Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Avio karte » IZRAEL
| mala iz budzaka - IZRAEL |
ej ljudi, ja bi malo kao brijala po izraelu, relacija: tel aviv, haifa i jeruzalem. pa mi javite kako bi bilo najjednostavnije doci do tamo. avion mi je malo skup, a druga sredstva mi se ne cine previse primamljiva. jer netko od vas bio? ima li kakvih zanimljivih seminara, akademskih i prakticnih koje bi mogli preporucit, a da nije kibuc?! |
Dodan: 15. 01. 2008 @14:23:01
|
odgovori |
| - Re: IZRAEL |
| mala iz budzaka, izrael nije za tebe. preporučam da odustaneš. a usput si pogledaj i zemljopisnu kartu koja će ti nadam se pomoći shvatiti kako se u izrael stiže jedino avionom. osim ako nisi mislila kajakom s jadrana do meditarnskog mora ili autostopom do bospora pa preko male azije pa dolje do izraela. |
Dodan: 15. 01. 2008 @16:48:39
|
odgovori |
| maloj - Re: IZRAEL |
| kako glup topic. da li ima zanimljivih seminara u izraelu? halo??? |
Dodan: 16. 01. 2008 @09:50:26
|
odgovori |
| mala koja ne razumij - Re: IZRAEL |
mislila sam vlakom do turske, onda avionom. znam ja vrlo dobro da nije pametno ic kopnom do izraela. MOGUCE ALI NIJE SIGURNO..(Euroazija, ljudi!!!) boze.. nisam ni ocekivala nista pametnije.. osim komentara..."seminari u izraelu!!" .. postoje seminari u afganistanu kamo li nece ih bit u izraelu. zlatno pravilo: Ako ne znas, suti. A ako vam je ovo pomoglo u jacanju ega, drago mi je:) |
Dodan: 16. 01. 2008 @11:02:57
|
odgovori |
| mala, opet - Re: IZRAEL |
| halooooo!!!prosurfaj si netom..ne znam sta smatras zanimljivim, ali ima ih..osim ako ne smatras to glupim pitanjem, pa odgovor koji je suvisan je jednako pametan. |
Dodan: 16. 01. 2008 @11:06:12
|
odgovori |
| mala opet - Re: IZRAEL |
ETO TOTALNO MI ZGADITE NEKI FORUM KOJI MI SE I CINIO PRAKTICAN.. ..zasto ljudi moraju bit tako negativno nabrijani, i siriti losu energiju. zasto???stvarno, evo ovakve me stvari rastuze, narocito jer masa ljudi tako funkcionira.. steta. |
Dodan: 16. 01. 2008 @11:10:02
|
odgovori |
| stric - Re: IZRAEL |
| welcome to Croatia my dear and our mentality ;) |
Dodan: 16. 01. 2008 @15:47:55
|
odgovori |
| mala - Re: IZRAEL |
ha ha ha ha ma da, predugo sam zivila u skandinaviji...ha ha ha..:) ma nema veze, nista strasno, i sama sebe iznenadim koliko nekad sam osjetljiva, a zbog gluposti..he he.. |
Dodan: 16. 01. 2008 @16:12:15
|
odgovori |
| Palestinian Girl - ... |
| Moj tata je iz Palestine i vratila sam se prije dvadesetak dana...najbolje ti je ici avionom, mada ce te i tamo Izraelci maltretirat sa raznim glupim pitanjima. Sto se cijele zemlje tice, nije ti bas najsigurnije tamo, jer su odnosi napeti i tako , pa bih ti preporucila da ne ides sama. Ako te zanima posjet Palestinskom podrucju, mogu te nekako povezati s mojim braticem tamo pa da ti pokaze najzanimljivija mjesta, a da usput vidis i drugu stranu price (ako te zanima), a ne samo idilican svijet kakav prikazuju Izraelci koji ti se lazno smjeskaju kad ulazis u zemlju. |
Dodan: 21. 01. 2008 @18:41:36
|
odgovori |
| igor - Re: IZRAEL |
| zna li tko koliko košta avio karta za tel aviv - Izrael u 6 mjesec, ili možda netko zna povolnju genciju ili avio kompaniju gdje da pitam |
Dodan: 16. 03. 2008 @21:21:01
|
odgovori |
| zizina - Re: IZRAEL |
bila sam ljetos tamo i karta je bila oko nekih 400€ Croatiaairlines-om zagreb-tel aviv. i nikakva druga opcija ne dolazi u obzir osim aviona, ili cak eventualno broda sa cipra ili mozda turske. ko sto je vec spomenuto pripremi se na "interogation" na aerodromu cim stignes, i nemoj se ljutiti zbog toga jer ce te jos vise gnjaviti. isla sam u posjet prijateljima izraelcima, tako da se nisam brinula oko hotela, iznajmljivanja auta, itd. bila sam na relaciji Haifa - Tel Aviv - Jeruzalem - Mrtvo more ful mi se svidjela mediteranska atmosfera s puno arapskog stiha... s druge strane atmosfera konflikta u zraku i na ulicama nije bas simpaticna, no cini se sa su se obje strane naucile zivjet s time. |
Dodan: 16. 03. 2008 @21:57:04
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|