Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Radni programi » Biti volonter u Africi
| Tina - Biti volonter u Africi |
| Da li biste ikad išli volontirati u Afriku? Za sve koje zanima odlazak u Afriku kao volontera i pomaganje ultra siromašnim ljudima i djeci, ovo je stranica puna volonterskih poslova za odlazak u Afriku i druge siromašne zemlje. -svatko dobre volje se može javiti na oglase njihove. http://www.idealist.org/if/h Tu možete naći poslova do mile volje! Ima ih preko 10 tisuća za volontere. Svih mogućih vrsta, od učenja siromašne i napuštene djece, do spašavanja životinja u dalekoj Amazoni. Što god. Neki programi su potpuno besplatni, a neki se nešto malo naplaćuju, budući nema nikog tko bi financirao vaš boravak tamo. Što se tiče mene, ja sam si izabrala posao sa kojim ću sama sebe uzdržavati i usput raditi kao volonter. To su ipak najsiromašnije zemlje i ne očekujem da mi nešto plaćaju još. |
Dodan: 23. 10. 2007 @09:15:36
|
odgovori |
| sandra - Re: Biti volonter u Africi |
| daj neki kontakt mail ostavi da se čujemo oko ovoga. ja sam zainteresirana. |
Dodan: 23. 10. 2007 @11:23:58
|
odgovori |
| davor - Re: Biti volonter u Africi |
| ajd fala bogu da ima i ovakvih ljudi kod nas... kaj bi isli, jel imam kaj u 12mj.. budem pogledo na stranici... a kad bi vi isle.....sretno |
Dodan: 23. 10. 2007 @11:27:37
|
odgovori |
| danijela - Re: Biti volonter u Africi |
| ej ja sam zainteresirana.... bi li mi mogla poslati neke osnovne inf na mail lelakov@gmail.com hvala |
Dodan: 23. 10. 2007 @15:19:39
|
odgovori |
| lani - Re: Biti volonter u Africi |
| bi i ja :)ostavi mail ili skype ako imas ili msn pa se cujemo ... znam za tu web stranicu od prije ali neznam nikog tko je dobio posao/volontiranje preko toga... |
Dodan: 23. 10. 2007 @17:36:21
|
odgovori |
| kay - Re: Biti volonter u Africi |
ei....prva liga mi se ovo cini. samo, jel' to oni odredjuju kad treba ic tamo ? ili ti odlucis? |
Dodan: 24. 10. 2007 @13:58:18
|
odgovori |
| roooooooooooooc - Re: Biti volonter u Africi |
| eeejjj..i ja sam zainteresiran.. volio bi ici u afriku da pomognem ali i da vidim africku netaknutu prirodu... |
Dodan: 25. 10. 2007 @15:52:33
|
odgovori |
| Tina - Re: Biti volonter u Africi |
| Ja idem tek druge godine, kad zaradim neke pare da mogu tamo ići. |
Dodan: 25. 10. 2007 @16:01:58
|
odgovori |
| anitee - Re: Biti volonter u Africi |
| Konačno neka konkretna adresa,ja sam bila turisticki prosle godine, ali i na licu mjesta je bilo tesko dobiti neke suvisle informacije o volontiranju. Jel netko probao preko ovih, koliko je pouzdano? Ja svakako idem nazad, privatno ili preko organizacije, ovo drugo bi ipak bilo puno jednostavnije... |
Dodan: 25. 10. 2007 @19:52:58
|
odgovori |
| Tina - Re: Biti volonter u Africi |
| Ovako.. Ja se nadam da ću uspjeti zaraditi 10 tisuća kuna potrebnih da odem u Afriku. Ako to ne uspijem zaraditi, na žalost ću morati odustati. Zato se nadam da ću u tome uspjeti. 10 tisuća je najjeftinije što mogu proći tamo, tako da ono.. Ali, da ovisi o meni otišla bi odmah, ali što ću kad su pare problem. Znate i sami da nema posla kod nas, a roditelji mislim da neće imati sumu od 10 tisuća da plate. Fakat žalosno što nema nekih organizacija, koje bi financirale ljude koji žele ići tamo. To je sramotno. Normalno da u Hrvatskoj mi nitko ne bi dao 10 tisuća da odem tamo volontirati, tako da moram to sama zaraditi, a to mi fakat nije lako, u ovoj situaciji. Dao Bog da uspijem! |
Dodan: 26. 10. 2007 @22:06:10
|
odgovori |
| ........ - Re: Biti volonter u Africi |
| sretno ti bilo... i ja zelim tamo....začjubio sam se u Afriku i njene boje,mirise....... i zelim pomoci....... odmah bi otišao tamo...al problem je novac isto..... |
Dodan: 28. 10. 2007 @10:47:52
|
odgovori |
| Marko M. - Preporučite mi dobrog poslodavca u NYC ili San Franciscu(CCUSA) |
Dragi pustolovci, ja sam inače radio u Grand Canyonu putem placement opcije, bilo mi je super, i sve mi je poznato o work experinence programu! Molimo bih one koji mogu pomoći, najviše vas, polaznike programa 2007., da li bi mi mogli preporučiti nekog poslodavca u NYC, San Franciscu,ili nekom trećem gradu, koji je plaćao ok satnice i tko je, najvažnije, pouzdan poslodavac što se tiče nas, j1 studenata? Ako ima dobrih ljudi koji mogu pomoći, možete mi se također javiti na mail: maramarinic@gmail.com |
Dodan: 28. 10. 2007 @21:52:51
|
odgovori |
| Marko M. - Re: Biti volonter u Africi |
Ne gledajte ovaj post, skroz sam se zeznio, otvorio sam novu temu! |
Dodan: 28. 10. 2007 @21:57:59
|
odgovori |
| Antonela - Re: Biti volonter u Africi |
Hej, vidjela sam tvoj post na forumu i htjela bih saznati više o tome. Moj prijatelj i ja bismo htjeli otići volontirati u Indiji u Darm Shalu ili možda negdje u Aziju... Ako imaš kakve informacije ili znaš nekoga tko to organizira, molim te da mi javiš na mail: antonelaz@gmail.com Pozz, Antonela |
Dodan: 23. 11. 2007 @14:06:19
|
odgovori |
| Maja - Re: Biti volonter u Africi |
da li netko razmislja o volontiranju u Nepal..karta je do 4000kn..tam je sve skoro bagatela(smjestaj,hrana).. Ili mozda u Indiju, Kambodzu? |
Dodan: 26. 11. 2007 @14:14:01
|
odgovori |
| yfwu - Re: Biti volonter u Africi |
| mene samo zanima da li su ove idealist.org stranice autentične, jer 100% ima prevara negdje i u tom volontiranju..ono platiš par some € i više nikad ne vidiš niti čuješ za te pare. |
Dodan: 01. 12. 2007 @15:13:09
|
odgovori |
| Toni - Re: Biti volonter u Africi |
| e ovako, ja vec namjeravam duze vremena na odlazak u afriku, ali preko katolickih misija, jer oni sve "osiguraju"...tako da...rado cu provjeriti ovu stranicu...hvala |
Dodan: 10. 12. 2007 @20:26:34
|
odgovori |
| Natasa - Re: Biti volonter u Africi |
ZAKON!!! upravo o tome i ja razmisljam neko vrijeme! skype: tomorrow285 molim da mi se javite koji ste zainteresirani oko razgovora, dogovora, info i slicno! |
Dodan: 10. 12. 2007 @23:52:53
|
odgovori |
| Nea - Re: Biti volonter u Africi |
| I mene zanima volontiranje u Africi ili tako nekim zemljama,samo nisam dovoljno hrabra da sama otiđem tamo samo tako,pa me zanima ima li neka konkretna organizacija ili sl. koja traži volontere? |
Dodan: 13. 12. 2007 @13:46:25
|
odgovori |
| maxy - Re: Biti volonter u Africi |
| e ja bih isao bilo gdje (ozbiljno govorim) ali mi je bitno da se ne placaju bjesne cifre tako da je volontiranje naj opcija ali moze i avantura do irske pokusat radit na crnjaka ako ima tko za tako sta? gmario22@yahoo.com |
Dodan: 29. 12. 2007 @16:46:57
|
odgovori |
| candide - Re: Biti volonter u Africi |
| duze vec si mislim kak bi to u redu bilo, al me zanima jel postoji koja takava zemlja na cijem se ulasku ne moram cijepit protiv svih tih cuda i bolestina??!!!"#$%&/(% |
Dodan: 29. 12. 2007 @17:28:58
|
odgovori |
| TheSpy - Re: Biti volonter u Africi |
| Ja ovdje nista ne kuzim :( ali bih postavila konkretno pitanje i zamolila za odgovor: dakle, postoji li "neko" ko vas salje tamo, agencija ili slicno tome? npr. ja cu platiti put ali da mi tamo bude obezbjedjen smjestaj i hrana i da radim odnosno volontiram i pomazem tamo...besplatno...kada bi postojalo nesto ovako kako sam opisala iste sekunde bih isla :) et' zna li neko??? |
Dodan: 07. 04. 2008 @17:29:19
|
odgovori |
| eeeh - Re: Biti volonter u Africi |
| e da.. to i mene zanima... |
Dodan: 04. 08. 2008 @17:33:09
|
odgovori |
| annnn - Re: Biti volonter u Africi |
| ima neka agencija. ja isto planiram ic volontirat s frendicom. ona me je i malo upoznala s tim programima. ugl, vcz ( volonterski centar zagreb ) ima te kampove po vani di ti sebi placas samo kartu i ono sto ces tamo potrosit bez placanja basnoslovnih iznosa za program. |
Dodan: 05. 08. 2008 @01:14:03
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|