Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Radni programi » Ocean City ljeto 2008
| IvanOs - Ocean City ljeto 2008 |
| Jel netko ide preko CCUSA u Ocean City? I da li je netko bio tamo pa da mi može preopručit poslodavca, smještaj... Planiram ići krajem svibnja, nas troje iz Osijeka ide, ako ima zainteresiranih nek se jave na castello@net.hr |
Dodan: 23. 11. 2007 @14:25:42
|
odgovori |
| ivana - Re: Ocean City ljeto 2008 |
ej.. evo ja sam u oc zadnja 2 ljeta. ja sam odusevljana! ali zanm da su se mnogi razocarali. kao prvo u tom gradu ne mozes kupiti alkohol, nema kafica, barova.. nista! ak zelis kupiti pivu moras na bus preko mosta u obliznju liker stor. ali nije to tak bed jer ljudi stalno rade partije u kucama, pa je ok! posao uvijek mozes dobiti gdje hoces ak dolazis u svibnju. vjerujem da ces imati 2 posla..??? moj savjet ti je da kao glavni posao trzis u hotelu port-o-call! kao hostesa imas 8$ po satu, posao je malo dosadan, i radis od 7 al prezivis. a za dugi posao idi u wonderland pier. to je zabavni park, radis kao ride operator. nis tesko smo malo zamorno. imas 7,25$ po satu. ali najbolje je imati poao u restoranima. jedan od najboljih je literers, dobijem odprilike 80$ tipsa na dan. sve je puno studenata od svuda, al najvise rusija, bugarska, dominikanska republika.. ja vjerovatno opet idem, neznam jos.. a sto e tice izlazaka, pola sata taksijem, i evo te u atlantic cityiju!!! genijalan provod. postoji jedan disko deja vu, koji je nedeljom organizirao bulgaria party gdje su se cak pustali narodnjaci. ceca, i to... al kad si tako daleko od doma i hvata te nolstalgija :)) meni i mojim frendicama je bilo genijalno, nadam se da ce i vama!! ak jos nesto treba, pitaj slobodno.. ps: za port-o-call potrazi broj telefona na netu i zovi, objasni da trazis posao, oni ce ti dat broj faksa, i posaljes im nesto kratko o tebi.. vec sam zaboravila kak to ide. a za ostale poslove ces naci kad dodes tamo. u roku 24h! za smjestaj neznam.. jer ja sam uvijek dolazila kod frendova. isplati ti se samo ak nades par ljudi i iznajmite neku kucu. renta ti je oko 100$ tjedno. jos ti je malo rano za smjestaj traziti, ali pitaj u agenciji da ti daju mailove od ljudi koji idu tamo pa im se javi. nadam se da vam pomogla.. |
Dodan: 25. 11. 2007 @09:50:06
|
odgovori |
| tomizg - Re: Ocean City ljeto 2008 |
| Ivana, daj reci ak nije tajna kolko si zaradila i kolko se realno moze zaradit u 4 mjeseca, mene isto zanima Ocean city, ono plaža,more,zajebancija al bas kak kazes to je turisticki gradic. Ja bi radije mozda otiso u velegrad |
Dodan: 25. 11. 2007 @12:15:24
|
odgovori |
| petar - Re: Ocean City ljeto 2008 |
| nostalgija, narodnjaci i ceca? sta si ti iz srbije? |
Dodan: 25. 11. 2007 @19:10:47
|
odgovori |
| medo - Re: Ocean City ljeto 2008 |
| Haj stra si ti luda!!! Jesi ti sigurna da si bila u Ocen City MD !! Jer ja sam tamo proveo dva ljeta i mogu ti rec da se alkohol i vise nego prdaje na svakom čošku naravno ako imas 21 godinu, a što se tiće klubova i barova ima ih kao blata i provod je zagarantiran!!! Ljudi ne morate ici preko ccusa, ima i jeftinija varijanta!! Voljan sam pomoč javite se na dario@viking.bg! Pozdrav!! |
Dodan: 26. 11. 2007 @11:47:25
|
odgovori |
| meryy - Re: Ocean City ljeto 2008 |
| Ivana, to nije Ocean City MD vec Ocean City New Jersey...znam jer sam i sama bila tamo ovo ljeto,..sad neznam za koji je Ocean city ovaj forum otvoren.. |
Dodan: 27. 11. 2007 @12:43:22
|
odgovori |
| IvanOs - Re: Ocean City ljeto 2008 |
| Ocean City, Maryland |
Dodan: 27. 11. 2007 @12:57:16
|
odgovori |
| savage - Re: Ocean City ljeto 2008 |
| Ovo gore je prica, tuzna i nesretna djevojke koja je zavrsila u krivom OC. OC MD je jako dobro i zahvalno mjesto za sve ljude koji vole sve sto vole mladi. Salu na stranu. Koliko ces zaraditi ovisi o tvojoj sposobnosti kakav ces posao ubost, no glavna muka nije koliko ces zaraditi vec koliko ces vratit doma, sto ima tendenciju ka ne:). Ako ides prvi put a vremeno koje ti treba da se snadjes i svime sto zelis proci i vidjeti...ni nema ti smisla bas se jako nadati, ali jedno ti je sigurno ono sto ces vratiti doma s tog puta neces potrositi nikada. Pozdrav. |
Dodan: 29. 11. 2007 @11:10:25
|
odgovori |
| natasa - Re: Ocean City ljeto 2008 |
nebi rekla da je to prica tuzne djevojke!! i ja sam bila u ocean city-u NJ!!! grad je mozda malen, i zabranjen je alkohol, ali je zabava ne vrhuncu, naravno ako imas prave ljude oko sebe, a ako nemas i u NY ce ti bit sjebano! |
Dodan: 09. 12. 2007 @08:54:33
|
odgovori |
| Amerikanac - Re: Ocean City ljeto 2008 |
| Ja sam bio proslo ljeto u OC,MD i mogu vam reci da mi je bilo ODLICNO. Ako nekoga zanimaju izlasci onda vam je tu "Seacrets" gdje je provod uvijek zajamcen. Sto se tice kupovine alkohola,morate imati 21 i onda vam je dostupan na svakom koraku. Sto se tice shopinga,imate ogroman Mall sa 50ak Outlet-a(popusti da boli glava)u west OC-u(5 min busom),a ako se nekome da voziti busom sat vremena onda je tu shoping u Rehoboth Beach-u(4 puta veci od onog u west OC-u). Da ni ne spominjem da je tamo DC samo 3 sata voznje udaljen,Baltimore,Philadelphia,NY oko 5 sati.Ako nekoga zanima vise neka se javi na: miroslav_zvonaric@yahoo.com |
Dodan: 14. 01. 2008 @21:17:28
|
odgovori |
| stric - Re: Ocean City ljeto 2008 |
| bio prosle godine,idem i ove...evo covjek je ovdje rekao sve u prethodnom postu... pozdrav |
Dodan: 16. 01. 2008 @15:56:05
|
odgovori |
| ime - Re: Ocean City ljeto 2008 |
| stric,koliko vas dolazi ,ja sam trenutno u Ocean city/u i mislim da sam jedini hrvat trenutno ovdje,za popiz.... |
Dodan: 15. 02. 2008 @10:09:45
|
odgovori |
| gjuro - Re: Ocean City ljeto 2008 |
| ime, a na koju foru si ti u ovo vrijeme tamo? |
Dodan: 15. 02. 2008 @12:12:47
|
odgovori |
| na foru da sam odlucio ostati ovdje studirati i raditi |
Dodan: 16. 02. 2008 @07:30:49
|
odgovori |
| imas fakultete od 1500 $ dolara po semestru i dobijes produzenje studentske vize na 2 godine ili koliko ti traje studij,ogranicen si sa 25 sati tjedno da mozes raditi sto ovdje nitko ne provjerava i nije problem ako radis vise,naravno ako mozes uklopiti u studiranje...dosta ljudi znam ,posebno rusa koji su bez ikakvog statusa po par godina i sve normalno rade i nitko ih ne dira,samo kad se odluce vratiti doma vjerojatno ce im na aerodromu kad budu izlazili staviti 10 godisnju ili dozivotnu zabranu ponovnog ulaska u zemlju,znaci sve ima cijenu,bitno je ostati u bilo kakvom statusu da bi to izbjegao,ako zelis ostati studirati ok si po povratku nakon zavrsetka studija...naravno imas i opiju nakon J1 vize i jednog mjeseca turisticke vize produzenje same turisticke vize sto ti dodje 350$ i mozes ostati jos 6 mjeseci ali nemas radnu vizu...uz placanje 350$ moras prikazati i stanje svog racuna ,znaci trebao bi imati oko 3000 pa sto vise to bolje dolara da im dokazes kako mozes samostalno ostati jos 6 mjeseci ovdje... eto toliko,svakako preporucam studiranje |
Dodan: 16. 02. 2008 @07:41:32
|
odgovori |
| ??? - Re: Ocean City ljeto 2008 |
a reci mi koji si fax?? jesi to upisanakon studiranja u HR ili direktno iz srednje skole??? |
Dodan: 16. 02. 2008 @10:21:19
|
odgovori |
| Worvick comunity collage,dosao sam pocetkom ljeta preko CCUSA i upisao faks u zimskom semestru,nisam planirao ostajati ali kad sam osjetio drazi amerike odlucio sam na taj korak. |
Dodan: 16. 02. 2008 @10:37:17
|
odgovori |
| znaci ne moras nakon srednje,ili iz hrvatske upisati,mislim mozes ali ja sam dosao raditi na ljeto i odlucio ostati. |
Dodan: 16. 02. 2008 @10:38:38
|
odgovori |
| hej ime...daj ostavi mail? |
Dodan: 17. 02. 2008 @15:53:59
|
odgovori |
| stric,madjarac@yahoo.com,jesi ti jedan od zagrebcana proslo ljeto u ocean cityu,znam da su bili zagrebcani,par rijecana, i to je to... koliko ja znam |
Dodan: 19. 02. 2008 @06:48:00
|
odgovori |
| - Re: Ocean City ljeto 2008 |
| ej ljudi jeste našli posao u OC-u? ajde javite i pliz recite na kojim ste stranicama slali mailove, mene je strah da neću dobiti ni jedan job offer |
Dodan: 26. 02. 2008 @02:20:28
|
odgovori |
| ljudi postoji jako mala mogucnost vam da netko uopce odgovori na mail a kamoli posalje job offer. Moja preporuka je da zovete od restorana do restorana, marine do marine... nema druge... |
Dodan: 26. 02. 2008 @11:04:34
|
odgovori |
| a super, uplatiš puste novce da bi otišao u ameriku i onda ne uspiješ jer te nitko neće da zaposli čak ni kao čistaća wc-a....super |
Dodan: 26. 02. 2008 @12:26:13
|
odgovori |
| Josip - Re: Ocean City ljeto 2008 |
Mislim da si u krivu.... novci ti se vracaju ako posao ne nađeš!!! Ako nisi siguran za indy opciju odi na placement pa nek ti ekipa i ccusa nađe posao!!! |
Dodan: 26. 02. 2008 @23:03:25
|
odgovori |
| Josipe, jel znaš do kad je rok za prebacit se na placement? ne zelim se prebacivat jer se još nadam da će se netko javiti. jesi ti našao posao? |
Dodan: 27. 02. 2008 @20:20:45
|
odgovori |
| ST - Re: Ocean City ljeto 2008 |
...stric,to sa zvanjem mi je malo bzv - zva bi samo kad bi mi neko preporucia nesto pa da se mogu pozvat na nekog... ovako mi se to cini preveliko bacanje para na telefonske racune... ili ti imas drukcija iskustva??? |
Dodan: 27. 02. 2008 @21:14:29
|
odgovori |
| naravno da imam iskustva zato ti velim...prosle godine sam lagano pizdio slanjem ti mailova pa sam poceo zvati i eto dobio... imas skype i zovi!! |
Dodan: 02. 03. 2008 @15:58:10
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|