Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Radni programi » BHV vs. CCUSA Tko je bolji???
| Martina - BHV vs. CCUSA Tko je bolji??? |
Bila sam na info sastancima i BHV-a i CCUSA-a, neznam za koga da se odlucim!!! BHV je malo jeftiniji ali CCUSA mi izgleda profesionalniji i mislim da ima bolje uvijete!!! Sta cu sada, preko koje agencije da idem na work&travel?
|
Dodan: 13. 02. 2008 @21:23:18
|
odgovori |
| xxx - Re: BHV vs. CCUSA Tko je bolji??? |
ravo pitanje,svaka cast ja san se osobno odlucia za BHV - 50tak € jeftiniji , a objektivno...oni samo popunjavaju formulare za dobivanje vize - koliko se meni cini i jedni i drugi to mogu... |
Dodan: 13. 02. 2008 @21:43:30
|
odgovori |
| .. - Re: BHV vs. CCUSA Tko je bolji??? |
| isto sr.. drugo pakovanje |
Dodan: 14. 02. 2008 @09:54:15
|
odgovori |
| sv.valentin - Re: BHV vs. CCUSA Tko je bolji??? |
| krivo. niko ne ispunjava formulare ze vizu, to radis sam... BHV radi Aspire programe i to prvu godinu ikad; aplikacija je smijesna, na stranicama od Aspire pise da je ured u Jugoslaviji, a popis svih koji idu pise na web stranicama, rade i masu drugu stvari... Druge godine mogu raditi i neki drugi program od neke druge firme... CCUSA radi CCUSA programe zadnjih 9 godina. Ne rade nista drugo.Samo ove programe. Ja sam bio dva puta preko CCUSA. cure znaju sto rade i same su bile par puta na programima i svi koji za njih rade. iz BHV nitko nije bio na programima, a ljudi koji rade za njih se nalaze preko oglasnika.... i jedni i drugi uzimaju pare, jer je to agencijski posao (kao i autokuce, Atlasi, Generalturisti)isao sam na oba sastanka; ocito je da BHV kopira CCUSA i u nacinu sastanaka samo sto nemaju ni jednu vjernus liku vec su sve sa neta, dok CCUSA ima filmic od ljudi koji vas na kraju i intervjuiraju... pitanje je tko je profesionalniji i tko to duze radi i tko zna odgovore na pitanja....propitajte se |
Dodan: 14. 02. 2008 @10:11:14
|
odgovori |
| Amerikanac - Re: BHV vs. CCUSA Tko je bolji??? |
Bok ekipa. Ja sam student američkog fakulteta u Americi kojeg sam upisao preko BHV-a (Allbright College, PA). Mogu vam samo potvrditi da su vrlo profesionalni i da bez njih nikada ne bih znao popuniti komplicirane aplikacije za studij u Americi, prikupiti dokumentaciju, dobiti kredit, stipendiju... Nemam pojma sto je CCUSA i sta oni rade, ali znam da BHV postoji od 1995, jedini je odobren od hrvatskog ministarstva obrazovanja. |
Dodan: 14. 02. 2008 @12:04:03
|
odgovori |
| Malik - Re: BHV vs. CCUSA Tko je bolji??? |
Hello, pa kaj ne kuzite da je ova tema smijesna obzirom da STA na svojim stranicama nudi ccusa programe...Osobno, mislim da je BHV puno profesionalnija tvrtka koja radi dugi niz godina na velikom broju programa. Pogledajte njihovu web stranicu i ccusa stranicu i vidjet cete razliku...Isao sam na tecaj preko njih, a znam ekipu koja je isla na studij i na au pair i svi kazu da im je bilo super, a da je agencija skroz ok...Ne znam, ja sam imao dobra iskustva, al cini mi se da netko tko vec dugi niz godina sudjeluje na smotri sveucilista i radi hrpu programa, valjda zna i poslati ljude na work & travel |
Dodan: 14. 02. 2008 @12:09:02
|
odgovori |
| tintilinic - Re: BHV vs. CCUSA Tko je bolji??? |
| BHV radi Aspire Work and Travel programe od ove godine. Ovo im je prva godina. Nekad su radili isto ove programe, ali su imali problema sa job oferima i vizama. I kad ih pitate tvrde da su jedini koji ovo rade. A kad pitate u CCUSA, oni kazu da programe radi BHV i Amcent. Toliko o profesionalnosti i iskrenosti. Ili neznaju konkurenciju ili lazu. |
Dodan: 14. 02. 2008 @13:15:01
|
odgovori |
| Josip - Re: BHV vs. CCUSA Tko je bolji??? |
Ja sam isao preko CCUSA i planiram ponovno te mogu reci da su profesionalni i dobri kao agencija. Istina je da ljudi koji rade za CCUSA su i sami isli na programe i kad odrzavaju info sastanke onda definitivno znaju sta pricaju. Kod BHV to nije tako medutim oni imaju pun kufer nekakvih programa tako da i sam neznam sto nude, ali work&travel program su tek poceli. Sto se tice tog programa CCUSA ti ima vise iskustva i vise znanja. Meni su bili ok, pa ti slobodno mogu preporuciti CCUSA. Uostalom za svoje novce idi tamo gdje ti hoces!!! |
Dodan: 14. 02. 2008 @13:31:19
|
odgovori |
| petra č. - Re: BHV vs. CCUSA Tko je bolji??? |
| @Malik, CCUSA ima svjetski web sto potvrdjuje da imaju urede po svuda. BHV ima samo hrvatsku stranicu. kad istrazis program Aspire koji radi BHV ce ti biti jasnije. dakle oni ne rade svoje prograne, nego preprodaju od nekoga drugoga sto znaci da druge godine mogu raditi necje druge programe. i da stranica je smjesna naspram CCUSA. |
Dodan: 14. 02. 2008 @14:29:59
|
odgovori |
| vicka - Re: BHV vs. CCUSA Tko je bolji??? |
| kod bhvovaca se aplikacija salje, pazi sad ovo postom ili faxom! pa u kojem stoljecu su oni? i kasnije ti ime visi na webu tako da svi vide ko je u programu. a pak CCUSA ima ured u Rijeci?! to mi je isto malo glupo. a prijava im je ko space shuttle. i jos onaj futprints poslje! da mi je radit kod njih u IT! |
Dodan: 14. 02. 2008 @15:38:00
|
odgovori |
| Martina - Re: BHV vs. CCUSA Tko je bolji??? |
| E sad sam jos vise u dilemi... neznam sta cu!!! Frendica mi je prosle godine isla na work&travel preko CCUSA, tako da cu najvjerojatnije ici i ja. Nadam se da na ovaj post pisu studenti koji su vec bili a ne zaposleni u doticnim agencijama. Ipak mi je potrebno objektivno misljenje o svemu:) |
Dodan: 14. 02. 2008 @16:15:30
|
odgovori |
| ? - Re: BHV vs. CCUSA Tko je bolji??? |
| Ej Amerikanac,moze pitanje na kojoj osnovi si dobio stipendiju za studij i da li je full scholarship ili nije..? |
Dodan: 14. 02. 2008 @18:30:47
|
odgovori |
| Kizo - Re: BHV vs. CCUSA Tko je bolji??? |
| Ljudi,ja sam bio dva puta u americi preko ccusa i mogu reci da ti agencija treba samo da dobijes vizu a kad dodjes tamo sve je ostalo na tebi i ostavljen si samom sebi sta god drugi pricali.Svaka cast curama iz Rijeke ali kad sletis na americko tlo vise s njima nemas veze nego se za sve probleme obracas sjedistu agencije u sausalitu.Znaci da ti one ne mogu pomoci.Prosle godine je meni agencija doslovno trebala samo za vizu i apsolutno nista vise jer sam imao posao i nisam imao nikakvih problema tamo i nisam imao razloga kontaktirati agenciju. |
Dodan: 14. 02. 2008 @19:54:24
|
odgovori |
| maja - Re: BHV vs. CCUSA Tko je bolji??? |
| sv. valentin je zrinka iz ccusa-a.... hihihi... kako je to tuzno da se ljudi sami reklamiraju na forumima. Daj Zrinka uhvati se posla i ostavi se foruma:) |
Dodan: 14. 02. 2008 @20:06:30
|
odgovori |
| Jenny Drznica - Re: BHV vs. CCUSA Tko je bolji??? |
| Ekipa, sto je njih vise to ce nama biti bolje. Eto, BHV poceo raditi work&travel i ccusa odmah vise nije tako uspavan i prepotentan, vec se stalno dokazuju u cemu su bolj. Da ih se bar pojavi jos 5 |
Dodan: 15. 02. 2008 @08:31:29
|
odgovori |
| maja - Re: BHV vs. CCUSA Tko je bolji??? |
| to svakako... slazem se!!! Samo se nadam da ce sada CCUSA ipak smanjiti cijene, jer nevidim razloga da tolike novce uzimaju za takvu uslugu. Ok mi je dati novce za avio kartu i vizu ali njihova usluga mi nikad nije bila jasna. Stvari koje su uljucene u cijenu su bezvezne. Ko da ih je netko iz dosade izmisljao pa stavljao na istu... telefon 24h, orijentacijski sastanak... hihihih... mozes si misliti da to toliko vrijedi!!!! |
Dodan: 15. 02. 2008 @13:21:33
|
odgovori |
| joshua panj - Re: BHV vs. CCUSA Tko je bolji??? |
| Ma necu dugo, samo mi jedna sitnica nije jasno. Koliki je tocno stupanj ljudske retardacije potreban da se pisu ovakva pitanja. Krenimo redom: Kada dodjete u SAD ste prepusteni samo sebi. Tocno, istina, pravo, suprotno od krivo...ali vi idete preko jebenog independent programa. Koji dio u rijeci ne-ovisan nije jasan, negacija ili ovisnost, u toj opciji ti oni sredjuju samo papire, masno to naplate svima je to jasno, ALI TO JE SVE!! BHV se ubio od profesionalnosti...jedan od boljih u toj kategoriji. Majo ako se George nije javio od ljeta, a mali crnja je na pomolu, kukaj lokalnoj gatari, mani se interneta... |
Dodan: 15. 02. 2008 @14:53:38
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|