Studentska putnička agencija STA Zagreb
Putnički forumArhiv posljednih novosti.Pratite nas na  TwitterjuNaruči se za putničke RSS obavijesti
Forum
JAMMARK TURISTIČKA AGENCIJA
Dodan: 03. 02. 2008 @18:43:36
jammark
Gost
Glasajte ZA Glasajte PROTIV
Glasova: 0

LJUDI !NE PUTUJTE NIKADA NI U SNU S TURISTIČKOM AGENCIJOM JAMMARK IZ ZAGREBA, JER UZMU NOVCE I PUTOVANJE NIKAD NE DOČEKATE!!!
AKO I SLUČAJNO OTPUTUJETE ZNAJTE DA ĆE VAS ČEKATI NA DESTINACIJI SAMI PROBLEMI I NISTA OD TOGA STO VAM JE OBECANO.

JAMMARK,TURISTIČKA AGENCIJA JEDNOSTAVNO VARA I PLJAČKA GRAĐANE S PUTOVANJIMA!NE IDITE KOD NJIH NIKADA.

Re: JAMMARK TURISTIČKA AGENCIJA
Dodan: 06. 02. 2008 @09:09:19
jeap
Gost

trebala bi uskoro ic preko njih, pa me zanima dal se vi drugi slazete s ovim gore tvrdnjama, ili je ovaj lonely ranger zabrijao nekaj?:)

i ak je tako, pa sta ih se ne moze tuzit i vrate ti pare nazad, a ti si ipak bio na putovanju..

Dodan: 06. 02. 2008 @11:58:35
Silvana
Gost
Bila sam s Jamarkom prošle godine u Gardalandu. Organizacija, hotel i vodič sve je bilo OK.
Dodan: 06. 02. 2008 @20:23:13
Gost
Ja sam s njima bila u Irskoj tjedan dana i organizacija je bila savršena, definitivno najbolje putovanje koje sam imala s agencijom, a vjeruj mi, prošla sam sve agencije u Zagrebu.
Dodan: 07. 02. 2008 @14:49:52
ajjajaj
Gost

a jumbo travel??koje su agencije ok ali da prodaju ne ona standardna dosadna putovanja nego neku egzotiku ili cak nesto tipa nepal, tibet..e da mi je takvu nac!!!

Dodan: 07. 02. 2008 @20:41:38
probaj
Gost
SAI tours u Ilici kod Primorske
Dodan: 07. 02. 2008 @21:57:24
marko
Gost
ja sam bio isto s njima u irskoj!i jedino mogu reci:katastrofa i katastrofa,ovi u agenciji lazu,i tamo su me jos iznervirali sto sam trebao 30% dodatno placat,a prije mi nisu to rekli.ispalo odem u irsku,pa ako zelis natrag plati si!tu agenciju bi trebalo prijavit i zabranit im poslovanje!
Dodan: 07. 02. 2008 @21:57:35
marko
Gost
ja sam bio isto s njima u irskoj!i jedino mogu reci:katastrofa i katastrofa,ovi u agenciji lazu,i tamo su me jos iznervirali sto sam trebao 30% dodatno placat,a prije mi nisu to rekli.ispalo odem u irsku,pa ako zelis natrag plati si!tu agenciju bi trebalo prijavit i zabranit im poslovanje!
Dodan: 07. 02. 2008 @22:02:11
MILJENKO
Gost

JA SAM BIO SNJIMA U LONDONU ,UZELI MI NOVCE I SKORO DA SAM SPAVAO NA ULICI I NAKON 2 DANA OSTAVIO NAS JE VODIC I PUSTIO NEK SE SNALAZIMO SAMI,ZAOBILAZITE TU AGENCIJU U VELIKOM LUKU!TREBALO BIH IH UKINUTI!!!

Dodan: 16. 02. 2008 @10:10:59
OPT
Gost

neznam kakva je Jammark agencija, nikad nisam putovao s njima... ali svakako za preporuku je VIVA PUTNIČKA AGENCIJA.. poslovnica im je na Zrinjevcu i službenici u poslovnici su odlični, komunikativni, surađuju i spremni su na bilo kakav dogovor.. ima mnogo putovanja u ponudi tijekom cijele godine i organizacija je odlična..

Dodan: 28. 04. 2008 @09:21:35
maja
Gost
da li je netko putovao sa louis cruise lines i kakva su iskustva
Dodan: 03. 06. 2008 @19:38:18
Gost
Dodan: 16. 06. 2008 @20:42:45
svemirski putnik
Gost
Ma pusti brijača, Jammark je jedna od najboljih tur. agencija ako ne i najbolja jer ima g. Miljca koji zna svaki kutak zemlje ove.....
Dodan: 09. 07. 2008 @11:26:58
-
Gost
Ja sam mislila s njima na Tajland, al sad više nisam sigurna. Da li je netko putovao s njima tak daleko?
Dodan: 26. 08. 2008 @23:28:13
malena
Gost

Da, s prvim putovanjem preko Atlantika je bilo sve ok, zato smo nakon par mjeseci išli preko njih i na drugo koje

je bilo n o ć n a m o r a - isključivo i jedino krivnjom agencije. Nikada više.

Dodan: 26. 08. 2008 @23:30:55
malena
Gost
Svemirski putniče da ti nisi Tomislav iz Jammarka?
Dodan: 20. 02. 2009 @15:16:21
meri
Gost
ja i moj dragi s njima putujemo već godinama i to sve na daleke destinacije : tenerife, caribi... itd... i organizacija je odlična, a dečko tj. gosp.Tomislav napravi odličnu ponudu te da korisne savjete, tako da ne znam o kojoj vi to agenciji jammark pričate???????
Dodan: 17. 03. 2009 @14:28:48
igor
Gost
ja sam bio s njima prosle godine na maldivima i sve 5, ama bas nikakvih problema nije bilo..
Dodan: 20. 03. 2009 @15:06:06
Ani
Gost
Moji starci s njima isto već putuju po tko zna koji put i uvijek je sve bilo super. Vidim da netko spominje loša iskustva iz Irske....znam samo da je kod njih bilo baš obratno....BILO IM JE PREDOBRO!!!!
JAMAICA PUTOVANJE
Dodan: 24. 03. 2009 @12:19:00
tina
Gost
Moj decko i ja skupljamo novac za putovanje na Jamaicu!aaaa...jedva cekam!!! Dal zna netko preko koje agencije je najbolje i najisplativije otputovati? i gdje mozemo napravit vizu??? Unaprijed hvala na preporukama =)
Dodan: 31. 03. 2009 @19:00:53
RI
Gost
putovala preko jammarka na Mauritius- prezadovoljna i ubuduce se za sva daleka putovanja obracam njima. sve je bilo i iznad mojih ocekivanja!!
Dodan: 07. 04. 2009 @21:25:52
Sandra
Gost

Ja i muž putujemo godinama, sva prekooceanska putovanja rezerviramo preko Jammarka i nikada nismo imali problema, dapače uvijek su nam pružili potrebne savjete, a bili smo na Maldivima, Tahiti, Bora-Bora, Kuba, Dubai, Mauricius, Taiwan, Kina, Meksiko, SAD... mislim da je problem u ljudima koji prvo moraju znati i odrediti što očekuju od putovanja, te prema tome tražiti vrstu smještaja i ostalo. Jammark agenciju smo preporučili svim svojim prijateljima, koji su isto imali pozitivna iskustva.

Dodan: 21. 05. 2009 @14:25:14
Igor
Gost

Ako je Viva tako dobra bit će da znate kako da od njih "izbijem" novce za skijanje koje sam uplatio a na skijanje sa njima nisam nikada krenuo...

Dodan: 04. 01. 2011 @11:53:41
Branko
Gost

Putovao s njima 6 puta po cijelom svijetu i samo pohvale!

Dodan: 30. 04. 2011 @18:18:15
Mirjana
Gost

Das li je netko putovao preko Jammarka autobus tura po SAD-u, spremam se na takav put .Zanima me tuđa iskustva.

Dodan: 30. 04. 2011 @18:21:46
Mirjana
Gost

Das li je netko putovao preko Jammarka autobus tura po SAD-u, spremam se na takav put .Zanima me tuđa iskustva.

Dodan: 26. 06. 2011 @10:59:45
Valentina Salaj Ćetk
Gost

Jammark agencija je izvrsna, sa suprugom i kćerkama sam više puta putovala preko njih (Tajland, Dubai, Sri Lanka...). Vlasnik agencije izuzetno je stručan, dobro poznaje sve destinacije te uvijek pronađe najpogodniju varijantu s letovima i hotelima. 

Dodan: 02. 09. 2011 @09:36:20
tina
Gost

Za tu agenciju imam samo pohvale, s njima smo putovali u sri lanku, maldive, dominikansku republiku. Jednom smo isli na cubu preko druge agencije, i snjima nam je bilo problema. Mi smo u jammarku u kontaktu sa g. Miljenkom i stvarno je usluzan , ažuran i ima dosta znanja. Ja ih iskreno preporucam i mi ove zime opet planiramo preko njih na daleko putovanje

Dodan: 02. 09. 2011 @09:40:36
tina
Gost

Za tu agenciju imam samo pohvale, s njima smo putovali u sri lanku, maldive, dominikansku republiku. Jednom smo isli na cubu preko druge agencije, i snjima nam je bilo problema. Mi smo u jammarku u kontaktu sa g. Miljenkom i stvarno je usluzan , ažuran i ima dosta znanja. Ja ih iskreno preporucam i mi ove zime opet planiramo preko njih na daleko putovanje

Dodan: 04. 10. 2011 @09:52:27
GORAN
Gost

Ljetujem s tom agencijom već tri godine za redom i mogu reći samo riječi hvale. Na moj zahtjev prilagodili su termin ljetovanja izvan uobičajenih termina (od subote-subote), a o destinaciji su me detaljno i točno informirali.

Dodan: 28. 12. 2011 @12:21:36
Branko - gost
Gost

bio svugdje sa Jammarkom i nikad problema. Jednom u LA su me prebacili u drugi, ali neusporedivo bolji i skuplji hotel, a naplatili onaj jeftinijji. Moja preporuka!

UPOZORENJE: STA Zagreb ne preuizima odgovornosti za komentare korisnika foruma. Zadržavamo pravo ukidanja, promjena izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala i stranica koje su sastavni dio portala bez obaveze prethodne najave. STA Zagreb nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
Dijelite s drugima: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Ja mogu ići jedino u 8 mjesec
Mi idemo u 9. misec. Tada su k
LJUDI, POVEČAVAMO SE? KAKO TO
I ja isto. Vjerojatno kolektiv
Da... I ja molim najbolje kom
Hi, Živila Kolektiva... idem
Ima li netko savjet kako najpo
Treba prijavit ovog Znam Kanad
Postoji i opcija Rijeka-Trst a
Otvoren je novi forum za Kanad
www.dineka.hr/mig   &nb
postoji Hisar tours busevi sva
znači čovjek (Radovan) ti je
je li to još vrijedi Ra
Pozdrav svima Za sve koji mis
Da li su studentske avionske karte jeftinije od redovnih?

Budi informiran i prijavi se na mailing listu:

STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45

Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-17:00

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com