Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Avio karte » Manila

Edi - Manila
Pozdrav svima. Eto namjeravam u 5 mjesecu u Manilu, pa me zanima jeli tko bio tamo? Savjeti i tako to. Vize su koliko vidim veoma fleskibilne za produzivanje, cak mi je veleposlanstvo reklo da mogu kupit jednosmjernu kartu.
 Dodan: 12. 02. 2008 @16:10:53
odgovori 

Dario - Re: Manila
Bok! Ja sam prošle godine bio a Filipinima. Zezeli su me za vizu toliko da sam gotovo odustao. Gore nego za američku, a kad ono tamo za 3 USD radiš šta hoćeš! Manila mi je bila odvratna, a domestic terminal zračne luke nešto neopisivo grozno. Predlažem malo sunčanja na Borocayu ili sl.
 Dodan: 18. 03. 2008 @01:44:42
odgovori 

Edi - Re: Manila
Bio problem sa vizom u Zg ili? Vec sam sredio jesnosmjernu kartu. sad mi je ostala samo viza i cijepljenje ako je potrebno. Borocay? pa... planira se ^^
 Dodan: 18. 03. 2008 @18:32:22
odgovori 

pipina - Re: Manila
pripazi s vizom, nemam osobnog iskustva, alo prijatelji su toliko nazajebavali s filipinskom vizom da su skoro odustali. boracay je divan, ali imaš puno divljih otoka okolo ne toliko razvikanih koje bi bilo super vidjeti...
 Dodan: 24. 04. 2008 @11:17:39
odgovori 

Eh... Imam pozivno pismo i sve. Budemo vidjeli ovaj petak. Nadam se da nece. Nemogu mi to napravit :(
 Dodan: 29. 04. 2008 @20:08:19
odgovori 

ljubica - Re: Manila
uh, uh! tocno kako dario pise - dobiti vizu katastrofa! ja sam aplicirala u hong kongu, toliko komplikacija, zamalo sam odustala. ali, to je samo slika njihove drzave gdje je sve goverment coltroled. inace, moja najdraza zemlja u regiji (Manilu zaobidji u velikom luku)
 Dodan: 01. 05. 2008 @13:54:45
odgovori 

kristina - Re: Manila
ja sam u Manili zatrudnila i rodila sad dvogodisnjaka,dobro je sve viditi ali cuvaj glavu tamo te noc ili dan svejedno proguta dok reknes keks.11000 000 ljudi od kojih je 10 000 000 teska sirotinja koja jos ni struju nema
 Dodan: 11. 05. 2008 @00:15:47
odgovori 

kike - Re: Manila
e da ja sam bila u rujnu kad su kisna razdoblja,visoke temperature a sve pun o vlage ali imaju par ludilo shoping centara koje europa ni blizu nema bar ja nisam takve u europi vidila a i nje sam poprilicno vidila.Obavezno probaj mango juce.Voznja ce ti po Manili ostati u sijecanju ali iskreno ako nemas ko ce te cuvati tamo i ako nemas drzavnu zastitu ne idi.
 Dodan: 11. 05. 2008 @00:22:08
odgovori 

Ajme vidi odgovora! ^^ Hvala ljudi. Naime dobio sam vizu u Zg bez problema. Sat vremena cekanja ^^
 Dodan: 11. 05. 2008 @17:02:02
odgovori 

vlada - Re: Manila

U julu idemo na Filipine i ostali bi oko 2 nedelje, a plan nam je da se u Manili ne zadrzavamo i cim sletimo odemo na Boracay. Sa informacijama smo jako tanki, a interesuje nas mnogo toga(cene, sta jos obici, bezbednost, transport...)? Svaki savet je dobrodosao.

Dodan: 17. 06. 2008 @17:29:08
odgovori 

vlada - Re: Manila

Vizu smo inace dobili bez problema. Posle Filipina idemo u Maleziju na 20tak dana.

Nas mejl je vlada_daca@yahoo.com pa ko moze dati korisne savete u vezi obe zemlje neka se javi.

Veliki pozdrav svim ljubiteljima putovanja pd Vlade

Dodan: 17. 06. 2008 @17:38:54
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: