Studentska putnička agencija STA Zagreb
Putnički forumArhiv posljednih novosti.Pratite nas na  TwitterjuNaruči se za putničke RSS obavijesti
Forum
agencije za rad u inozemstvu
Dodan: 31. 10. 2007 @19:56:41
Majda
Gost
Glasajte ZA Glasajte PROTIV
Glasova: 0

Koje agencije u Hr se time bave, tj koju bi mi mogli preporuciti..

Vidjela sam dole da za uspinjacu kazu da se bavi samo aupairom i putnickim brodovima,da li postoji neka druga?

Re: agencije za rad u inozemstvu
Dodan: 31. 10. 2007 @23:55:40
Tiki
Gost
Ovako.. To ti radi bhv Education. program dođe 15 tisuća kuna. Ako te zanima nešto jeftinije, možeš ići preko moje agencije. Program dođe 9500 kuna+500 kuna moje provizije.
Dodan: 01. 11. 2007 @00:13:00
Iva
Gost
covjece!!:))a za sta tocno mora platit 10 000kn??nije li to malo presmijesna cifra:)inace preko agencije se moze dobiti posao da ti poslodavac plati kartu, zdravstveno cak i vizu..ako on to zeli pa ti trosak dodje 600kn ..Znam cure kojima je to uspjelo..pa mi nije jasno za sta ti trazis 10 000?
Dodan: 01. 11. 2007 @00:38:36
Tiki
Gost
ne tražim to ja!!!!!!!!!!!!! toliko traži agencija. moja je provizija 500 kuna!!!!!!!!! A škola dva tjedna, ispit i certifikat, traženje posla za osobu ( budući i svaka šuša zna da je teško naći posao u UK) registration and placement fee. To dođe 9500 kuna i sve to lijepo piše na njihovoj stranici. A ako je tebi to preskupo, onda si odi u BHV. A btw. ja ne tražim te pare i nemam veze sa tim parama. Kaj bi ti da dobiješ posao u Engleskoj tak na lijepe oči, da te nitko nije ni vidio? Ako ti misliš da ćeš lakše dobiti posao, preko mailova, samo izvoli!!!!
Dodan: 01. 11. 2007 @00:41:44
Tiki
Gost
Glasova: 1
Ja vas fakat ne kužim.. nezadovoljni ste sa čim god da vam čovjek predloži. Fakat ne kužim kaj hoćete od mene.. Ako vam se tamo ne radi i ne želite platiti niti kune agenciji, onda izvolite otići i raditi tamo na crno.. Nitko vam to ne brani. A većina zna, da mora poslodavcu platiti veliki dio te sume da bi uopće zaposlio ljude koji ne žive u EU. i za to idu pare agenciji.. Ja sam svojedobno ljudima u Zagrebu nudila da ću raditi dva mjeseca besplatno, a vama se ne sviđa raditi dva mjeseca besplatno,uz hranu i smještaj, a poslije dobijete čiste pare na ruke i radno iskustvo. Ako vam se ne sviđa, nitko vas ne moli, ni kumi, da idete preko agencije. ali,ona je najjeftinija od svih agencija, koje imaju Sandwich programe, tako da..
Dodan: 01. 11. 2007 @00:46:33
Iva
Gost
Inace posluje se na nacin da ste vi posrednik izmedju poslodavaca i posloprimaca..Dakle poslodavac zatrazi osobu s tim i tim sposobnostima i vi mu je ponudite..Taj poslodavac sredi papire na departmentu mozda cak i plati za svoj radnog malog radnika,ako ne onda si jadnicak sam plati..a vi trpate pare u djep samo da bi prosljedili mail:)))Tak je za USA..
Dodan: 01. 11. 2007 @00:51:08
Tiki
Gost
Trpa agencija. Ja ne trpam ništa. Ja sam osoba koja djeluje za nju u Zagrebu, tako da ja tu nemam nikakv ulog, ako nisi čula.. Ako vam se ne radi za nju i odmah bi velike zarade, samo izvolite. Meni tak svejedno
Dodan: 01. 11. 2007 @00:53:01
tiki
Gost
I nemaš se kaj na meni izživljavati ako ti cijene agencije ne pašu. A ti nađi bolje cijene.. Ova agencija je najjeftinija među tim Sandwich programima, tako da se idi žaliti ovim skupljim, a ne meni!!! Ne stavljam ja te cijene, nego drugi, a ako tebi ne paše, ne moraš se ni javljati jer te nitko nije tražio
Dodan: 01. 11. 2007 @01:18:26
Tiki
Gost
Ma zaboravite. Ne želim ostati bez glave, na ovom forumu, što sam ponudila najjeftiniji mogući program koji postoji da se radi legalno u UK. Ne treba mi to
Dodan: 01. 11. 2007 @18:54:08
???
Gost
pa, dobro tiki, jel si ti normalna?! s kim se ti svađaš?! od 9 postova tvojih je 6...
Dodan: 01. 11. 2007 @20:01:32
Majda
Gost
Jao vec mi polako bed otvarat teme kad umjesto savjeta mates putnika, dobijes sto agenata za vratom koji rastjeraju sve ljude sa teme..Daj nadjite svjeze meso negdje drugdje!!Kad budemo trebali vase ponude obratit cemo se na mjestu gdje radite..
Dodan: 27. 11. 2007 @22:26:38
22
Gost
Koja je najbolja agencija za rad u americi a da nije skupa?????!!!!!!!!!
Dodan: 15. 12. 2007 @21:58:40
zac
Gost
Bok kako se zove ta agencija
Dodan: 15. 12. 2007 @22:08:02
zac
Gost
Bok Tiki kako se zove tvoja agencija
Dodan: 07. 01. 2008 @11:45:53
Ivan
Gost
bok. molim te pošalji mi svoj broj moba na e-mail ivan.bartolec@gmail.com vezano uz ameriku.
Dodan: 10. 01. 2008 @00:58:57
Ace
Gost
Tiki, moze kakav kontakt agencije, mail po mogucnoszti? na ace06_at_net_tocka_hr
Dodan: 28. 04. 2008 @15:35:22
roman
Gost
ISKORIŠTAVANJE RADNIKA
Dodan: 06. 06. 2008 @17:04:13
Tiki
Gost
Iskorištavanje kurca! Ak tamo zaradiš mjesečno toliko, a ostaneš 6 mjeseci, onda se isplati. Moraš biti kreten, da ne skužiš priliku u tome. Ja bih odmah nekom i u Zagrebu platila deset tisuća kuna, da mi nađe ok posao. U Zagrebu! Sereš ga!
Dodan: 09. 06. 2008 @23:57:19
Goran
Gost
pozdrav,može netko meni preporučiti neki najlakši put za dobivanje posla bilo gdje u inozemstvu,neki broj mob.-a ili slično.... Hvala!
Dodan: 10. 06. 2008 @09:56:07
Majda
Gost
preko tih agencija dobijes posao s kojim zaradis 10 00kn na mjesec, ali i pisas krv dok ih ne zaradis..koliko t nabiju radnih sati, dodje ti 15 kn na sat..ma cim netko na forumima trazi radnike..mos mislit koliko to vrijedi:)))kao htjela bi nam pomoc,jao bas ti hvala..
Dodan: 01. 07. 2008 @23:32:14
Itachi
Gost
Kad gledam ponude za posao u inozemstvu,nikog baš nije birga šta si završio,već ti uvale posao koji sa tvojom strukom nema nikakve veze.moja sestra je išla na taj Au pair program i kaže da žali svaki trenutak što je to uopće napravila.Previše je to novaca sve skupa,a traje neko kratko vrijeme.radiš 12 mjeseci,13. mjesec malo se motaš po americi i šta ti znači..ništa.ako tražiš posao,onda gledaš da ga imaš trajno.a ono što nude agencije je uglavnom babysitting ili raditi na brodu.to su jedni od najglupljih poslova koje možeš dobit.kao i konobarenje.tko se želi petljati sa klincima i trpiti preveliku odgovornost,nek izvoli.to vrijedi i za one koji imaju živce trpit pijane budale na brodu ili u kafićima. posao se prvo traži u struci,a šta je sa onima koji ne žele na fax,jer im se ne da ili nemaju mogućnosti,pa žele naći posao u Americi?
Dodan: 23. 11. 2008 @19:10:03
Domagoj Brkić
Gost

Poštovanje!

Interesirali bi me detalji u vezi posla ma brodu, pošto me zanimaju detalji volio bi da mi se obratite na mail: bdomagoj@yahoo.com kako bi stupili u kontakt, unaprijed hvala

Dodan: 02. 07. 2009 @00:24:05
God
Gost

sta je tebi covjece, 10 000kn. to je glupost. cista prijevara.

Dodan: 28. 08. 2009 @15:34:51
tijana
Gost

ja sam isla volontirati u keniju i bila tamo 5 mjeseci. i sve sam na svoju ruku organizirala. provela predivno vrijeme s odlicnim ljudima. ne morate potrositi 10000 kn na neke agencije. platila sam povratku kartu prek londona do nairobija 5000kn i bila u Watoto wa Baraka Orphanage koji vodi Geoffrey Ngundu. Tjedno platis 90 dolara i imas hranu i smjestaj. evo i sajta http://africanorphanage.wordpress.com/ njemu se javite i samo kazete od kad do kad zelite bit i on vidi jel ima mjesta. kad sam ja bila, bilo nas je 9. vecinom ameri al nam je bilo ooodlicno. i sto je najbolje, geoff vas pokupi na aerodromu i odveze do sirotista. ma mila majka!

Dodan: 28. 08. 2009 @15:36:01
tijana
Gost
sorry krivi post na krivi forum...
Dodan: 08. 09. 2009 @09:50:32
LudZbunjenNormalan
Gost
Čovječe, tko traži posao - pa valjda nezaposlena osoba , a dal nezaposlena osoba može imati ikakve novce, osim ak krade, jeste vi normalni, pa da netko ima 10000 ili više nebi tražio posao preko agencije sigurno, al bi bilo pošteno , da ako agencija nekom nađe posao, a ne samo obećanje, ludom radovanje, nek uzme trećinu plaće, ako će ostti u toj firmi bar tri mjeseca. Što se to u ljudima izrodilo , sami nemoral, krađa , lopovluk. Gdje je čast i ponos. Gdje je čovjek u čovjeku i da ne nabrajam, moglo bi se to romane napisati o svemu tome...pozdrav.
Dodan: 22. 10. 2009 @06:58:11
Sasa
Gost
Hteo bih da znam kako i na koju foru mogu da odem da radim i zivim u Americi preko koje agencije i kako?
Dodan: 22. 10. 2009 @06:58:39
Sasa
Gost
Hteo bih da znam kako i na koju foru mogu da odem da radim i zivim u Americi preko koje agencije i kako?
Dodan: 22. 10. 2009 @07:03:51
Sale
Gost
molim da mi javi te na mail salegm@hotmail.com za rad u americi kako i preko koje agencije mogu da odem i koja agencija to radi???
Dodan: 22. 10. 2009 @07:05:39
Sale
Gost
Molim da mi javite na male salegm@hotmail.com kako mogu da odem da radim i zivim u Americi preko koje agencije moze to da se zavrsi HVALA???
Dodan: 27. 11. 2009 @19:04:19
tommy
Gost
tiki javi se na rozic24@net.hr zanima me agencija. ako jos neko zna kako i preko koga otici u inozemstvo slobodno se javi
Dodan: 12. 01. 2010 @20:45:21
nepoznato
Gost
za kakve poslove,ako se isplati ja bi platio.
Dodan: 12. 01. 2010 @20:48:15
nepoznato
Gost
Ajde tiki odgovori.
Dodan: 15. 01. 2010 @19:21:18
Igor
Gost
Ne budite naivni ljudi. U USA mogu samo visokoobrazovane osobe bez problema,sezonski radnici malo kompliciranije i studenti.Svi drugi su samo turisti.Bio sam u USA 7 god na L1 vizu i svaki puta sm je produzivao preko svoga odvjetnika.Nikakve agencije za zaposljavanje u USA ne postoje,izmisljotina. Ja vise nisam mogao u USA osim kao turist pa sam sada u Egiptu. Vjerujte mi,bolje nego u USA. Imam bolje novce,vise posla i nitko ne pita za vizu,dobijes je na ulasku u zemlju.Ako hocete info pisite na petigma@aol.com.
Dodan: 24. 02. 2010 @11:12:15
Gost
Dodan: 24. 02. 2010 @19:21:55
Gost
Dodan: 25. 02. 2010 @22:59:16
Zeljko
Gost
tikki mogu li dobiti adresu tvoje agencije ili tvoj email?
Dodan: 01. 03. 2010 @13:56:58
danijel pintar
Gost
htio bih radit i zivjet u kanadi,dal ima tko kakvog iskustva,,,,trazim posao vatrogasca
Dodan: 02. 03. 2010 @01:54:21
maja
Gost
tijana molim te jel mi mozes napisat svoj mail da ti se obratim u vezi kenije i sirotista ? zahvaljujem.
Dodan: 08. 03. 2010 @13:34:54
jelena petrovic
Gost
zanima me posao kunje njege starije osobe svicarska ili njemacka
Dodan: 08. 03. 2010 @13:36:48
jelena petrovic
Gost
zanima me posao kucne njege starije osobe svicarska ili njemacka
Dodan: 21. 05. 2010 @15:45:25
mpwr
Gost

daj smiri dozivljaj! tako se nerazgovara sa ljudima! pogotovo kao predstavnik neke agencije! ovdje ima i drugih kojima su bitne prave informacije,ako si za to sposobna onda te molim da im odgovoris na to a ne da se svadjas okolo,kome je puno za platit neka probajju sami i ajd bok

Dodan: 01. 06. 2010 @19:16:26
matt
Gost

Poštovani, interesira me na kojem sve području zanimanja mogu ako bih imao uvjete ili priliku raditi..
Po struci sam kuhar no ne baziram se samo na ugostiteljstvo... u biti interesira me kako da si sredim posao
u inozemstvu.. ??????

Dodan: 16. 06. 2010 @20:27:56
mariok1970
Registriran uporabnik

Bok svima. Zanima me rad u inozemstvu. Nije bitno dali je posao u Europi ili na nekom dr. kontinentu. Završio sam srednju prehrambenu i višu prometnu, ali radio bih bilo što. Molim da mi sve info pošaljete na mariok1970@gmail.com. Unaprijed hvala! 

Dodan: 28. 06. 2010 @19:12:15
tijana
Gost

hej, sorry MAJO. nisam dugo bila na forumu. mail je tiana_suk@yahoo.co.uk.

Dodan: 27. 08. 2010 @17:55:42
marija
Gost

slažem se u potpunosti sa tobom,ako odem raditi van neću ništa ni zaraditi koliko će mi oduzeti:-)))

Dodan: 06. 10. 2010 @21:12:24
Marina_zg
Registriran uporabnik

Htjela bih raditi u Italiji....ima li netko tko će mi objasniti koji su koraci i što bih prvo trebala napraviti? Kome se obratiti? Hvala!!

Dodan: 28. 10. 2010 @15:54:39
Alen
Registriran uporabnik

Pozdrav. tražim nekog tko mi može pomoći za rad u inozemstvu...nebitno gdi... mail- alen_als@yahoo.com ili mob 091 5061 649... tnx...

Dodan: 01. 11. 2010 @17:56:55
bruno
Gost

Bok! Ako trebate bilo kakve savjete za zivot i rad u Londonu, slobodno mi se obratite. Zivio sam i radio u Londonu preko 10 godina (od kolovoza 1999 do veljace 2010) i sad sam u Zagrebu. Iz iskustva vam mogu toplo preporuciti i savjetovati da je najbolji i najsigurniji nacin da vi izravno pronadjete i kontaktirate engleskog poslodavca ciji posao vam se svidja jos prije nego sto napustite Hrvatsku i odete u Englesku. Onda, ako odgovarate tom engleskom poslodavcu, on ce za vas podnijeti zahtjev za izdavanje radne dozvole kod Home Office-a. Vise vam mogu reci ako me nazovete na moj mobitel: 095/908 79 34 

Jedna od najboljih i najposjecenijih web stranica preko koje sam nasao mnogo poslova tijekom svojih 10 godina provedenih u Engleskoj i Londonu je: www.gumtree.com 

Inace ako zelite usavrsiti engleski, trenutno takodjer dajem privatne instrukcije u konverzaciji na engleskom jeziku u vase slobodno vrijeme.

Dobrodosli ste da mi se pridruzite na moju facebook grupu: "Escape to London for Fun over a coffee in Zagreb"   

See you!

Bruno Babic

mobitel: 095/908 79 34

facebook: Escape to London for Fun over a coffee in Zagreb

Dodan: 07. 11. 2010 @12:51:42
NINA
Registriran uporabnik

bok!

zanima me posao u inozemstvu u  poljoprivredi pošto imam tu školu...

ili posao pomoćnog djelatinak u kuhinj?

ako netko nešto zna javite?

austrija ili njemačka??

hvala

Dodan: 23. 11. 2010 @15:25:42
đuro
Gost

ajd ako tko zna kakav posao u inozemstvu na brodu il nešt nek mi javi na e mail dejani@net.hr.unaprijed hvala

Dodan: 23. 11. 2010 @23:13:27
blade
Gost

jeste vi svi koji tražite tiki da vam se javi svjesni da je pisala tu prije dvije godine?

Dodan: 04. 01. 2011 @15:57:22
Dejan
Gost

Pozrav... jel ima netko da radi ili zna za kakvu firmu u inozemstvu u koju bi se dalo zaposliti kao stojar na bagerima,buldozerima utovarivaču i slično.iskustvo 10 godina. unaprijed se zahvaljujem a ovo je moj email ukoliko netko nešto zna. kusic.dejan@gmail.com

Dodan: 06. 01. 2011 @08:55:56
Ivan
Gost
Dodan: 06. 01. 2011 @09:09:06
Ja
Gost
Dodan: 04. 02. 2011 @14:26:39
Kramaric
Gost

Hitno trebam više sezonskih radnika za uzgoj i branje voća i povrća u Njemačkoj, osigurani prijevoz, hrana i smještaj, odlična zarada. Tražim nekažnjavane osobe od 18 do 35 godina. Kontakt Ivan Kramarić, 0919120479

Dodan: 05. 03. 2011 @13:56:24
sadila
Gost
  1. Zainteresovana sam za vas posao moj sin i ja,on ima 19 godina a ja imam 40 i iz tuzle smo,molim vas kontaktirajte nas na broj 062 064 367 i imam jos 10 osoba koje su zainteresovane za taj posao,močim vas kontaktirajte nas
Dodan: 08. 03. 2011 @23:18:51
zg
Gost

i mene zanim isto zovem vec od kad je stavljen post cak sam i poruku poslo cijenjenom gospodinu ali iskljucen je ne razumijem svrhu ovakvih oglasa a da se ne javite bar jednom u mjesec dana na mobitel ili je to cista dezinformacija da ljudi ne traze dalje u svakom slucaju svaka cast gospodine kramaric

Dodan: 12. 03. 2011 @17:28:53
sany890327
Gost

JA SAM IZ BOSNE,STRASNO ZELIM POSTATI STJUARDESA,KAKO BI JA I DALI BI MOGALA SA NEKIM IZ AGENCIJE ILI SA VAMA STUPITI U KONTAKT DA SE MALO INFORMIRAM........UOPCE NIJE SKUPO 9500KN SAMO BI TREBALA UPUTE I MALO RAZGOVORA,AKO NIJE PROBLEM JAVIT NA EMAIL senidadzemat@hotmail.com ili na fejsu SENIDA DZEMAT POSTO JA OVU STR.RIJETKO OTVARAM....POZZZ

Dodan: 08. 04. 2011 @19:45:12
josip....
Gost

bio bih vam jako zahvalan ako bi mi netko mogao ili htjeo pomoci oko zaposlenja na bausteli u austriji....hvala unaprijed....barem neke informacije...jos jednom hvala....

Dodan: 10. 04. 2011 @19:05:10
Tajana
Gost

Moj vjerenik i ja smo zainteresovani za Vasu ponudu.Ja imam 24 godine,a on 25 pa ukoliko je stvar jos uvijek aktuelna pisite na tajana.pilipovic@gmail.com.Unapred zahvalna.

Dodan: 15. 04. 2011 @20:51:14
Mima
Gost

moj muz ima 31 godinu a ja imam 23 i mi smo zainteresirani za posao koji nudite javi te se na e-mail alma.mustafa@hotmail .com i mi smo iz bosne 

Dodan: 19. 05. 2011 @15:42:52
tihomir
Gost

mene zanima posao u Egiptu pa ako bi bio voljan mi malo objasniti sta kako tihomir.bosnjak79@gmail.com 

Dodan: 02. 06. 2011 @23:16:44
ela
Gost

Bok....

moože li mi netko reći kako otić s obitelji u kanadu...ima li neka agencija...

HVALA

Dodan: 11. 06. 2011 @14:57:15
lester
Gost

ja bi platio sad 30 000kn da mi neko sredi papire u austriji,,ako ima zena koja bi se vjencala na dvije godine platio bi i 50 000kn...

Dodan: 15. 07. 2011 @22:10:26
josip
Gost

pozdrav svima, ja bih zelio da svi koji imate informacije o zaposlenju u inozemstvu, agencije i slicno da me kontaktiraju nam josip_23@net.hr

Dodan: 17. 07. 2011 @23:55:58
Mare
Gost

Poštovani,

molila bih bilo kakvu kvalitetnu informaciju za rad u inozemstvu zemlje Europe, ja i suprug  otišli bi  odmah raditi van , 

rad u dječjem vrtiću - odgajatelj sa diplomom, ili nekakav administrativni posao (6 god.iskustva u logistici) , poznavanje 2 strana jezika - eng. i njemački. Za supruga bilo kakav dobro plaćen posao - poznavanje eng jezika.

Kontakt - marinela.mihalic@gmail.com

Dodan: 17. 07. 2011 @23:56:54
Mare
Gost

Poštovani,

molila bih bilo kakvu kvalitetnu informaciju za rad u inozemstvu zemlje Europe, ja i suprug  otišli bi  odmah raditi van , 

rad u dječjem vrtiću - odgajatelj sa diplomom, ili nekakav administrativni posao (6 god.iskustva u logistici) , poznavanje 2 strana jezika - eng. i njemački. Za supruga bilo kakav dobro plaćen posao - poznavanje eng jezika.

Kontakt - marinela.mihalic@gmail.com

Dodan: 19. 07. 2011 @15:14:48
miki
Gost

dali netko zna nekog poslodavca iz njemacke jel ovo je puno novca da bi placo agenciji pa cak i da imam toliko novaca nesto bi si sam ovdje krenio

Dodan: 19. 07. 2011 @15:15:45
miki
Gost

dali netko zna nekog poslodavca iz njemacke jel ovo je puno novca da bi placo agenciji pa cak i da imam toliko novaca nesto bi si sam ovdje krenio

Dodan: 20. 07. 2011 @21:35:15
Mario
Gost

Pozdrav,

Zna li netko kome se obratit da se ode na rad u inozemstvo kao coctail majstor...u neki klub,birc..ili dal je već netko bio na takvom poslu negdje u Europi??..ako netko zna nešto nazovem ga da popričamo..

Dodan: 09. 08. 2011 @21:00:21
Shalizar
Registriran uporabnik

radila bih poslove sobarice,pomoc u kuhinji,ciscenje biroa i sl.u Njemackoj ili Austriji,pa ako neko slucajno zna za neki posao tamo,molila bih da mi se javi...............hvala

Dodan: 02. 09. 2011 @09:45:52
seljo
Gost

puši karu.

Dodan: 14. 09. 2011 @11:56:20
petar
Gost

šta ti briješ,kojih 10000kuna,bolje bježodavde

Dodan: 22. 09. 2011 @13:34:03
neven
Gost

pozdrav!
trazim posao u inozemstvu bilo honorarni il stalni u podrucju poljoprivrede il informatike...znam engleski jezik
kontakt 098 9588 097 il mail neven.tusek@gmail.com

Dodan: 22. 09. 2011 @16:22:16
Dule
Gost

Pa kaj je vama  ljudi svi bi neki posao, da vas tamo dočeka, da se radi 8 sat i da su vikendi slobodni i to preko agencije čovječe ejj ,ej bolje bi bilo da uzmete ti 10000 kn odete u tu zemlju i dobro se provedete a možda i usput nađete posao.

Dodan: 01. 10. 2011 @12:01:58
posao
Gost

ma nema nista od toga ,,sve je to sranje zasto nukko ne napise tel.broj ili link

Dodan: 02. 10. 2011 @13:58:52
ornela
Registriran uporabnik

trebali ste se odmah javit,pisalo je hitno,zao mi je

Dodan: 10. 10. 2011 @00:18:29
Dino
Gost

Zanima me ljetno putovanje u Ameriku na tri mjeseca. Isao bi tamo raditi kao student. Molio bi da netko to lijepo objasni i da se ne prepirete jer ova stranica onda nema nikakve koristi. Koliko je potrebno novaca za sve moguce, od vize, aviona, osiguranja, u kojem gradu ima posla unatoc krizi... Unaprijed hvala!

Dodan: 12. 10. 2011 @20:32:26
VUDRAG GORAN
Gost

Dodan: 13. 10. 2011 @11:41:09
jaki.profil
Gost

šta je maistore na brzinu si propo. pička ti materina neznaš da neki ljudi rade za 2000 kn i niti ih dobiju,a tko ima 10000 tisuča u kešu on ne ide nigdje. radim vani več 20god i nikada nitkome nisam morao dati niti lipu kako te nije sram lagati ovaj napačeni narod.

Dodan: 18. 10. 2011 @18:06:54
renato
Gost

pITANJE...Ako nemam posao odakle mi 10k kn??

Dodan: 27. 10. 2011 @06:54:28
dada
Gost

E ovako..... radim tu u lijepoj našoj tri posla.....sve na crno....muž mi je zaposlen i prima plaču 3000 kn mjesečno, živimo u maloj, staroj, kućici koju smo kupili na kredit koji još otplačujemo s troje djece, i na to nam ode muževa plača. Ukratko mi ne živimo....mi preživljavamo iz dana u dan. otišli bi van ćim bi nam se ukazala kakva prilika, jer posla se ne bojimo. Bojimo se budučnosti kod nas jer je sad koma i ko zna kako će biti sutra. A ove agencije koje te traže 15 000 kn????? Pa to normalan čovijek ne može skupit od ničeg. Zar nebi bilo jednostavnije kad bi oni išli na neku proviziju kad te zaposle.....jer od čega će čovijek koji traži poso u inozemstu to platiti? Kredit? Ma nemožeš kod nas ni to dobit ako nemaš neki dobro plačen posao? A da ga imamo zar bi poželjeli ići negdje daleko? Bilo kamo......

Dodan: 27. 10. 2011 @07:01:52
dada
Gost

Pa da li postoji onda šansa za nas male ljude?

Dodan: 27. 10. 2011 @07:02:01
dada
Gost

Pa da li postoji onda šansa za nas male ljude?

Dodan: 03. 11. 2011 @20:33:18
Armin
Registriran uporabnik

Postovanje: Moze li mi neko odgovoriti na pitanje? imam 25 godina zavrsenu Veterinarsku Tehnicku skolu,odlicno poznavanje Njemackog jezika,pasivno Engleski,Odlicno poznavanje rada na racunaru,  5 godina konobarskog-sankerskog iskustva u luksuznom restoranu. Da li postoji neka mogucnost da se zaposlim negdje u inozemstvu.Hvala

Dodan: 05. 11. 2011 @07:33:27
Sven
Gost

Ako netko sazna nešta o radu u inozmestvu u Americi bilo šta neka mi javi na e-mail juric.sven199@gmai.com

Dodan: 13. 11. 2011 @20:58:50
ja
Gost
e je fino kad mozes nekako depru sjebat...
Dodan: 13. 11. 2011 @21:00:25
ja
Gost
e je fino kad mozes nekako depru sjebat...
robovi
Dodan: 16. 11. 2011 @05:01:05
P0']['L4C3N1
Gost

Svaka čast

Dodan: 16. 11. 2011 @18:31:51
mate
Gost

može li mi neko reći kolika je plaća barmenima,šankerima i konobarima  na kruzeru.I koja je najbolja agencija za zapošljavanje na kruzerz

i koliko košta

Dodan: 18. 11. 2011 @20:42:22
andreasing23
Registriran uporabnik
Mate javi ako saznas informaciju kakvu i mene također interesuje  koja je najbolja agencija za zapošljavanje na kruzerima ...Ako sta budes saznao javi a i ja cu trazit pa cu videti imali sta...Javi na e-mai:

andreasxsw@yahoo.com

Dodan: 29. 11. 2011 @20:33:42
user999
Registriran uporabnik
  1. A Priori, Lovran
  2. Safe Cruise Beograd
  3. Kouzon, Skopje
  4. Invermore Shipping, Slovenia
  5. EP, Zagreb
  6. Prijava Online
Dodan: 06. 12. 2011 @08:33:00
MARIJAN
Gost

LIJEP POZZZ trebam pomoc,,naime dali itko u hrvatskoj moze zaposliti

barem privremeno za rad u njemackoj, problem je kod mene sto zivim na dvije lokacije hrvatska-njemacka ,,tj smjestaj imam osigurani je mi je nevjencana supruga NJEMACKI drzavljanin ,ali nemogu dobiti vizu jer moram proci tecaje njemackog  koji duzetraju ,,,pa me interisira dalio ima koja agencija,,ili poslodavac koji bi mi omogucio rad u njemackoj kroz neko vrijeme barem da si zaradim neke novce ,inace imam 38 godina i po zanjimanju sam stroj.tehnicar ali bi radio bilo kakv posao .hvala

hadro@vip.hr

Dodan: 06. 12. 2011 @20:36:34
ivna
Registriran uporabnik

AKO NEKO IMA BILO KAKVU INFORMACIJU ZA ODLAZAK U AMERIKU PISITE NA EMAIL IVANAU85@GMAIL.COM

Dodan: 06. 12. 2011 @20:37:14
ivna
Registriran uporabnik

AKO NEKO IMA BILO KAKVU INFORMACIJU ZA ODLAZAK U AMERIKU PISITE NA EMAIL IVANAU85@GMAIL.COM

Dodan: 08. 12. 2011 @20:21:55
brzi
Gost

da li neko zna iz iskustva mozeli se dobiti neka dozvola za rad u svajcarskoj sa ovim europassom il nesto drugo.imam ponudu poslodavca iz ch ali neznam mogu li dobiti neku vrstu radne dozvole hvala svima koji odgovore.

Dodan: 10. 12. 2011 @12:32:48
anes
Gost

Decko 30 gonina ,trazi ozbiljan posao ,

po profesiji je Moler Fasader kompletan ,

10 godina radnog izkustva u struci , ne pije ne pusi jednmom rijecju dicipliniran ,Samo ozbiljne ponude dolaze u obzir ,unaprijed hvala.

00387/61 / 515-071

Dodan: 10. 12. 2011 @12:33:32
anes
Gost

Decko 30 gonina ,trazi ozbiljan posao ,

po profesiji je Moler Fasader kompletan ,

10 godina radnog izkustva u struci , ne pije ne pusi jednmom rijecju dicipliniran ,Samo ozbiljne ponude dolaze u obzir ,unaprijed hvala.

00387/61 / 515-071

Dodan: 17. 12. 2011 @18:49:36
Matej
Gost

Trazim bilo kakav posao u inozemstvu..poznavanje engleskog jezika..imam iskusta u gradevini,kuharstvu ..potreban mi je posao ..zeljan sam novih iskustava.. javit na br-0989253771 ili na mail-mcetina1993@hotmail.com Hvala!!

Dodan: 19. 12. 2011 @10:59:16
Mario
Gost

Trazim bilo kakav posao vani moze i na crno ako treba samo da mogu zaradit nesto.Imam 34 god. ostao sam bez posla zena radi za 2.500 kn imamo malo djete.Ako moze netko pomoc sa nekom informacijom ili kome se obratit. 0915089875

Dodan: 21. 12. 2011 @17:41:59
zeljko
Gost

imam 35 god i vrlo sam okretan i sposoban za svaki posao,imam odgovornost,i svacam svaki posao ozbiljnim,radno vreme nije mi bitno,samo da se radi....

Dodan: 22. 12. 2011 @00:16:36
@#$
Gost

Bedastoce.  Kakve agencije? Lopovi i lazovi.

Odite pa sami vidite. Pitaj USA Embassy ili Canada Embassy koliko vas ima protjeranih.

Dodan: 28. 12. 2011 @12:00:19
diversus1
Gost

Poštovana gospodo!

Odlazak u stranu temlju i naći posao nije teško. Moja iskustva:

Španjolska, Portugal- Madrid, Kanarski otoci- od firme do firme i kafića do kafića.. cca 5-6 dana nađe se posao bez problema. Papire ne pitaju previše, smještaj hosteli i jeftini moteli, hrana jeftina. Možete tražiti posao masera, prodavača, konobara.

2. Amerika- San Antonio, New York, Boston-  ista stvar (za konobara ne pitaju papire- traže samo iskustvo) a možete i na obalu (Kalifornija ili Florida) i tražit posao dayworkera za prati jahte ili slično. ( Ja radio kao konobar i prao jahte 5 mjeseci). Smještaj-pitaš crnce (uvijek nađu nešto-i ne loše)

3. Francuska- Azurna obala- dayworker ožujak/april- od marine do marine i tražit šljaku na jahtama.  Smještaj CREW House Antibes. Papire ne pitaju (osim certikikate ako imate- npr STCW 95, ENG 1 i sl) Položiti se mogu jeftino u Rijeci

4. Italija- Liguria ( Cinque Terre), Sicilia (Taormina)- naslikat ili kupit jeftine slike (motivi more, barke i sl) i dilat po restoranima. Odlična zarada, smještaj se uvijek nađe! Papire niko ne pita.

Ima još toga ali mi se ne da pisati. Uglavnom, ja sam znao vlakom i gratis do navedenih destinacija (osim USA) sa cca 50 eur u džepu i snašao se u roku 2-3 dana.

Pohano 2 sendvica, 1 coca cola i krenite......................

Dodan: 13. 01. 2012 @14:48:51
KRISTINA
Gost

Ja bih EMIGRIRALA  u EGIPAT!

Ako itko ima kakve informacije molim Vas pošaljite na neobux.hr@gmail.com

Dodan: 17. 01. 2012 @19:46:29
DAMIR
Gost

POZDRAV poznato mi je to evo i ja perem yahte u france reci mi molim te kako si ti isao i radio u usa na koju foru ja bi volio ici tamo ove zime i radit na yahti jel mi treba B1 B2 kako to zatrazim na ambaadi objasni mi kako si ti to napravio hvala unaprijed pozdrav ako mozes odg na damirlegovic@yahoo.com

Dodan: 02. 02. 2012 @08:59:47
nedzad mamic
Gost

Drvni tehnicar, radno iskustvo 10 godina na izradi i montazi masivnih stolica, poznavanje talijanskog jezika, odlicno znam gradjevinu zidar i tesar ujedno.

Dodan: 02. 02. 2012 @20:53:50
igor
Registriran uporabnik

bog, mene zanima dali mozete naci posao u moskvu, mislimjel to vrijedi. ja sam bio 2 mjeseca tamo kod djevojke. znam da je tesko dobiti radnu dozvolu,  zavrsio sam ekon. fakultet, trenutno radim besto sasvim deseto a inace sam konobar

Dodan: 02. 02. 2012 @21:06:40
igor
Registriran uporabnik

ljudi pisite ako ista znate

Dodan: 02. 02. 2012 @21:13:15
Slashica
Gost

Bok!

Recite mi,molim Vas,kako uopće doći u Ameriku ili Kanadu(ok,za Kanadu ni ne treba turistička viza) ako mi neće odobriti turističku vizu..jer,kao,ništa me ne veže za RH...nemam posao,studij sam završila,obitelj nemam...

Dodan: 03. 02. 2012 @23:24:04
fra N.Z.
Registriran uporabnik
Dodan: 03. 02. 2012 @23:44:20
fra N.Z.
Registriran uporabnik
možemo skupa
Dodan: 05. 02. 2012 @14:13:43
Goran
Gost

Ja bih emigrirao u pizdu materinu samo da nisam u ovoj napaćenoj "jebenoj" kad moram tako da kažem zemlji Hrvatskoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodan: 07. 02. 2012 @14:27:54
Matea
Gost
Dodan: 09. 02. 2012 @14:47:50
petar
Registriran uporabnik

keramičar,vodoinstalater traži posao u Austriji

za ukazanu pomoć pri pronalaženju posla

dajem proviziju ,

javiti na mail :

nijerima@gmail.com

Dodan: 09. 02. 2012 @16:45:57
Ivan
Gost

Hej, ja si to upravo rijesavam pa mi se mozes javiti na

k.germanicus@gmail.com

Dodan: 11. 02. 2012 @13:59:55
enes
Gost

trazim posao molera fasdera zasto imam strucnu spremu a poznajem raditi poslove u masinstu kao antikorozivna zastita i monter izolater  imam vozacku b  i  c  trazim posao njemacka austrija slovenija unaprijed hvala  molim za pomoc jos jednom hvala

Dodan: 17. 02. 2012 @12:00:45
Luca
Gost

bok!može i meni ime te ogencije za rad u americi na mail boskaf@gmail.com.

Puno hvala!

Dodan: 18. 02. 2012 @22:48:49
dalmatinka
Gost

sta se tice vincavanja za papire,ne znan zasto bi bacali novce na to?brak van ionako ne daje radnu dozvolu,bar ne prvih 5 godina,s tin novcima radije odite  tri miseca turisticki i cackajte,al situacija  nije ki prije 10ak,15 godina ka se moglo sve i svasta,znan da  nasi u de mogu na baustelu priko nasih koji tamo zive i imaju firme,al u at npr to vec ne ide :/ nema nista na crnjaka ki nekad.muski,zao mi je.

za zene takodjer nista bajnija situacija,eventualno nekakvo cuvanje,dice ili starijih,na kapaljku..

koji su mladji nek probaju au pair,i muski i zenske,to gledajte ki ulaznicu za izvidnicu

nekako sticen dojam da vecina ljudi nije svjesna da vrimena nisu ki nekad,da je dosta toga postrozeno,od svih zemalja di san ja zivila meni norveska  zakon.

Dodan: 19. 02. 2012 @20:30:54
asmir
Gost

zdravo,da li mogu ja tu otici ijako sam iz bosne,da li primate bosance rado bi radio,potreban mi je posao, hvala unapred... ako ima sta da mogu pomoci mozete javiti na moj broj +38761962060

Dodan: 19. 02. 2012 @20:31:16
asmir
Gost

zdravo,da li mogu ja tu otici ijako sam iz bosne,da li primate bosance rado bi radio,potreban mi je posao, hvala unapred... ako ima sta da mogu pomoci mozete javiti na moj broj +38761962060

Dodan: 22. 02. 2012 @11:45:54
Maja
Gost

Moj suprug ima siguran posao u Kanadi. Treba napraviti radnu dozvolu, zanima me gdje i kako? Kome da se javimo? Hvala

Dodan: 23. 02. 2012 @00:38:01
denis
Gost

nemojte me jebat...od 2009g. jos niko nije na ovom forumo dobio posao...kolko sam shvatio...recite vi meni...krivo trazite posao...odite na švicarsku burzu...ili njemacku burzu,,,potrazite web stranice tih burza,,,svi traze radnike...pogotvo evropa...

Dodan: 23. 02. 2012 @01:37:32
anita
Gost

koje ste godiste

Dodan: 25. 02. 2012 @15:00:58
LAZAR
Gost

e koje ovome dao da izrabljuje ljude sramote za hrvatski narod

Dodan: 26. 02. 2012 @13:06:36
ivona82
Gost

Radila bih i zivjela u inozemstvu( Njemacka ili Svicarska).Ako netko ima neke informacije kako doci do papira ili do radne dozvole, molim nek napise. Ili ako netko zeli fiktivni brak, nemam nista protiv

Dodan: 04. 03. 2012 @17:13:55
krkan08
Registriran uporabnik

tražim posao u australiji. imam 35 god.po struci sam profesionalni vozač,strojarski tehničar,rukovatelj samohodnim građevinskim strojevima te keramičar i zidar. molio bih sve informacije i agencije koje zapošljavaju ili posreduju pri zapošljavanju

Dodan: 04. 03. 2012 @21:04:56
muhamed
Gost

molim vas ako poznajete nekog ko bi mi pomogao oko uposjlavanja na brodogradilistu kao bravar cijevar jer sam radio u itliji na brodogradilistu da mi javi na mejl mu-hamedm@hotmail.comili tel 0038761405301

Dodan: 06. 03. 2012 @20:47:44
ronaldo
Gost

Tražim posao autolakirera bilo gdje u inozemstvu. Imam 30 godina, hrvatsku putovnicu, iskustvo u struci 10 godina i znanje njemačkog i engleskog. Molim info na mail: ronaldo3103@net.hr

Dodan: 21. 03. 2012 @12:40:14
anes
Gost

ti si upravu

Dodan: 22. 03. 2012 @16:28:42
suzy
Gost

dijelim tvoje mišljenje,ovo stanje u našoj zemlji je prestrašno..

Dodan: 22. 03. 2012 @16:33:31
suzy
Gost

dijelim tvoje mišljenje,ovo stanje u našoj zemlji je prestrašno..

Dodan: 28. 04. 2012 @10:00:55
Gaga
Registriran uporabnik

Zna li netko kako naći posao u inozemstvu? Završen fakultet , i još malo magisterij? Gdje se prijaviti englesko govorno područje?

Dodan: 01. 05. 2012 @19:24:02
brzi ivek
Registriran uporabnik
Dodan: 01. 05. 2012 @19:25:35
brzi ivek
Registriran uporabnik
Dodan: 09. 05. 2012 @21:24:16
Iwa
Registriran uporabnik

Također tražim posao u inoz., mag. ekonomije, englesko govorno područje...

Ako netko ima kakvu preporuku ili da netko želi ići a boji se solo (kao ja), neka se javi

UPOZORENJE: STA Zagreb ne preuizima odgovornosti za komentare korisnika foruma. Zadržavamo pravo ukidanja, promjena izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala i stranica koje su sastavni dio portala bez obaveze prethodne najave. STA Zagreb nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
Dijelite s drugima: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Ja mogu ići jedino u 8 mjesec
Mi idemo u 9. misec. Tada su k
LJUDI, POVEČAVAMO SE? KAKO TO
I ja isto. Vjerojatno kolektiv
Da... I ja molim najbolje kom
Hi, Živila Kolektiva... idem
Ima li netko savjet kako najpo
Treba prijavit ovog Znam Kanad
Postoji i opcija Rijeka-Trst a
Otvoren je novi forum za Kanad
www.dineka.hr/mig   &nb
postoji Hisar tours busevi sva
znači čovjek (Radovan) ti je
je li to još vrijedi Ra
Pozdrav svima Za sve koji mis
Da li su studentske avionske karte jeftinije od redovnih?

Budi informiran i prijavi se na mailing listu:

STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45

Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-17:00

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com