Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Avio karte » rimmmmmmmmmmmmmm
| danci - rimmmmmmmmmmmmmm |
LJudi, idem u rim na 5 dana, pa me zanima koju karticu uzeti -dal isic ili euro 26??i kako uciniti transport po gradu jeftinim?s kojom karticom?5 i po dana sam tamo Hvala puno, Maja |
Dodan: 19. 02. 2008 @14:08:20
|
odgovori |
| mw - Re: rimmmmmmmmmmmmmm |
| Ne bih te htio razočarati, ali ja sam imao i jedno i drugo pa skoro na ništa nisam mogao dobiti popust kao ni moji prijatelji...samo na par mjesta, Colosseo i Palatino ovo ostalo smo skoro sve plaćali punu cijenu jer nismo EU a oni primjenjuju popuste (većinom) na ISIC i EURO-26 ali samo za studente iz EU. Možda ćeš ti imati više sreće.... Transport po gradu ti je najblje uzet kartu za tjedan dana (ili manje, kako god ti paše...) to se zove CIS - Carta Integrata Settimanale i košta 16€, možeš je kupit u bilo kojoj MEtro stanici i njihovim automatima. E da, imaš info na stranici gradskojg prijevoza http://www.atac.roma.it/ Eto, nadam se da sam pomogao. Pozz! |
Dodan: 27. 02. 2008 @15:30:13
|
odgovori |
| ivkica - Re: rimmmmmmmmmmmmmm |
| bok ljudi. ja se spremam s frendicama na 5 dana u rim i 3 dana u napulj, pa me zanima jel neko bio mozda u rimu u hostelu i zna kakvi su hosteli tamo? rezervirali smo backpackers hostel, pa ak neko zna kak je tam, ako je mozda bio...I inace ako imate nekakvih korisnih savjeta glede rima svi su dobrodosli. hvala! |
Dodan: 28. 02. 2008 @18:16:30
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|