Studentska putnička agencija STA Zagreb
Putnički forumArhiv posljednih novosti.Pratite nas na  TwitterjuNaruči se za putničke RSS obavijesti
Forum
JAMMARK TURISTIČKA AGENCIJA
Dodan: 03. 02. 2008 @18:43:36
jammark
Gost
Glasajte ZA Glasajte PROTIV
Glasova: 0

LJUDI !NE PUTUJTE NIKADA NI U SNU S TURISTIČKOM AGENCIJOM JAMMARK IZ ZAGREBA, JER UZMU NOVCE I PUTOVANJE NIKAD NE DOČEKATE!!!
AKO I SLUČAJNO OTPUTUJETE ZNAJTE DA ĆE VAS ČEKATI NA DESTINACIJI SAMI PROBLEMI I NISTA OD TOGA STO VAM JE OBECANO.

JAMMARK,TURISTIČKA AGENCIJA JEDNOSTAVNO VARA I PLJAČKA GRAĐANE S PUTOVANJIMA!NE IDITE KOD NJIH NIKADA.

Re: JAMMARK TURISTIČKA AGENCIJA
Dodan: 06. 02. 2008 @09:09:19
jeap
Gost

trebala bi uskoro ic preko njih, pa me zanima dal se vi drugi slazete s ovim gore tvrdnjama, ili je ovaj lonely ranger zabrijao nekaj?:)

i ak je tako, pa sta ih se ne moze tuzit i vrate ti pare nazad, a ti si ipak bio na putovanju..

Dodan: 06. 02. 2008 @11:58:35
Silvana
Gost
Bila sam s Jamarkom prošle godine u Gardalandu. Organizacija, hotel i vodič sve je bilo OK.
Dodan: 06. 02. 2008 @20:23:13
Gost
Ja sam s njima bila u Irskoj tjedan dana i organizacija je bila savršena, definitivno najbolje putovanje koje sam imala s agencijom, a vjeruj mi, prošla sam sve agencije u Zagrebu.
Dodan: 07. 02. 2008 @14:49:52
ajjajaj
Gost

a jumbo travel??koje su agencije ok ali da prodaju ne ona standardna dosadna putovanja nego neku egzotiku ili cak nesto tipa nepal, tibet..e da mi je takvu nac!!!

Dodan: 07. 02. 2008 @20:41:38
probaj
Gost
SAI tours u Ilici kod Primorske
Dodan: 07. 02. 2008 @21:57:24
marko
Gost
ja sam bio isto s njima u irskoj!i jedino mogu reci:katastrofa i katastrofa,ovi u agenciji lazu,i tamo su me jos iznervirali sto sam trebao 30% dodatno placat,a prije mi nisu to rekli.ispalo odem u irsku,pa ako zelis natrag plati si!tu agenciju bi trebalo prijavit i zabranit im poslovanje!
Dodan: 07. 02. 2008 @21:57:35
marko
Gost
ja sam bio isto s njima u irskoj!i jedino mogu reci:katastrofa i katastrofa,ovi u agenciji lazu,i tamo su me jos iznervirali sto sam trebao 30% dodatno placat,a prije mi nisu to rekli.ispalo odem u irsku,pa ako zelis natrag plati si!tu agenciju bi trebalo prijavit i zabranit im poslovanje!
Dodan: 07. 02. 2008 @22:02:11
MILJENKO
Gost

JA SAM BIO SNJIMA U LONDONU ,UZELI MI NOVCE I SKORO DA SAM SPAVAO NA ULICI I NAKON 2 DANA OSTAVIO NAS JE VODIC I PUSTIO NEK SE SNALAZIMO SAMI,ZAOBILAZITE TU AGENCIJU U VELIKOM LUKU!TREBALO BIH IH UKINUTI!!!

Dodan: 16. 02. 2008 @10:10:59
OPT
Gost

neznam kakva je Jammark agencija, nikad nisam putovao s njima... ali svakako za preporuku je VIVA PUTNIČKA AGENCIJA.. poslovnica im je na Zrinjevcu i službenici u poslovnici su odlični, komunikativni, surađuju i spremni su na bilo kakav dogovor.. ima mnogo putovanja u ponudi tijekom cijele godine i organizacija je odlična..

Dodan: 28. 04. 2008 @09:21:35
maja
Gost
da li je netko putovao sa louis cruise lines i kakva su iskustva
Dodan: 03. 06. 2008 @19:38:18
Gost
Dodan: 16. 06. 2008 @20:42:45
svemirski putnik
Gost
Ma pusti brijača, Jammark je jedna od najboljih tur. agencija ako ne i najbolja jer ima g. Miljca koji zna svaki kutak zemlje ove.....
Dodan: 09. 07. 2008 @11:26:58
-
Gost
Ja sam mislila s njima na Tajland, al sad više nisam sigurna. Da li je netko putovao s njima tak daleko?
Dodan: 26. 08. 2008 @23:28:13
malena
Gost

Da, s prvim putovanjem preko Atlantika je bilo sve ok, zato smo nakon par mjeseci išli preko njih i na drugo koje

je bilo n o ć n a m o r a - isključivo i jedino krivnjom agencije. Nikada više.

Dodan: 26. 08. 2008 @23:30:55
malena
Gost
Svemirski putniče da ti nisi Tomislav iz Jammarka?
Dodan: 20. 02. 2009 @15:16:21
meri
Gost
ja i moj dragi s njima putujemo već godinama i to sve na daleke destinacije : tenerife, caribi... itd... i organizacija je odlična, a dečko tj. gosp.Tomislav napravi odličnu ponudu te da korisne savjete, tako da ne znam o kojoj vi to agenciji jammark pričate???????
Dodan: 17. 03. 2009 @14:28:48
igor
Gost
ja sam bio s njima prosle godine na maldivima i sve 5, ama bas nikakvih problema nije bilo..
Dodan: 20. 03. 2009 @15:06:06
Ani
Gost
Moji starci s njima isto već putuju po tko zna koji put i uvijek je sve bilo super. Vidim da netko spominje loša iskustva iz Irske....znam samo da je kod njih bilo baš obratno....BILO IM JE PREDOBRO!!!!
JAMAICA PUTOVANJE
Dodan: 24. 03. 2009 @12:19:00
tina
Gost
Moj decko i ja skupljamo novac za putovanje na Jamaicu!aaaa...jedva cekam!!! Dal zna netko preko koje agencije je najbolje i najisplativije otputovati? i gdje mozemo napravit vizu??? Unaprijed hvala na preporukama =)
Dodan: 31. 03. 2009 @19:00:53
RI
Gost
putovala preko jammarka na Mauritius- prezadovoljna i ubuduce se za sva daleka putovanja obracam njima. sve je bilo i iznad mojih ocekivanja!!
Dodan: 07. 04. 2009 @21:25:52
Sandra
Gost

Ja i muž putujemo godinama, sva prekooceanska putovanja rezerviramo preko Jammarka i nikada nismo imali problema, dapače uvijek su nam pružili potrebne savjete, a bili smo na Maldivima, Tahiti, Bora-Bora, Kuba, Dubai, Mauricius, Taiwan, Kina, Meksiko, SAD... mislim da je problem u ljudima koji prvo moraju znati i odrediti što očekuju od putovanja, te prema tome tražiti vrstu smještaja i ostalo. Jammark agenciju smo preporučili svim svojim prijateljima, koji su isto imali pozitivna iskustva.

Dodan: 21. 05. 2009 @14:25:14
Igor
Gost

Ako je Viva tako dobra bit će da znate kako da od njih "izbijem" novce za skijanje koje sam uplatio a na skijanje sa njima nisam nikada krenuo...

Dodan: 04. 01. 2011 @11:53:41
Branko
Gost

Putovao s njima 6 puta po cijelom svijetu i samo pohvale!

Dodan: 30. 04. 2011 @18:18:15
Mirjana
Gost

Das li je netko putovao preko Jammarka autobus tura po SAD-u, spremam se na takav put .Zanima me tuđa iskustva.

Dodan: 30. 04. 2011 @18:21:46
Mirjana
Gost

Das li je netko putovao preko Jammarka autobus tura po SAD-u, spremam se na takav put .Zanima me tuđa iskustva.

Dodan: 26. 06. 2011 @10:59:45
Valentina Salaj Ćetk
Gost

Jammark agencija je izvrsna, sa suprugom i kćerkama sam više puta putovala preko njih (Tajland, Dubai, Sri Lanka...). Vlasnik agencije izuzetno je stručan, dobro poznaje sve destinacije te uvijek pronađe najpogodniju varijantu s letovima i hotelima. 

Dodan: 02. 09. 2011 @09:36:20
tina
Gost

Za tu agenciju imam samo pohvale, s njima smo putovali u sri lanku, maldive, dominikansku republiku. Jednom smo isli na cubu preko druge agencije, i snjima nam je bilo problema. Mi smo u jammarku u kontaktu sa g. Miljenkom i stvarno je usluzan , ažuran i ima dosta znanja. Ja ih iskreno preporucam i mi ove zime opet planiramo preko njih na daleko putovanje

Dodan: 02. 09. 2011 @09:40:36
tina
Gost

Za tu agenciju imam samo pohvale, s njima smo putovali u sri lanku, maldive, dominikansku republiku. Jednom smo isli na cubu preko druge agencije, i snjima nam je bilo problema. Mi smo u jammarku u kontaktu sa g. Miljenkom i stvarno je usluzan , ažuran i ima dosta znanja. Ja ih iskreno preporucam i mi ove zime opet planiramo preko njih na daleko putovanje

Dodan: 04. 10. 2011 @09:52:27
GORAN
Gost

Ljetujem s tom agencijom već tri godine za redom i mogu reći samo riječi hvale. Na moj zahtjev prilagodili su termin ljetovanja izvan uobičajenih termina (od subote-subote), a o destinaciji su me detaljno i točno informirali.

Dodan: 28. 12. 2011 @12:21:36
Branko - gost
Gost

bio svugdje sa Jammarkom i nikad problema. Jednom u LA su me prebacili u drugi, ali neusporedivo bolji i skuplji hotel, a naplatili onaj jeftinijji. Moja preporuka!

UPOZORENJE: STA Zagreb ne preuizima odgovornosti za komentare korisnika foruma. Zadržavamo pravo ukidanja, promjena izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala i stranica koje su sastavni dio portala bez obaveze prethodne najave. STA Zagreb nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
Dijelite s drugima: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Ja mogu ići jedino u 8 mjesec
Mi idemo u 9. misec. Tada su k
LJUDI, POVEČAVAMO SE? KAKO TO
I ja isto. Vjerojatno kolektiv
Da... I ja molim najbolje kom
Hi, Živila Kolektiva... idem
Ima li netko savjet kako najpo
Treba prijavit ovog Znam Kanad
Postoji i opcija Rijeka-Trst a
Otvoren je novi forum za Kanad
www.dineka.hr/mig   &nb
postoji Hisar tours busevi sva
znači čovjek (Radovan) ti je
je li to još vrijedi Ra
Pozdrav svima Za sve koji mis
Gdje je meni najbliža STA poslovnica?

Budi informiran i prijavi se na mailing listu:

STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45

Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-17:00

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com