Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Radni programi » agencije za rad u inozemstvu

Majda - agencije za rad u inozemstvu

Koje agencije u Hr se time bave, tj koju bi mi mogli preporuciti..

Vidjela sam dole da za uspinjacu kazu da se bavi samo aupairom i putnickim brodovima,da li postoji neka druga?

Dodan: 31. 10. 2007 @19:56:41
odgovori 

Tiki - Re: agencije za rad u inozemstvu
Ovako.. To ti radi bhv Education. program dođe 15 tisuća kuna. Ako te zanima nešto jeftinije, možeš ići preko moje agencije. Program dođe 9500 kuna+500 kuna moje provizije.
 Dodan: 31. 10. 2007 @23:55:40
odgovori 

Iva - Re: agencije za rad u inozemstvu
covjece!!:))a za sta tocno mora platit 10 000kn??nije li to malo presmijesna cifra:)inace preko agencije se moze dobiti posao da ti poslodavac plati kartu, zdravstveno cak i vizu..ako on to zeli pa ti trosak dodje 600kn ..Znam cure kojima je to uspjelo..pa mi nije jasno za sta ti trazis 10 000?
 Dodan: 01. 11. 2007 @00:13:00
odgovori 

ne tražim to ja!!!!!!!!!!!!! toliko traži agencija. moja je provizija 500 kuna!!!!!!!!! A škola dva tjedna, ispit i certifikat, traženje posla za osobu ( budući i svaka šuša zna da je teško naći posao u UK) registration and placement fee. To dođe 9500 kuna i sve to lijepo piše na njihovoj stranici. A ako je tebi to preskupo, onda si odi u BHV. A btw. ja ne tražim te pare i nemam veze sa tim parama. Kaj bi ti da dobiješ posao u Engleskoj tak na lijepe oči, da te nitko nije ni vidio? Ako ti misliš da ćeš lakše dobiti posao, preko mailova, samo izvoli!!!!
 Dodan: 01. 11. 2007 @00:38:36
odgovori 

Ja vas fakat ne kužim.. nezadovoljni ste sa čim god da vam čovjek predloži. Fakat ne kužim kaj hoćete od mene.. Ako vam se tamo ne radi i ne želite platiti niti kune agenciji, onda izvolite otići i raditi tamo na crno.. Nitko vam to ne brani. A većina zna, da mora poslodavcu platiti veliki dio te sume da bi uopće zaposlio ljude koji ne žive u EU. i za to idu pare agenciji.. Ja sam svojedobno ljudima u Zagrebu nudila da ću raditi dva mjeseca besplatno, a vama se ne sviđa raditi dva mjeseca besplatno,uz hranu i smještaj, a poslije dobijete čiste pare na ruke i radno iskustvo. Ako vam se ne sviđa, nitko vas ne moli, ni kumi, da idete preko agencije. ali,ona je najjeftinija od svih agencija, koje imaju Sandwich programe, tako da..
 Dodan: 01. 11. 2007 @00:41:44
odgovori 

Iva - Re: agencije za rad u inozemstvu
Inace posluje se na nacin da ste vi posrednik izmedju poslodavaca i posloprimaca..Dakle poslodavac zatrazi osobu s tim i tim sposobnostima i vi mu je ponudite..Taj poslodavac sredi papire na departmentu mozda cak i plati za svoj radnog malog radnika,ako ne onda si jadnicak sam plati..a vi trpate pare u djep samo da bi prosljedili mail:)))Tak je za USA..
 Dodan: 01. 11. 2007 @00:46:33
odgovori 

Trpa agencija. Ja ne trpam ništa. Ja sam osoba koja djeluje za nju u Zagrebu, tako da ja tu nemam nikakv ulog, ako nisi čula.. Ako vam se ne radi za nju i odmah bi velike zarade, samo izvolite. Meni tak svejedno
 Dodan: 01. 11. 2007 @00:51:08
odgovori 

tiki - Re: agencije za rad u inozemstvu
I nemaš se kaj na meni izživljavati ako ti cijene agencije ne pašu. A ti nađi bolje cijene.. Ova agencija je najjeftinija među tim Sandwich programima, tako da se idi žaliti ovim skupljim, a ne meni!!! Ne stavljam ja te cijene, nego drugi, a ako tebi ne paše, ne moraš se ni javljati jer te nitko nije tražio
 Dodan: 01. 11. 2007 @00:53:01
odgovori 

Ma zaboravite. Ne želim ostati bez glave, na ovom forumu, što sam ponudila najjeftiniji mogući program koji postoji da se radi legalno u UK. Ne treba mi to
 Dodan: 01. 11. 2007 @01:18:26
odgovori 

??? - Re: agencije za rad u inozemstvu
pa, dobro tiki, jel si ti normalna?! s kim se ti svađaš?! od 9 postova tvojih je 6...
 Dodan: 01. 11. 2007 @18:54:08
odgovori 

Majda - Re: agencije za rad u inozemstvu
Jao vec mi polako bed otvarat teme kad umjesto savjeta mates putnika, dobijes sto agenata za vratom koji rastjeraju sve ljude sa teme..Daj nadjite svjeze meso negdje drugdje!!Kad budemo trebali vase ponude obratit cemo se na mjestu gdje radite..
 Dodan: 01. 11. 2007 @20:01:32
odgovori 

22 - Re: agencije za rad u inozemstvu
Koja je najbolja agencija za rad u americi a da nije skupa?????!!!!!!!!!
 Dodan: 27. 11. 2007 @22:26:38
odgovori 

zac - Re: agencije za rad u inozemstvu
Bok kako se zove ta agencija
 Dodan: 15. 12. 2007 @21:58:40
odgovori 

zac - Re: agencije za rad u inozemstvu
Bok Tiki kako se zove tvoja agencija
 Dodan: 15. 12. 2007 @22:08:02
odgovori 

Ivan - Re: agencije za rad u inozemstvu
bok. molim te pošalji mi svoj broj moba na e-mail ivan.bartolec@gmail.com vezano uz ameriku.
 Dodan: 07. 01. 2008 @11:45:53
odgovori 

Ace - Re: agencije za rad u inozemstvu
Tiki, moze kakav kontakt agencije, mail po mogucnoszti? na ace06_at_net_tocka_hr
 Dodan: 10. 01. 2008 @00:58:57
odgovori 

roman - Re: agencije za rad u inozemstvu
ISKORIŠTAVANJE RADNIKA
 Dodan: 28. 04. 2008 @15:35:22
odgovori 

Iskorištavanje kurca! Ak tamo zaradiš mjesečno toliko, a ostaneš 6 mjeseci, onda se isplati. Moraš biti kreten, da ne skužiš priliku u tome. Ja bih odmah nekom i u Zagrebu platila deset tisuća kuna, da mi nađe ok posao. U Zagrebu! Sereš ga!
 Dodan: 06. 06. 2008 @17:04:13
odgovori 

Goran - Re: agencije za rad u inozemstvu
pozdrav,može netko meni preporučiti neki najlakši put za dobivanje posla bilo gdje u inozemstvu,neki broj mob.-a ili slično.... Hvala!
 Dodan: 09. 06. 2008 @23:57:19
odgovori 

Majda - Re: agencije za rad u inozemstvu
preko tih agencija dobijes posao s kojim zaradis 10 00kn na mjesec, ali i pisas krv dok ih ne zaradis..koliko t nabiju radnih sati, dodje ti 15 kn na sat..ma cim netko na forumima trazi radnike..mos mislit koliko to vrijedi:)))kao htjela bi nam pomoc,jao bas ti hvala..
 Dodan: 10. 06. 2008 @09:56:07
odgovori 

Itachi - Re: agencije za rad u inozemstvu
Kad gledam ponude za posao u inozemstvu,nikog baš nije birga šta si završio,već ti uvale posao koji sa tvojom strukom nema nikakve veze.moja sestra je išla na taj Au pair program i kaže da žali svaki trenutak što je to uopće napravila.Previše je to novaca sve skupa,a traje neko kratko vrijeme.radiš 12 mjeseci,13. mjesec malo se motaš po americi i šta ti znači..ništa.ako tražiš posao,onda gledaš da ga imaš trajno.a ono što nude agencije je uglavnom babysitting ili raditi na brodu.to su jedni od najglupljih poslova koje možeš dobit.kao i konobarenje.tko se želi petljati sa klincima i trpiti preveliku odgovornost,nek izvoli.to vrijedi i za one koji imaju živce trpit pijane budale na brodu ili u kafićima. posao se prvo traži u struci,a šta je sa onima koji ne žele na fax,jer im se ne da ili nemaju mogućnosti,pa žele naći posao u Americi?
 Dodan: 01. 07. 2008 @23:32:14
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: