Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Avio karte » London

nino - London
Jeli itko zna da je nekoga odbijo imigracijski službenik prilikom ulaska u englasku, mislim na razdoblje od kada nama (Hrvatima) ne triba viza?
 Dodan: 25. 02. 2008 @19:08:47
odgovori 

Jasmin - Re: London
kolko ja znam ne?sam mu moraš reć zašto si došao u englesku i skojim razlogom?i onda te pusti!!!!
 Dodan: 25. 02. 2008 @21:11:20
odgovori 

ST - Re: London
i usput te pita di ces spavat...imas li povratnu kartu, koliko imas love...i sl....uglavnom...vidit ces kad te na aerodromu odvorje skupa sa pakistancima, siptarima i sl....
 Dodan: 25. 02. 2008 @23:19:19
odgovori 

ST - Re: London

meni prijatelj ide u UK bar 3-4 puta godisnje i kaze da cesto vidi kako ljude odbijaju i vracaju....

a jedna cura iz st je isla u Dublin kod sestre - bez povratne karte i bez love(jer je plairala sve to uzicat od seke) - rasplet price je da je vracena u RH nakon 3 dana cekanja u zatvoru na aerodromu...uglavnom : nebrini se ali znaj da smo mi njima ipak samo balkanci...:-)

Dodan: 25. 02. 2008 @23:22:50
odgovori 

maja - Re: London
Ja sam upoznala curu koju su vratili iz Londona. Ne znam detalje, jer sam ju upoznala u ambasad kad je cekala turisticku vizu, a nam to kao vise nije trebalo...
 Dodan: 26. 02. 2008 @23:00:14
odgovori 

loptica skockica - Re: London

ne triba vam viza za london - englesku!!!

kad te carinik pita sto zelis tamo, kolko para imas... kazes idem prijatelju , nebitno. para imas toliko koliko imas jer to ne smijes lagati u slucaju provjere, ali im kazes da imas kreditne kartice ukoliko te sami ne pitaju :)

eto to je sigurno

Dodan: 28. 02. 2008 @08:51:02
odgovori 

valentina - Re: London

za svaki slucaj dobro je imati pozivno pismo, a meni se dogodilo da su zvali telefonski osobu kod koje sam isla da pitaju dali ikoga ocekuje ;)

Dodan: 01. 04. 2008 @00:30:00
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: