Studentska putnička agencija STA Zagreb
Putnički forumArhiv posljednih novosti.Pratite nas na  TwitterjuNaruči se za putničke RSS obavijesti
Forum
agencije za rad u inozemstvu
Dodan: 31. 10. 2007 @19:56:41
Majda
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTIV
Glasova: 0

Koje agencije u Hr se time bave, tj koju bi mi mogli preporuciti..

Vidjela sam dole da za uspinjacu kazu da se bavi samo aupairom i putnickim brodovima,da li postoji neka druga?

Re: agencije za rad u inozemstvu
Dodan: 31. 10. 2007 @23:55:40
Tiki
Gost
Ovako.. To ti radi bhv Education. program dođe 15 tisuća kuna. Ako te zanima nešto jeftinije, možeš ići preko moje agencije. Program dođe 9500 kuna+500 kuna moje provizije.
Dodan: 01. 11. 2007 @00:13:00
Iva
Gost
covjece!!:))a za sta tocno mora platit 10 000kn??nije li to malo presmijesna cifra:)inace preko agencije se moze dobiti posao da ti poslodavac plati kartu, zdravstveno cak i vizu..ako on to zeli pa ti trosak dodje 600kn ..Znam cure kojima je to uspjelo..pa mi nije jasno za sta ti trazis 10 000?
Dodan: 01. 11. 2007 @00:38:36
Tiki
Gost
ne tražim to ja!!!!!!!!!!!!! toliko traži agencija. moja je provizija 500 kuna!!!!!!!!! A škola dva tjedna, ispit i certifikat, traženje posla za osobu ( budući i svaka šuša zna da je teško naći posao u UK) registration and placement fee. To dođe 9500 kuna i sve to lijepo piše na njihovoj stranici. A ako je tebi to preskupo, onda si odi u BHV. A btw. ja ne tražim te pare i nemam veze sa tim parama. Kaj bi ti da dobiješ posao u Engleskoj tak na lijepe oči, da te nitko nije ni vidio? Ako ti misliš da ćeš lakše dobiti posao, preko mailova, samo izvoli!!!!
Dodan: 01. 11. 2007 @00:41:44
Tiki
Gost
Ja vas fakat ne kužim.. nezadovoljni ste sa čim god da vam čovjek predloži. Fakat ne kužim kaj hoćete od mene.. Ako vam se tamo ne radi i ne želite platiti niti kune agenciji, onda izvolite otići i raditi tamo na crno.. Nitko vam to ne brani. A većina zna, da mora poslodavcu platiti veliki dio te sume da bi uopće zaposlio ljude koji ne žive u EU. i za to idu pare agenciji.. Ja sam svojedobno ljudima u Zagrebu nudila da ću raditi dva mjeseca besplatno, a vama se ne sviđa raditi dva mjeseca besplatno,uz hranu i smještaj, a poslije dobijete čiste pare na ruke i radno iskustvo. Ako vam se ne sviđa, nitko vas ne moli, ni kumi, da idete preko agencije. ali,ona je najjeftinija od svih agencija, koje imaju Sandwich programe, tako da..
Dodan: 01. 11. 2007 @00:46:33
Iva
Gost
Inace posluje se na nacin da ste vi posrednik izmedju poslodavaca i posloprimaca..Dakle poslodavac zatrazi osobu s tim i tim sposobnostima i vi mu je ponudite..Taj poslodavac sredi papire na departmentu mozda cak i plati za svoj radnog malog radnika,ako ne onda si jadnicak sam plati..a vi trpate pare u djep samo da bi prosljedili mail:)))Tak je za USA..
Dodan: 01. 11. 2007 @00:51:08
Tiki
Gost
Trpa agencija. Ja ne trpam ništa. Ja sam osoba koja djeluje za nju u Zagrebu, tako da ja tu nemam nikakv ulog, ako nisi čula.. Ako vam se ne radi za nju i odmah bi velike zarade, samo izvolite. Meni tak svejedno
Dodan: 01. 11. 2007 @00:53:01
tiki
Gost
I nemaš se kaj na meni izživljavati ako ti cijene agencije ne pašu. A ti nađi bolje cijene.. Ova agencija je najjeftinija među tim Sandwich programima, tako da se idi žaliti ovim skupljim, a ne meni!!! Ne stavljam ja te cijene, nego drugi, a ako tebi ne paše, ne moraš se ni javljati jer te nitko nije tražio
Dodan: 01. 11. 2007 @01:18:26
Tiki
Gost
Ma zaboravite. Ne želim ostati bez glave, na ovom forumu, što sam ponudila najjeftiniji mogući program koji postoji da se radi legalno u UK. Ne treba mi to
Dodan: 01. 11. 2007 @18:54:08
???
Gost
pa, dobro tiki, jel si ti normalna?! s kim se ti svađaš?! od 9 postova tvojih je 6...
Dodan: 01. 11. 2007 @20:01:32
Majda
Gost
Jao vec mi polako bed otvarat teme kad umjesto savjeta mates putnika, dobijes sto agenata za vratom koji rastjeraju sve ljude sa teme..Daj nadjite svjeze meso negdje drugdje!!Kad budemo trebali vase ponude obratit cemo se na mjestu gdje radite..
Dodan: 27. 11. 2007 @22:26:38
22
Gost
Koja je najbolja agencija za rad u americi a da nije skupa?????!!!!!!!!!
Dodan: 15. 12. 2007 @21:58:40
zac
Gost
Bok kako se zove ta agencija
Dodan: 15. 12. 2007 @22:08:02
zac
Gost
Bok Tiki kako se zove tvoja agencija
Dodan: 07. 01. 2008 @11:45:53
Ivan
Gost
bok. molim te pošalji mi svoj broj moba na e-mail ivan.bartolec@gmail.com vezano uz ameriku.
Dodan: 10. 01. 2008 @00:58:57
Ace
Gost
Tiki, moze kakav kontakt agencije, mail po mogucnoszti? na ace06_at_net_tocka_hr
Dodan: 28. 04. 2008 @15:35:22
roman
Gost
ISKORIŠTAVANJE RADNIKA
Dodan: 06. 06. 2008 @17:04:13
Tiki
Gost
Iskorištavanje kurca! Ak tamo zaradiš mjesečno toliko, a ostaneš 6 mjeseci, onda se isplati. Moraš biti kreten, da ne skužiš priliku u tome. Ja bih odmah nekom i u Zagrebu platila deset tisuća kuna, da mi nađe ok posao. U Zagrebu! Sereš ga!
Dodan: 09. 06. 2008 @23:57:19
Goran
Gost
pozdrav,može netko meni preporučiti neki najlakši put za dobivanje posla bilo gdje u inozemstvu,neki broj mob.-a ili slično.... Hvala!
Dodan: 10. 06. 2008 @09:56:07
Majda
Gost
preko tih agencija dobijes posao s kojim zaradis 10 00kn na mjesec, ali i pisas krv dok ih ne zaradis..koliko t nabiju radnih sati, dodje ti 15 kn na sat..ma cim netko na forumima trazi radnike..mos mislit koliko to vrijedi:)))kao htjela bi nam pomoc,jao bas ti hvala..
Dodan: 01. 07. 2008 @23:32:14
Itachi
Gost
Kad gledam ponude za posao u inozemstvu,nikog baš nije birga šta si završio,već ti uvale posao koji sa tvojom strukom nema nikakve veze.moja sestra je išla na taj Au pair program i kaže da žali svaki trenutak što je to uopće napravila.Previše je to novaca sve skupa,a traje neko kratko vrijeme.radiš 12 mjeseci,13. mjesec malo se motaš po americi i šta ti znači..ništa.ako tražiš posao,onda gledaš da ga imaš trajno.a ono što nude agencije je uglavnom babysitting ili raditi na brodu.to su jedni od najglupljih poslova koje možeš dobit.kao i konobarenje.tko se želi petljati sa klincima i trpiti preveliku odgovornost,nek izvoli.to vrijedi i za one koji imaju živce trpit pijane budale na brodu ili u kafićima. posao se prvo traži u struci,a šta je sa onima koji ne žele na fax,jer im se ne da ili nemaju mogućnosti,pa žele naći posao u Americi?
Dodan: 23. 11. 2008 @19:10:03
Domagoj Brkić
Gost

Poštovanje!

Interesirali bi me detalji u vezi posla ma brodu, pošto me zanimaju detalji volio bi da mi se obratite na mail: bdomagoj@yahoo.com kako bi stupili u kontakt, unaprijed hvala

Dodan: 02. 07. 2009 @00:24:05
God
Gost

sta je tebi covjece, 10 000kn. to je glupost. cista prijevara.

Dodan: 28. 08. 2009 @15:34:51
tijana
Gost

ja sam isla volontirati u keniju i bila tamo 5 mjeseci. i sve sam na svoju ruku organizirala. provela predivno vrijeme s odlicnim ljudima. ne morate potrositi 10000 kn na neke agencije. platila sam povratku kartu prek londona do nairobija 5000kn i bila u Watoto wa Baraka Orphanage koji vodi Geoffrey Ngundu. Tjedno platis 90 dolara i imas hranu i smjestaj. evo i sajta http://africanorphanage.wordpress.com/ njemu se javite i samo kazete od kad do kad zelite bit i on vidi jel ima mjesta. kad sam ja bila, bilo nas je 9. vecinom ameri al nam je bilo ooodlicno. i sto je najbolje, geoff vas pokupi na aerodromu i odveze do sirotista. ma mila majka!

Dodan: 28. 08. 2009 @15:36:01
tijana
Gost
sorry krivi post na krivi forum...
Dodan: 08. 09. 2009 @09:50:32
LudZbunjenNormalan
Gost
Čovječe, tko traži posao - pa valjda nezaposlena osoba , a dal nezaposlena osoba može imati ikakve novce, osim ak krade, jeste vi normalni, pa da netko ima 10000 ili više nebi tražio posao preko agencije sigurno, al bi bilo pošteno , da ako agencija nekom nađe posao, a ne samo obećanje, ludom radovanje, nek uzme trećinu plaće, ako će ostti u toj firmi bar tri mjeseca. Što se to u ljudima izrodilo , sami nemoral, krađa , lopovluk. Gdje je čast i ponos. Gdje je čovjek u čovjeku i da ne nabrajam, moglo bi se to romane napisati o svemu tome...pozdrav.
Dodan: 22. 10. 2009 @06:58:11
Sasa
Gost
Hteo bih da znam kako i na koju foru mogu da odem da radim i zivim u Americi preko koje agencije i kako?
Dodan: 22. 10. 2009 @06:58:39
Sasa
Gost
Hteo bih da znam kako i na koju foru mogu da odem da radim i zivim u Americi preko koje agencije i kako?
Dodan: 22. 10. 2009 @07:03:51
Sale
Gost
molim da mi javi te na mail salegm@hotmail.com za rad u americi kako i preko koje agencije mogu da odem i koja agencija to radi???
Dodan: 22. 10. 2009 @07:05:39
Sale
Gost
Molim da mi javite na male salegm@hotmail.com kako mogu da odem da radim i zivim u Americi preko koje agencije moze to da se zavrsi HVALA???
Dodan: 27. 11. 2009 @19:04:19
tommy
Gost
tiki javi se na rozic24@net.hr zanima me agencija. ako jos neko zna kako i preko koga otici u inozemstvo slobodno se javi
Dodan: 12. 01. 2010 @20:45:21
nepoznato
Gost
za kakve poslove,ako se isplati ja bi platio.
Dodan: 12. 01. 2010 @20:48:15
nepoznato
Gost
Ajde tiki odgovori.
Dodan: 15. 01. 2010 @19:21:18
Igor
Gost
Ne budite naivni ljudi. U USA mogu samo visokoobrazovane osobe bez problema,sezonski radnici malo kompliciranije i studenti.Svi drugi su samo turisti.Bio sam u USA 7 god na L1 vizu i svaki puta sm je produzivao preko svoga odvjetnika.Nikakve agencije za zaposljavanje u USA ne postoje,izmisljotina. Ja vise nisam mogao u USA osim kao turist pa sam sada u Egiptu. Vjerujte mi,bolje nego u USA. Imam bolje novce,vise posla i nitko ne pita za vizu,dobijes je na ulasku u zemlju.Ako hocete info pisite na petigma@aol.com.
Dodan: 24. 02. 2010 @11:12:15
Gost
Dodan: 24. 02. 2010 @19:21:55
Gost
Dodan: 25. 02. 2010 @22:59:16
Zeljko
Gost
tikki mogu li dobiti adresu tvoje agencije ili tvoj email?
Dodan: 01. 03. 2010 @13:56:58
danijel pintar
Gost
htio bih radit i zivjet u kanadi,dal ima tko kakvog iskustva,,,,trazim posao vatrogasca
Dodan: 02. 03. 2010 @01:54:21
maja
Gost
tijana molim te jel mi mozes napisat svoj mail da ti se obratim u vezi kenije i sirotista ? zahvaljujem.
Dodan: 08. 03. 2010 @13:34:54
jelena petrovic
Gost
zanima me posao kunje njege starije osobe svicarska ili njemacka
Dodan: 08. 03. 2010 @13:36:48
jelena petrovic
Gost
zanima me posao kucne njege starije osobe svicarska ili njemacka
Dodan: 21. 05. 2010 @15:45:25
mpwr
Gost

daj smiri dozivljaj! tako se nerazgovara sa ljudima! pogotovo kao predstavnik neke agencije! ovdje ima i drugih kojima su bitne prave informacije,ako si za to sposobna onda te molim da im odgovoris na to a ne da se svadjas okolo,kome je puno za platit neka probajju sami i ajd bok

Dodan: 01. 06. 2010 @19:16:26
matt
Gost

Poštovani, interesira me na kojem sve području zanimanja mogu ako bih imao uvjete ili priliku raditi..
Po struci sam kuhar no ne baziram se samo na ugostiteljstvo... u biti interesira me kako da si sredim posao
u inozemstvu.. ??????

Dodan: 16. 06. 2010 @20:27:56
mariok1970
Registriran uporabnik

Bok svima. Zanima me rad u inozemstvu. Nije bitno dali je posao u Europi ili na nekom dr. kontinentu. Završio sam srednju prehrambenu i višu prometnu, ali radio bih bilo što. Molim da mi sve info pošaljete na mariok1970@gmail.com. Unaprijed hvala! 

Dodan: 28. 06. 2010 @19:12:15
tijana
Gost

hej, sorry MAJO. nisam dugo bila na forumu. mail je tiana_suk@yahoo.co.uk.

UPOZORENJE: STA Zagreb ne preuizima odgovornosti za komentare korisnika foruma. Zadržavamo pravo ukidanja, promjena izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala i stranica koje su sastavni dio portala bez obaveze prethodne najave. STA Zagreb nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
Dijelite s drugima: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Hello everybody, Zanima me gd
da i ne, rusima viza nije potr
ja sam bila u finskoj lani 2 d
Uskoro idemo na krstarenje Cos
Hej,veliki pozdrav svima Plan
MOJ BROJ JE 00385915249921.TOM
IMAM 30 GODINA I ISKUSTVA U KU
GOSPODO.HITNO MI TRBA POSEL KU
POzdrav, vidjela sam tvoj pos
jel ste putovali u regenscy re
tomislave, i mene zanima koja
Puno puno ti hvala. Puno si mi
Kakav je postupak rezervacije avionske karte?

Budi informiran i prijavi se na mailing listu:

STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45

Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com