Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Radni programi » GRAND CANYON
| corto m. - GRAND CANYON |
| da li je netko zaintersiran za rad u grand canyonu, ja sam vec bio pa ako ima zainteresirani, i onda mozda putovanje |
Dodan: 05. 01. 2008 @00:50:54
|
odgovori |
| wee - Re: GRAND CANYON |
| sto si radio tocno? |
Dodan: 05. 01. 2008 @16:05:16
|
odgovori |
| Split - Re: GRAND CANYON |
ja sam zainteresiran... medutim neznam nikoga tko je bio da mi kaze neke stvari u svezi ovog poslodavca. Zanima me i putovanje medutim ono naravno ovisi i o novcima. Koliko si bio i koliko si zaradio love??? Aj plzzzz javi jer me stvrano zanima!? |
Dodan: 06. 01. 2008 @00:30:43
|
odgovori |
| corto - Re: GRAND CANYON |
| cuj ja tamo vec idem 3 put,kad ides prvi put ne mozes ocekivati neki dobar posao, al znam proceduru kako mozes napredovati, ". tamo je jako jeftino i smjestaj i hrana tako da mozes ustedjeti dosta love. Nema diska niti nocnog zivota , al je tulumarenje svaki dan po kabinama, privatnim kucama , ili u sumi. O prirodi ne trebam ni pricati, sve u svemu ima jako puno studenata iz azije , evrope, juzne amerike, afrike, i svi su na jednom mjestu i da kazem svi su prisiljeni druziti se medjusobno.Za mene je to kao eskurzija samo sto u ovom slucaju radis to je jedina razlika. Vegas ti je 5 sati vozenje tako da se mozes izritati do mile volje |
Dodan: 06. 01. 2008 @12:01:47
|
odgovori |
| corto - Re: GRAND CANYON |
| cuj ja tamo vec idem 3 put,kad ides prvi put ne mozes ocekivati neki dobar posao, al znam proceduru kako mozes napredovati, ". tamo je jako jeftino i smjestaj i hrana tako da mozes ustedjeti dosta love. Nema diska niti nocnog zivota , al je tulumarenje svaki dan po kabinama, privatnim kucama , ili u sumi. O prirodi ne trebam ni pricati, sve u svemu ima jako puno studenata iz azije , evrope, juzne amerike, afrike, i svi su na jednom mjestu i da kazem svi su prisiljeni druziti se medjusobno.Za mene je to kao eskurzija samo sto u ovom slucaju radis to je jedina razlika. Vegas ti je 5 sati vozenje tako da se mozes izritati do mile volje |
Dodan: 06. 01. 2008 @12:02:30
|
odgovori |
| vexzg - Re: GRAND CANYON |
| ja stvarno ozbiljno razmisljam o odlasku u ameriku ovu ljeto, i nekak mi se grand canyon cini kao najbolja opcija...iako me uvijek muce stvario kao "dal dovoljno dobro govorim engleski" , ili "sta ako ce mi tamo bit lose..." ne znam, mislim da je najbolje da svi odemo na onaj sastanak (cini mi se 18.1.) |
Dodan: 06. 01. 2008 @15:54:04
|
odgovori |
| vexzg - Re: GRAND CANYON |
| btw: sta si radio tamo, i kak ti je bilo? |
Dodan: 06. 01. 2008 @15:56:00
|
odgovori |
| irena - Re: GRAND CANYON |
| e a preko koje sgencije si išo???? |
Dodan: 06. 01. 2008 @22:26:12
|
odgovori |
| Petra - Re: GRAND CANYON |
| meni se to cini super..samo koji se tocno poslovi nude? |
Dodan: 06. 01. 2008 @23:51:20
|
odgovori |
| corto m. - Re: GRAND CANYON |
| neznam tocno, koji se poslovi nude ali sigurno ovi nize rangirani kao dish washer, host, busser, mozda cook, itd ali na svakoj pozicij 90 posto ljudi napreduje na bolja mjesta i naravno place. agencija je ccusa, koja je trenutno jedina. mislim nije ni tamo sve bajno, nema izlazaka, a rangeri znaju biti zajebani, ponekad zna biti dosadno, ali gore sam naveo dobre strane, i da sigurni ste kao licki medvjedi sto se za velike gradove bas i ne moze reci |
Dodan: 07. 01. 2008 @08:59:03
|
odgovori |
| Split - Re: GRAND CANYON |
a koliko su ti nize rangirani posovi bili placeni po satu i kad ti daju povisnicu na koliko te izadje??? Aj napisi iz vlastitog iskustva sta si radio, i za koliko novaca!? Koliko dugo i koiko si zaradio za taj period???
|
Dodan: 07. 01. 2008 @19:33:03
|
odgovori |
| ovako , bio sam busser, i zaradjivao sam 6.75 plus tips koje su se kretale od 40 do 65 dolara po danu, ali ja sam radio jos i dosta overtime sto se placa 10.5, tako da tu tuces najvecu lovu. za 2,5 mjeseca zaradio sam 8 000 dolara, ali sam se i naradio. Nikom ne garantiram da ce ovako zaradjivati jer zavisi o vama , menagerima, i poslu tj. musterijama, broju gostiju, njihovim napojnicama, itd... ali smjestaj vam je 64 dolara mjesecno i hrana je jako jeftina jel imate popuste za zaposlenike, da se razumijemo nije kao kod mame :). i jos za kraj ja bih poveo 2 ljudi ne vise i to max odgovornih , koji su spremni na sve izazove od kasnjenja leta, do problema s menagerom npr. al to vam je tako u zivotu. NAJVISE RISKIRA ONAJ KOJI UOPCE NE RISKIRA |
Dodan: 08. 01. 2008 @11:54:41
|
odgovori |
| ovako , bio sam busser, i zaradjivao sam 6.75 plus tips koje su se kretale od 40 do 65 dolara po danu, ali ja sam radio jos i dosta overtime sto se placa 10.5, tako da tu tuces najvecu lovu. za 2,5 mjeseca zaradio sam 8 000 dolara, ali sam se i naradio. Nikom ne garantiram da ce ovako zaradjivati jer zavisi o vama , menagerima, i poslu tj. musterijama, broju gostiju, njihovim napojnicama, itd... ali smjestaj vam je 64 dolara mjesecno i hrana je jako jeftina jel imate popuste za zaposlenike, da se razumijemo nije kao kod mame :). i jos za kraj ja bih poveo 2 ljudi ne vise i to max odgovornih , koji su spremni na sve izazove od kasnjenja leta, do problema s menagerom npr. al to vam je tako u zivotu. NAJVISE RISKIRA ONAJ KOJI UOPCE NE RISKIRA |
Dodan: 08. 01. 2008 @11:54:47
|
odgovori |
| Miro - Re: GRAND CANYON |
Pozdrav, sređujem putovnicu i predao sam zahtjev za potvrdom o studiranju. Odlučio sam ove godine ići u SAD. Molim te sve info o vizi, ccusa, sve što mi može pomoći..... miro@d-2.hr iz Zagreba sam i imam 23 godine. cheers |
Dodan: 09. 01. 2008 @09:47:51
|
odgovori |
| za putovnicu, vizu, ambasadu, i ccsa, pitaj sam ccusa pa zato su placeni tj. mi ih placamo jednim djelom, ja sam ti gore naveo kako je otprilike u G.C: |
Dodan: 09. 01. 2008 @10:43:37
|
odgovori |
| Jasmin - Re: GRAND CANYON |
| E bok!E ja bi možda išao u Grand C. Samo mi reci proceduru,gdje se moram prijavit ili to preko tebe? Hvala! |
Dodan: 09. 01. 2008 @17:03:50
|
odgovori |
| nista ne ide preko mene , ja samo idem kao i ti i bilo tko drugi, sve mora ici preko agencije za studente, kod nas je to za sad jedino ccusa, necu im praviti reklamu al tako je. ja vec idem tamo treci put , svaki put sam isao sam. i bilo mi je vise , manje ok, sad trazi 2 ili 3 liudi s kojim bi putovao i neda mi se vise ici sam. da se razumijemo ja vama trebam da bih vam olaksao put, rad i , i sve ostalo snalazenje, tj. neke cake koje ce vam puno pomoc. vi meni trebate da bi podjelili samnom troskove putovanja i ostalu zajebanciju poslje posla. cista ekonomija kao i sve u zivotu. nista nije za đabe , samo ce ti mama i tata nesto pokloniti sve ostalo ces morati ili platiti ili odraditi. |
Dodan: 09. 01. 2008 @19:47:22
|
odgovori |
| Jasmin - Re: GRAND CANYON |
| Jesi se ti već dobio posao?Ja bi isto tako išao s nekim pošto mi je 1 put pa da ne idem baš na blef a i mislim proputovat kao i ti pa bi to bila onda nekak najbolja solucija. |
Dodan: 09. 01. 2008 @22:09:45
|
odgovori |
slažem se s obojicom... Bolje je ići s nekime i podjeliti troškove neg solo i na blef.... Hvala na informacijama, sam me zanima di i kamo u ccusa mogu ići na razgovor? di se nalazi? Miro |
Dodan: 10. 01. 2008 @13:03:28
|
odgovori |
slažem se s obojicom... Bolje je ići s nekime i podjeliti troškove neg solo i na blef.... Hvala na informacijama, sam me zanima di i kamo u ccusa mogu ići na razgovor? di se nalazi? Miro |
Dodan: 10. 01. 2008 @13:04:39
|
odgovori |
| 123456 - Re: GRAND CANYON |
| Preko ccusa NITKO ne ide u paru več svatko solo pa se onda nađete kasnije i putujete, niti se ide u istu državu, niti imate isti dan let takvo je njihovo pravilo, baš zato da se nauči jezik tramo nečeš raditi s nikim iz Hrvatske, več s ljudima iz drugih džava |
Dodan: 10. 01. 2008 @15:46:03
|
odgovori |
| 7890 - Re: GRAND CANYON |
| 123456, ocito je da lupetas. daj se prvo informiraj pa onda pisi. ovi ljudi idu na radni program gdje moze njih 100, a ovo sto ti govoris je kamp program za cuvat djecu. osim toga, idu u grand canyon, sto je ocito da nece djecu cuvat. mozda međede... kako ne podnosim kad se pametan nadje nes govorit, a pojma nema |
Dodan: 10. 01. 2008 @16:36:29
|
odgovori |
| curky_987 - Re: GRAND CANYON |
| 123456 ima potpuno pravo, na CCusa treba da se ide sam!!! bila dva puta sama i mogu reć da se nikad nisam osjecala usamljenom,našla sam sjajne cimere i putovala itd.s druge strane, upoznala sam tri cure iz Hrvatske koje su radile u istom gradu i na istom programu, ali su odbijale sve sto je američko počevši od jezika, hrane, ljudi ...,smatran da tko god ode sam na ovaj program garantirano će upoznati više ljudi i bolje upoznati Ameriku<< |
Dodan: 10. 01. 2008 @20:52:57
|
odgovori |
| xy - Re: GRAND CANYON |
| 7890 daj se raspitaj pa onda pametuj, jer očito je da nema pojma.. |
Dodan: 10. 01. 2008 @23:44:34
|
odgovori |
| boga mu - Re: GRAND CANYON |
| gle, ajde ih nazovite pa recite su su vam rekli iz ccusa. svako zna po sebi jel kampanjac pa da ide coporativno radit u ameriku ili zeli sam. nije uvjet. ako idete cuvat djecu, ONDA JE UVJET ICI SAM. |
Dodan: 11. 01. 2008 @09:47:37
|
odgovori |
| petra č. - Re: GRAND CANYON |
| išla sam 2 puta na weusa program raditi u zabavni park preko job faira. prvi puta sam išla sama jer sam tako htjela, a drugi sa frendicom s faxa. tamo smo se posvađale jer je htjela raditi moj posao jer sam dobivala vise (ako se vraćaš na isto mjesto drugo ljeto imaš neke bolje uvjete). bilo mi je žao što je išla samnom, jer me zapravo iskoristila. bilo je ljudi u grupicama koji su isto išli na job fair. oni uzimaju i kad si sam i kad imaš ekipu. nemaju uvjeta za to. za ovo sa djecom, ne znam jer nisam bila. |
Dodan: 11. 01. 2008 @12:07:52
|
odgovori |
| petra - Re: GRAND CANYON |
| ej petra č. u kojem zabavnom parku si radila?koja ti je bila satnica i jesi na kraju uspjela povratiti novce koje si ulozila u organizaciju? |
Dodan: 12. 01. 2008 @15:14:00
|
odgovori |
| ,.kiooooool - Re: GRAND CANYON |
|
Dodan: 12. 01. 2008 @22:00:22
|
odgovori |
| petra č. - Re: GRAND CANYON |
| radila sam u valleyfairu u minnesoti. radila sam na gamesima i imala 6,75 USD na sat prve godine. vratila sam lovu starcima, putovala i ostavila love za program druge godine. sad radim i ne mogu vise mrdnuti. dobro, osim godisnjeg. |
Dodan: 14. 01. 2008 @13:53:09
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|