Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Avio karte » Pravila o nošenju stvari u zrakoplove
| Aleksandra - Pravila o nošenju stvari u zrakoplove |
| ako bi mi neko mogao pomoći bila bi jako zahvalna..naim za 3 tjedna letim u ameriku i zanima me jeli postoji kakvo pravilo o tome kaj se smije nositi u torbi koja ide dolje u avion? mislim jel smijem nositi cugu koja nije kupljena u duty free shopu ili nekoj trgovini u prijevodu moja domaća brlja :) hvala |
Dodan: 08. 01. 2008 @14:51:29
|
odgovori |
| Jasmin - Re: Pravila o nošenju stvari u zrakoplove |
| Ne smiješ furat svoju brlju sam stvari kupljene u duty free shopu |
Dodan: 08. 01. 2008 @16:12:47
|
odgovori |
| Suomi - Re: Pravila o nošenju stvari u zrakoplove |
| pijandure balkanjeziri go to America..brlju( kaj god to bilo, nadam se rakjetina:) strpaj dole u torbu!!! |
Dodan: 08. 01. 2008 @17:31:47
|
odgovori |
| davorphotos.com - Re: Pravila o nošenju stvari u zrakoplove |
| da, dolje neces imati beda, nemoj pretjerati i zatvori dobro. |
Dodan: 09. 01. 2008 @16:25:13
|
odgovori |
| Aleksandra - Re: Pravila o nošenju stvari u zrakoplove |
| pa da naša domaća brlja rakija nosim u ameriku da imam štogod poštenog za popit :D znači stavim u vrećku i sam stavim u torbetinu koja ide u donji dio mog dragogo avionćića :D ?? hvala ljudovi |
Dodan: 09. 01. 2008 @17:20:02
|
odgovori |
| ajojoj - Re: Pravila o nošenju stvari u zrakoplove |
| mda. i kad otvoris u jamerici, a brlja potopila sve sta nosis u prtljagi. sta mislis da oni njezno prenose tvoju torbu da joj se nesto ne desi?? osim pritiska tlaka zraka u avionu, momci koji barataju torbama ne vode brigu jel imas brlju ili nemas.... uzmi plosku brlje sa sobom u carry on do 1 dcl. naravno, osim ako neces da ti gace mirisu po brljkanu |
Dodan: 10. 01. 2008 @09:43:38
|
odgovori |
| TANJA - Re: Pravila o nošenju stvari u zrakoplove |
HTJELA BIM PITATI,AKO JE IKAKO MOGUĆE IĆI RADITI U AMERIKU SA PSOM,IMAM PSA KOJEG NE MOGU OSTAVITI?????????????????????? MOLIL ODGOVOR AKO NETKO ZNA ILI JE ČUO NEŠTO SLIČNO |
Dodan: 12. 01. 2008 @09:54:18
|
odgovori |
| @ajojoj: ja sam nosio rakije, ne u usa, ali oko 4 litre, sve moje fancy boce i gumeni cepovi,,natuces nutra, i onda sa ljepljivom trakom fino. doslo, sada mi trebalo 20min da otvorim, al sam je otvorio. @tanja:kaj se deres ha? otvori novi topic, sada cu ti kratko, sve se moze, ali moras obaviti brdo pretraga i uvjeta, najvise info ces dobiti u am. ambasadi, na stranici vjerovatno, ja znam kada sam isao sa mojim psima u italiju i sloveniju na izlozbe, no oni imaju svoje putovnice. |
Dodan: 12. 01. 2008 @22:14:36
|
odgovori |
| @ajojoj: ja sam nosio rakije, ne u usa, ali oko 4 litre, sve moje fancy boce i gumeni cepovi,,natuces nutra, i onda sa ljepljivom trakom fino. doslo, sada mi trebalo 20min da otvorim, al sam je otvorio. @tanja:kaj se deres ha? otvori novi topic, sada cu ti kratko, sve se moze, ali moras obaviti brdo pretraga i uvjeta, najvise info ces dobiti u am. ambasadi, na stranici vjerovatno, ja znam kada sam isao sa mojim psima u italiju i sloveniju na izlozbe, no oni imaju svoje putovnice. |
Dodan: 12. 01. 2008 @22:14:44
|
odgovori |
Dodan: 12. 01. 2008 @22:14:50
|
odgovori |
| Danijela - Re: Pravila o nošenju stvari u zrakoplove |
U ručnoj prtljagi ti nesmije biti ništa tekuće. Sve,od krema,parfema,sokova, moraš staviti u veliki kofer koji ne nosiš sa sobom u avion. |
Dodan: 19. 02. 2008 @16:19:38
|
odgovori |
| smoker - Re: Pravila o nošenju stvari u zrakoplove |
| Koliko cigareta mogu ponijetu u USA, jel pravilo 1 šteka po osobi? |
Dodan: 19. 02. 2008 @17:02:53
|
odgovori |
| Za Aleksandru i Tanj - Re: Pravila o nošenju stvari u zrakoplove |
| Nije problem staviti svoju rakiju u torbu vec je problem ako te budu pretrzivali na americkoj carini-mene jesu i to svaki puta i onda ti uzmu svu hranu pogotovo ovu kaj je home made..ne znaju oni za rakiju... A pse sam vidla da lete pa pretpostavljam da se smije...zakaj ne nazoves svoju avio kompaniju? |
Dodan: 27. 02. 2008 @02:20:35
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|