Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Avio karte » Južna Amerika 2008

roxy - Južna Amerika 2008

planiram ovo ljeto ici u J.Ameriku na mjesec dana,pa bi bila zahvalna ako mi netko može dati bilo kakve informacije,kako najjeftinije do tamo,di da idem,najjeftiniji hosteli,uglavnom bilo kakva informacija ce mi dobro doc.kako najvjerojatnije necu uspit nikoga nagovorit da ide sa mnom,ako ima tko zainteresiran nek mi se slobodno javi,blesavo mi je solo putovat..nije ni da znam nesto spanjolski..:-)

Dodan: 23. 01. 2008 @22:55:40
odgovori 

davorphotos.com - Re: Južna Amerika 2008
hehe.. ono,, nije da postam bezveze,, al bi mogla navesti koja mjesta i drzave mislis posjetiti, jako malo ljudi je proslo sve, pa najbolje da kazes sto mislis pogledati da ti ljudi daju smjernice, iako je vec bilo dosta po forumu razgovora o tome, pogledaj. a ako ces dolaziti do mexica mozes se javiti da odemo na cugu.
 Dodan: 25. 01. 2008 @15:54:23
odgovori 

pedro - Re: Južna Amerika 2008

ja sam putovala 2 mjeseca po Kolumbiji, ako mislis posjetit Kolumbiju javi se pa ti mogu dat neke informacije. Za ostale drzave na zalost ne znam.

Dodan: 28. 01. 2008 @18:37:55
odgovori 

dejan - Re: Južna Amerika 2008
nije bed solo putovat, ima dosta solo backpackera tamo dole. ali bez bar malo znanja španjolskog nemoj ni razmišljat ići tamo.vidi "latinolofer" na googleu.
 Dodan: 29. 01. 2008 @18:58:12
odgovori 

juan - Re: Južna Amerika 2008
to si u pravu ja sam spanj.naucio s curama ali ipak treba s jednom krenuti kad planirate ima li tko za novembar 11. mjesec peru argentina , chile, imam ja dole ljude,,,sve ok..
 Dodan: 29. 01. 2008 @19:59:00
odgovori 

ako cete u peru limu imam ti naseg covjeka radi u ministarstvu perua, za smjestaj,preporuke, covjek je o.k.ne znam ko ste vi..
 Dodan: 29. 01. 2008 @20:05:45
odgovori 

diana - Re: Južna Amerika 2008
ej Juan! idem ja u 11.mj. u Peru pa... svaka informacija dobrodošla;) pogotovo ako imaš neki dobar prijedlog za najjeftiniju soluciju za doć do tamo! thx
 Dodan: 30. 01. 2008 @22:18:40
odgovori 

imas www. rumbo.es spanjol.put.agencija u biti touoperator , let za limu 1000 eura za buen.aires 920, polazak 11, 12 mjesec, javi mi se na 098448 553.. u limi ti imam sve organizirano... ne idi bez plana jesi sama...koji ti je program..
 Dodan: 01. 02. 2008 @09:50:31
odgovori 

TT - Re: Južna Amerika 2008
Za Pedro : daj mene zanima o Kolumbiji,sad kad smo bili u Argentini upoznao sam jednog Kolumbijca koji isto tvrdi da je krasna zemlja i da nije takva opasnost kakva se prikazuje na TV-u ili u drugim medijima,sto i ja brijem isto no nemogu se oteti dojmovima kad procitas lonelyplanet.com ili nesto drugo gdje stavljaju da je totalno visok rizik,visok postotak ubojstava itd., ..... a htio bih otici u Kolumbiju,mozda druge godine...daj reci kak je tebi bilo?
 Dodan: 27. 02. 2008 @12:23:41
odgovori 

Pedro - Re: Južna Amerika 2008

meni ti je bilo super...prbih mjesec dana u Bogoti a nakon toga putovanja...Cartagena, Tayrona nacionalni park....Cuj, policije svagdje s puskama, kontrola na svakom uglu...ali nije lose, makar se osjecas sigurnije! ja sam se kretala s prijateljima koji su od tamo pa nikad nije bilo nikakvih problema! Putovali smo i po nici sa autobusima, planinarili, kampirali po nacionalnim parkovima u kojima su pred nekoliko godina bile otmice...I ja stvarno nisam imala nijedno neugodno iskustvo. Zemlja je jeftina za nase prilike...iako ima i vrlo skupih mjesta za shopping, izlazak..skupljih nego kod nas. Ljudi super...priroda divlja, prekrasna...kisne sume, majmuni, zmije...plantaze kave..Preporucila bi ti svakako, jedno od najboljih mjesta koje sam do sad posjetila. Ovo ti je moj mail ninarosic1@gmail.com pa se javi

Dodan: 27. 02. 2008 @22:49:17
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: