Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Općenito » JAMMARK TURISTIČKA AGENCIJA

jammark - JAMMARK TURISTIČKA AGENCIJA

LJUDI !NE PUTUJTE NIKADA NI U SNU S TURISTIČKOM AGENCIJOM JAMMARK IZ ZAGREBA, JER UZMU NOVCE I PUTOVANJE NIKAD NE DOČEKATE!!!
AKO I SLUČAJNO OTPUTUJETE ZNAJTE DA ĆE VAS ČEKATI NA DESTINACIJI SAMI PROBLEMI I NISTA OD TOGA STO VAM JE OBECANO.

JAMMARK,TURISTIČKA AGENCIJA JEDNOSTAVNO VARA I PLJAČKA GRAĐANE S PUTOVANJIMA!NE IDITE KOD NJIH NIKADA.

Dodan: 03. 02. 2008 @18:43:36
odgovori 

jeap - Re: JAMMARK TURISTIČKA AGENCIJA

trebala bi uskoro ic preko njih, pa me zanima dal se vi drugi slazete s ovim gore tvrdnjama, ili je ovaj lonely ranger zabrijao nekaj?:)

i ak je tako, pa sta ih se ne moze tuzit i vrate ti pare nazad, a ti si ipak bio na putovanju..

Dodan: 06. 02. 2008 @09:09:19
odgovori 

Silvana - Re: JAMMARK TURISTIČKA AGENCIJA
Bila sam s Jamarkom prošle godine u Gardalandu. Organizacija, hotel i vodič sve je bilo OK.
 Dodan: 06. 02. 2008 @11:58:35
odgovori 

- Re: JAMMARK TURISTIČKA AGENCIJA
Ja sam s njima bila u Irskoj tjedan dana i organizacija je bila savršena, definitivno najbolje putovanje koje sam imala s agencijom, a vjeruj mi, prošla sam sve agencije u Zagrebu.
 Dodan: 06. 02. 2008 @20:23:13
odgovori 

ajjajaj - Re: JAMMARK TURISTIČKA AGENCIJA

a jumbo travel??koje su agencije ok ali da prodaju ne ona standardna dosadna putovanja nego neku egzotiku ili cak nesto tipa nepal, tibet..e da mi je takvu nac!!!

Dodan: 07. 02. 2008 @14:49:52
odgovori 

probaj - Re: JAMMARK TURISTIČKA AGENCIJA
SAI tours u Ilici kod Primorske
 Dodan: 07. 02. 2008 @20:41:38
odgovori 

marko - Re: JAMMARK TURISTIČKA AGENCIJA
ja sam bio isto s njima u irskoj!i jedino mogu reci:katastrofa i katastrofa,ovi u agenciji lazu,i tamo su me jos iznervirali sto sam trebao 30% dodatno placat,a prije mi nisu to rekli.ispalo odem u irsku,pa ako zelis natrag plati si!tu agenciju bi trebalo prijavit i zabranit im poslovanje!
 Dodan: 07. 02. 2008 @21:57:24
odgovori 

marko - Re: JAMMARK TURISTIČKA AGENCIJA
ja sam bio isto s njima u irskoj!i jedino mogu reci:katastrofa i katastrofa,ovi u agenciji lazu,i tamo su me jos iznervirali sto sam trebao 30% dodatno placat,a prije mi nisu to rekli.ispalo odem u irsku,pa ako zelis natrag plati si!tu agenciju bi trebalo prijavit i zabranit im poslovanje!
 Dodan: 07. 02. 2008 @21:57:35
odgovori 

MILJENKO - Re: JAMMARK TURISTIČKA AGENCIJA

JA SAM BIO SNJIMA U LONDONU ,UZELI MI NOVCE I SKORO DA SAM SPAVAO NA ULICI I NAKON 2 DANA OSTAVIO NAS JE VODIC I PUSTIO NEK SE SNALAZIMO SAMI,ZAOBILAZITE TU AGENCIJU U VELIKOM LUKU!TREBALO BIH IH UKINUTI!!!

Dodan: 07. 02. 2008 @22:02:11
odgovori 

OPT - Re: JAMMARK TURISTIČKA AGENCIJA

neznam kakva je Jammark agencija, nikad nisam putovao s njima... ali svakako za preporuku je VIVA PUTNIČKA AGENCIJA.. poslovnica im je na Zrinjevcu i službenici u poslovnici su odlični, komunikativni, surađuju i spremni su na bilo kakav dogovor.. ima mnogo putovanja u ponudi tijekom cijele godine i organizacija je odlična..

Dodan: 16. 02. 2008 @10:10:59
odgovori 

maja - Re: JAMMARK TURISTIČKA AGENCIJA
da li je netko putovao sa louis cruise lines i kakva su iskustva
 Dodan: 28. 04. 2008 @09:21:35
odgovori 

- Re: JAMMARK TURISTIČKA AGENCIJA
 Dodan: 03. 06. 2008 @19:38:18
odgovori 

svemirski putnik - Re: JAMMARK TURISTIČKA AGENCIJA
Ma pusti brijača, Jammark je jedna od najboljih tur. agencija ako ne i najbolja jer ima g. Miljca koji zna svaki kutak zemlje ove.....
 Dodan: 16. 06. 2008 @20:42:45
odgovori 

- - Re: JAMMARK TURISTIČKA AGENCIJA
Ja sam mislila s njima na Tajland, al sad više nisam sigurna. Da li je netko putovao s njima tak daleko?
 Dodan: 09. 07. 2008 @11:26:58
odgovori 

malena - Re: JAMMARK TURISTIČKA AGENCIJA

Da, s prvim putovanjem preko Atlantika je bilo sve ok, zato smo nakon par mjeseci išli preko njih i na drugo koje

je bilo n o ć n a m o r a - isključivo i jedino krivnjom agencije. Nikada više.

Dodan: 26. 08. 2008 @23:28:13
odgovori 

malena - Re: JAMMARK TURISTIČKA AGENCIJA
Svemirski putniče da ti nisi Tomislav iz Jammarka?
 Dodan: 26. 08. 2008 @23:30:55
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: