Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Radni programi » work experience - dosadasnja iskustva?
| nikolina - work experience - dosadasnja iskustva? |
| ovako - apsolventica sam, imam 4-5 ispita do kraja (koje nakon sto polozim ne moram upisati u indeks) i diplomski, i ovo ljeto namjeravam preko CCUSA na work experience po prvi put, zelim se zabavit i vidjet svasta (ostala bi punih 4+1, od 5. do 10. mj.), ali mi je i jako bitno da isplatim ulozeno, po mogucnosti nesto i vratim nazad. i sad pitanja: koju opciju da izaberem - placement, job fair ili indy (cak imam nekog frenda koji bi mi mozda mogao srediti neki posao u NY)? u koji dio zemlje se najvise (financijski) isplati ici, a da je ipak dovoljno zabavno? da li preko job faira dobijes posao koji onda ne mozes zamjeniti drugim ako ti ne pase? gdje postoji mogucnost nalazenja i dodatnog posla? znam da je sve jako relativno (precesljala sam cijeli forum) i ovisi o meni, ali eto recimo da sam dosta snalazljiva, marljiva i super s engleskim. zanimaju me konkretna iskustva prema ovim kriterijima - zarada, zabava i mogucnost promjene radnog mjesta..gdje ste bili, sto ste radili, koliko zaradili i kako vam je bilo? |
Dodan: 09. 01. 2008 @14:32:09
|
odgovori |
| kaka - Re: work experience - dosadasnja iskustva? |
Odakle si nikolina i napisi svoj mail pa cu ti javiti |
Dodan: 09. 01. 2008 @19:52:20
|
odgovori |
| nikolina - Re: work experience - dosadasnja iskustva? |
| zivim u zagrebu trenutno, javi na nicollett23@gmail.com |
Dodan: 09. 01. 2008 @21:48:06
|
odgovori |
| misko - Re: work experience - dosadasnja iskustva? |
| a da nazoves u ccusa i pitas njih? a? |
Dodan: 10. 01. 2008 @09:41:08
|
odgovori |
| da, oni ce mi definitivno dati sve inf. o tome koji je sef super a koji te maltretira, gdje te zeznu s visokom stanarinom i gdje je uzasno dosadno..kao sto sam rekla, trazim konkretna iskustva polaznika, ne opce inf. |
Dodan: 10. 01. 2008 @10:43:37
|
odgovori |
| mike - Re: work experience - dosadasnja iskustva? |
| ako mislis o sefu koji maltretira, visokoj stanarini i dosadi - onda nemoj ni ici. to su sastavni dijelovi svakoga dana kod svakog poslodavca u svakoj drzavi. sta mislis da ce ti biti kao u bajci i dqa ce te sef cekati sa osmjehom i kavicom ujutro? da je klopa i smjestaj jeftin i fantazmagorican? da ce te neko zabavljati? pa ti si sama to sve napravis. nadjes job ti te postuju ili ga zasluzis, nadjes odgovarajuci smjestaj i ekipu za zabavu. to nece niko umjesto tebe. pa nejdes na turisticki aranzman u london |
Dodan: 11. 01. 2008 @09:51:25
|
odgovori |
| priznaj - samo si zelio upotrijebiti rijec fantazmagorican, po svakou cijenu ;) ma znam da nije bajka, pa cuvaj svoje fantazme, i ne diraj moje, ali znam i da je negdje stanarina skuplja, negdje jeftinija, neke firme bolje, neke gore.. pa me zanimaju ralike! sto, ovdje se slabo razumije koje je pitanje postavljeno? cuvajte fantazme za neku drugu temu, meni trebaju stvarni odgovori. |
Dodan: 11. 01. 2008 @10:20:08
|
odgovori |
| Miro - Re: work experience - dosadasnja iskustva? |
Ovo je opako cura! Idem s tobom! Nikolina molim te sve info koje saznaš putem maila da mi proslijediš na miro@d-2.hr Ja sam u istoj poziciji kao i ti te mi je svaki savjet dobrodošao. Cheers |
Dodan: 11. 01. 2008 @13:48:37
|
odgovori |
| Miro - Re: work experience - dosadasnja iskustva? |
Ovo je opako cura! Idem s tobom! Nikolina molim te sve info koje saznaš putem maila da mi proslijediš na miro@d-2.hr Ja sam u istoj poziciji kao i ti te mi je svaki savjet dobrodošao. Cheers |
Dodan: 11. 01. 2008 @13:48:45
|
odgovori |
| javim se ;) |
Dodan: 11. 01. 2008 @22:11:37
|
odgovori |
| GAMBLER666 - Re: work experience - dosadasnja iskustva? |
| E BAS SAM GLEDAO NEKI FILM O TRGOVINI LJUDIMA TAKO DA ZNATE KADA UDETE U USA TRPAJTE PUTOVNICE U DUPE I NE PRICAJTE SA STRANCIMA!!!! HIHIHI |
Dodan: 11. 01. 2008 @23:42:43
|
odgovori |
| ni s crncima ??!!! ;) |
Dodan: 12. 01. 2008 @00:43:17
|
odgovori |
| - Re: work experience - dosadasnja iskustva? |
| Djevojko draga obrati se odgovarajucim agencijama za taj posao, mani se foruma da ne bi zavrsila negdje u Italij mozda ... Sretno |
Dodan: 12. 01. 2008 @11:50:24
|
odgovori |
| ako imas priliku u nyc odi obavezno. Ja imala tamo time of my life prije 3 ljeta (independent opcija, jaako skup grad al jaako dobro zaradujes, nades posao u roku odmah, a zabava na svakom koraku)...vjeruj mi ne zelis u neku zabit usred usa, a nyc je-recimo to tako-centar svijeta. |
Dodan: 12. 01. 2008 @19:50:33
|
odgovori |
| prvi stvarni odgovor, hvala ti. koliko si ti u prosjeku zaradivala, a koliko trosila? znam da se sve do sad promjenilo, al cisto da dobijem perspektivu.. i kakvu vrstu posla da trazim? |
Dodan: 13. 01. 2008 @08:00:00
|
odgovori |
| Mare - Re: work experience - dosadasnja iskustva? |
| Ajde molim te proslijedi dobivene informacije na mail marijaskrobo@gmail.com ako nije bed, ja se jos premisljam. |
Dodan: 16. 01. 2008 @13:43:22
|
odgovori |
| Tomica - Re: work experience - dosadasnja iskustva? |
Ljudi procitajte blog i dobit cete odgovore na vecinu pitanja... Malo je opsiran, ali je stvarno zanimljiv i zabavan te ce te tamo moc dobit vecinu informacija iz prve ruke... http://usadventures.bloger.hr/default.aspx?date=1.6.2007#date21.6.2007 p.s. blog nije moj, da ne bi ispalo da se reklamiram, ali i sam namjeravam u US and A ovo ljeto pa mi je ovo posluzilo kao jako dobar izvor informacija |
Dodan: 16. 01. 2008 @17:53:20
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|