Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Avio karte » Skyservice

Ed - Skyservice
Pozz ljudi!Jel netko letio prosle godine izravno iz Zagreba za Toronto??
 Dodan: 25. 02. 2008 @22:30:56
odgovori 

ja - Re: Skyservice
draga iz zagreba ne mozes direktno ni do spanjolske
 Dodan: 29. 02. 2008 @06:34:47
odgovori 

Ed - Re: Skyservice

He he,kao prvo nije draga vec dragi,lol,a kao drugo nisi informiran!http://www.skyserviceairlines.com/eng/airline/flightdestinations/winter.asp

Dodan: 29. 02. 2008 @13:19:26
odgovori 

hehe...ok dragi...nije da nisam informiran vec nisam informirana:):)hm......moram priznat da nikad nisam cula za ovu kompaniju ali isto tako nisam nasla nikakav raspored letova iz zagreba na njihovohj stranici...no u svakom slucaju sa kojom god kompanijom ides iz hr, ne postoje izravni prekooceanski letovi.. p.s. placam kavu ako nades koji.
 Dodan: 29. 02. 2008 @18:50:00
odgovori 

Dobro istina ne postoji direkt let,ali ovaj je takav recimo,uz usputno stajanje u Dublinu na sat vremena zbog kerozina!Stoga placas kavu,lol!:)))
 Dodan: 29. 02. 2008 @19:56:20
odgovori 

znaci ne mijenjas avion?:)ma nemoguce...pa iz zagreba se nemre nikud daleko stici..uvijek milion presjedanja...jesi li ti vec letio s tom kompanijom?..btw. vidim da si pun nekih neobicnih informacija...pa mozda znas dal ima neka neobicna veza za dallas? :)
 Dodan: 29. 02. 2008 @20:04:41
odgovori 

Nisam letio ali namjeravam ovo ljeto,pa pitam zato jel itko isao proslo ljeto!Posto imam oca u Edmontonu,Can.,cesto idem uglavnom preko dobrog starog Frankfurta!Bio sam i u Dallasu,tocnije u Forth Worthu jer mi tamo teta zivi,isao sam preko ahhh dobrog starog Frankfurta,tako da ti ne preostaje nista drugo.A sto se tice karte,ja sam isao sa United Airlinesom,a karta me izasla oko 1000$ sa svim taksama!Pozz :)))
 Dodan: 29. 02. 2008 @21:39:46
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: