drugi dan dosli US marshals i zavrsio majmunari.To je zadnje sto sam cou o njemu ( jer je dao otkaz pa firmu vise nije briga za njega) Ja se nebi zajebavao. Btw. Kradja struje u Tampi,FL je $70000.00 kazna i 5 godina zatvora.
 Dodan: 03. 03. 2008 @00:19:54
odgovori 

comi - Re: Da li je moguće prihvatiti job offer i na račun njega dobit vizu i doć u SAD. Zatim se ne javit tom poslodavcu nego tražiti posao?
prijatelju.kratko i jasno MOGUCE je!ako si na tzv. Indy opciji! Mozes i sam zakljucit da je to samo prakticki fiktivni ugovor..jer isto tako ti taj poslodavac kad dojdes gore moze reci nema mjesta il nesto trece! Necu ti reci ,da si ga u biti mozes i sam slozit ak si snalazljiv..al ovo citaju vjerovatno i ovi iz US ambasade...hehe(znaju i oni to) pozdrav
 Dodan: 03. 03. 2008 @20:19:07
odgovori 

ST - Re: Da li je moguće prihvatiti job offer i na račun njega dobit vizu i doć u SAD. Zatim se ne javit tom poslodavcu nego tražiti posao?

comi,jesi ti to vec radia?

jeli javis sta agenciji

jeli bar obavjestis tog ko ti je poslao job offer da neces doc...ili se samo nepojavis - ko pravi balkanac:-)

Dodan: 04. 03. 2008 @14:58:15
odgovori 

comi - Re: Da li je moguće prihvatiti job offer i na račun njega dobit vizu i doć u SAD. Zatim se ne javit tom poslodavcu nego tražiti posao?
ja sam to radio i nikoga nisam obavjestavao.tj taj job offer mi je bio sam za US amb. a gore sam onda isao u sasvim trecu drzavu,grad i posao. isao sam "nazalost" preko ccusa i onda imas kod njih otvoren akaunt i moras cim ujdes u US potvrdit vizu na tom akauntu u roku od nekoliko dana(sve ti pise tamo)to ti je VAZNO. i tamo upises podatke od poslodavaca..i stavis onda novog ili stavis za prvu ruko tog fiktivnog dok si nenajdes posao pa kasnije pormijenis. a obavjestavanje..a to ti je stvar kulture,ja osobno nisam..nevidim razlog zasto bi trosio tel. neznam jel ides prvi puta?! jer ak si prvi onda moras ici trazit SSN.
 Dodan: 04. 03. 2008 @19:18:38
odgovori 

ST - Re: Da li je moguće prihvatiti job offer i na račun njega dobit vizu i doć u SAD. Zatim se ne javit tom poslodavcu nego tražiti posao?

...aj ako mi mozes detaljnije pojasnit to u vezi ssn broja?

ja iden preko BHV - jeli ista stvar i kod njih???

Dodan: 04. 03. 2008 @20:28:01
odgovori 

.....mozes mi to na mail dinko1983@net.hr .HVALA
 Dodan: 04. 03. 2008 @20:29:06
odgovori 

veseli - Re: Da li je moguće prihvatiti job offer i na račun njega dobit vizu i doć u SAD. Zatim se ne javit tom poslodavcu nego tražiti posao?
moguce je ako te ne uhvate. pitaj u agenciji.
 Dodan: 05. 03. 2008 @15:49:26
odgovori 

davor - Re: Da li je moguće prihvatiti job offer i na račun njega dobit vizu i doć u SAD. Zatim se ne javit tom poslodavcu nego tražiti posao?
ne morzes, zbog servisa, pogotovo ako ides prvi put, nemas social s, number bez kojeg nemres radit, a koji se ceka od 4 do 12tj, mozes se javit poslodavcu i odma dat otkaz, pa trazi poso... cuj ako i ides samo da zaradis neke velike pare onda ni nemoj ic...jer nebus
 Dodan: 06. 03. 2008 @10:40:32
odgovori 

vojo - Re: Da li je moguće prihvatiti job offer i na račun njega dobit vizu i doć u SAD. Zatim se ne javit tom poslodavcu nego tražiti posao?
ST je nepismen, a k tome se deklarira kao balkanac; a comi je samo nekulturan ili se samo tako izjasnjava?! lijepa ekipa. ja bih sigurno poslusao vas savjet.
 Dodan: 06. 03. 2008 @16:26:12
odgovori 

vidim dobro staro drustvo usidjelica kojima je radijus kretanja max do obliznjeg šoping centra pa tu nesto trakelja..dajte kad ste tako pametni opalite nesto konstruktivno?! a SSN se vadi u lokalnom uredu i dojde tamo gdje im kazes da ti posalju! i nemora imat veze s JO koji se prilozi u amab.
 Dodan: 06. 03. 2008 @20:44:35
odgovori 

Kizo - Re: Da li je moguće prihvatiti job offer i na račun njega dobit vizu i doć u SAD. Zatim se ne javit tom poslodavcu nego tražiti posao?
Ja sam dobio job offer iz san francisca i otisao u Ocean city ali sam prije puta rekao poslodavcu da ne dolazim kod njega a sto se tice ssn,kada dodjes tamo imas cca 2 tjedna da nadjes drugi posao i onda te podatke od novog poslodavca upises u aplikaciju za ssn.I jos nesto,taj novi poslodavac ti treba dati job offer koji ce ti trebati za ssn.Ako te poslodavac zeli zaposliti i ako mu objasnis za sta ti treba job offer mislim da ne bi trebalo biti problema da dobijes job offer.Ja sam ga dobio bez problema.
 Dodan: 07. 03. 2008 @11:41:25
odgovori 

Mario - Re: Da li je moguće prihvatiti job offer i na račun njega dobit vizu i doć u SAD. Zatim se ne javit tom poslodavcu nego tražiti posao?
Pozdrav! Dobio sam job offer u obliku jpg formata (slika). Da li ga mogu sam prosljedit u CCUSA ured putem e-maila (znači u obliku slike,jpg) ili mi baš treba original doći poštom iz SAD-a pa ga poslat poštom ili faksom? Hvala!
 Dodan: 09. 03. 2008 @13:12:12
odgovori 

www - Re: Da li je moguće prihvatiti job offer i na račun njega dobit vizu i doć u SAD. Zatim se ne javit tom poslodavcu nego tražiti posao?
trebaš ga isprintat, potpisat i poslat u ccusa ured
 Dodan: 09. 03. 2008 @15:12:55
odgovori 

bok - Re: Da li je moguće prihvatiti job offer i na račun njega dobit vizu i doć u SAD. Zatim se ne javit tom poslodavcu nego tražiti posao?

kizo kralju...vidim da si upucen....

aj molin napisi u par crta proceduru na ulasku u USA i prijavljivanje za SSN (ako idem prvi put,i iden u grad i drzavu koja mi nije na job offeru)...

kako si ti to rjesia??

Dodan: 11. 03. 2008 @17:58:11
odgovori 

Kizo - Re: Da li je moguće prihvatiti job offer i na račun njega dobit vizu i doć u SAD. Zatim se ne javit tom poslodavcu nego tražiti posao?
Kada dodjes u usa imas tri tjedna da nadjes posao i kad ga nadjes objesni poslodavcu da ti treba ispuniti job offer formular radi izdavanja ssn.Job offer ti treba kod prijave za ssn i bez njega ne mozes dobiti ssn.Ne bi trebalo biti problema s poslodavcem jer je svima njima u interesu da radis tamo legalno tj. sa ssn.Cim dobijes potvrdu da si predao zahtjev za ssn to ti je kao da si ga dobio jer dobijes potvrdu da si aplicirao i to je poslodavcu dovoljno.Kad dobijes novi job offer treba ga faksirati u agenciju i ispuniti podatke na stranici ccusa-a i to ti je to.
 Dodan: 11. 03. 2008 @23:11:51
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: