Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Radni programi » Najjeftiniji mogući aranžmani učenja stranog jezika u Londonu
| R. - Najjeftiniji mogući aranžmani učenja stranog jezika u Londonu |
| Evo, na primjer Generalturist i druge agencije uzimaju za dva tjedna učenja engleskog u Londonu 5 tisuća kuna. i to samo za učenje. Soba i hrana ispada sa kartom oko 15 tisuća kuna. Budući imam neke aranžmane tamo i popuste,šta da ja ponudim vama 10 dana učenja engleskog u Londonu, skupa sa smještajem i doručkom i kartom za SAMO 4 tisuće kuna. Da li bi to ikog zanimalo, tko bi htio popraviti malo svoj engleski tamo i usput vidjeti London? |
Dodan: 11. 10. 2007 @01:51:28
|
odgovori |
| R. - Re: Najjeftiniji mogući aranžmani učenja stranog jezika u Londonu |
| Ili na primjer za mjesec dana učenja stranog jezika tamo 8 tisuća kuna? A tu cijenu mogu postići samo radi velikog popusta u aranžmanu s njima. Pa ako se ikom ove cijene čine ok, a mislim da ne mogu biti bolje i zanima ga usavršaanje engleskog, neka se javi! Poz. |
Dodan: 11. 10. 2007 @01:56:08
|
odgovori |
| kay - Re: Najjeftiniji mogući aranžmani učenja stranog jezika u Londonu |
| =) hey ....cini se jako zanimljivo. u kojem to razdoblju-koje odaberem ja ili je to fiksno? jer meni je to primamljivo, al' ovisi kad.. |
Dodan: 11. 10. 2007 @14:11:26
|
odgovori |
| gig\' - Re: Najjeftiniji mogući aranžmani učenja stranog jezika u Londonu |
| zanimalo bi i mene. Imas samo London i engleski u ponudi?? |
Dodan: 11. 10. 2007 @15:01:30
|
odgovori |
| trenutno samo London imam u ponudi, ali ako bi vas zanimalo trebalo bi se sve oko toga dogovoriti i izaranžirati sa tim ljudima da bi cijena bila toliko niska. normalno da za tu cijenu to nije hotel A kategorije već neki prosječan hotel, sa doručkom. |
Dodan: 11. 10. 2007 @17:43:48
|
odgovori |
| Na žalost, nisam sigurna da mogu postići toliko malu cijenu za put sa avionom, budući onaj jeftiniji avioprijevoznik više ne vozi, pa bi se moralo ići sa skupim avioprijevoznicima, koji dođu poprilično. Mislim da bi u tom slučaju mogla ponuditi ne za 4 tisuće, već za 5 tisuća 10 dana, ali i dalje je to dosta jeftino, za sobu sa doručkom, školu stranih jezika i avion. troškovi su tako skupi zbog aviona. Na primjer, za mjesec dana tamo bi to došlo 9,10 tisuća kuna sve skupa. Jedini problem je što je avion strašno skup. |
Dodan: 11. 10. 2007 @18:12:02
|
odgovori |
| Ovako ljudi.. Da li vas zanima soba samo za jednu osobu sa doručkom ili veća soba za više ljudi. Ovo potonje je normalno jeftinije. Morate mi reći sve što vas zanima i što bi htjeli, kako, gdje, pa da pokušam organizirati, što jeftinije. |
Dodan: 11. 10. 2007 @18:23:04
|
odgovori |
| božena - Re: Najjeftiniji mogući aranžmani učenja stranog jezika u Londonu |
| jel ti to ozbiljno??? ja biiiii!!! |
Dodan: 11. 10. 2007 @20:23:38
|
odgovori |
| gig\' - Re: Najjeftiniji mogući aranžmani učenja stranog jezika u Londonu |
| ok...but... s kim ti to dogovaras? koliko imas godina? odakle si? kad bi se islo? Skole starnih jezika preko agenc.su bezobrazno skupe-za 2 tj. jezika i smjestaj treba cca.10 000 kn..gdje je jos dzeparac.??? pisi,pisi... |
Dodan: 11. 10. 2007 @21:54:11
|
odgovori |
| Ovako.. Iskreno, ja bih išla za mjesec dana tek i išla bi tamo na licu mjesta u London sve organizirati. Tek kad uspijem sve organizirati i naći najprikladniji smještaj za male novce i to riješim sa školom, onda bi organizirala vama. U biti bi bilo bolje da vi sebi na primjer kupite sami avionsku kartu, a ja sredim školu i smještaj za 3500 kuna-10 dana. To bi možda i bilo moguće napraviti.. Ali kad riješim apsolutno sve. Onda bi došla po zainteresirane ljude na aerodrom po njih i odvela ih u njihov smještaj ( tipa turistički vodić) i u tu školu u koju imam namjeru i sama ići. TAkav sam plan imala, jer ja idem za mjesec dana, pa bi jednostavno od tamo to rješavala, jer moram provjeriti te hotele i tu školu, da ne bi nekog dovela u ko zna kakvo mjesto, pa da se poslije ljuti na mene. Jedino je problematično što nemam svoju agenciju, tako da ne znam, kako bi to mogli riješiti. Ali, kažem tek za mjesec dana, kad odem tamo i sama sve riješim, mogla bi organizirati sve da vi dođete kao gospoda i odvezem vas u vaše sobe i u školu. |
Dodan: 12. 10. 2007 @16:01:22
|
odgovori |
| ZNači poanta je to, da ja prvo tamo moram ići da bi uspjela naći najprikladniji smještaj ljudima za male novce i da obiđem razne hotele i nakon toga, riješavam to sa školom i onda vi kupite kartu i bilo bi bolje da na primjer dođete u isto vrijeme da ne moram dolaziti više puta po nekog i ja dođem po vas i sve. Normalno po toj cijeni mogu naći samo običnu sobu ili možda sa doručkom. Nema šanse da bi to bila uključena i hrana. ( to bi onda ispalo jeftinije nego Zagreb.) Jedino ne znam kako bi se dogovarali sa plaćanjem, ako bi ja bila u Londonu. To mi stvara mali problem. Eventualno da mi platite kad vas ja pokupim sa aerodroma tih 3 i pol tisuće. Nije to lako baš organizirati. |
Dodan: 12. 10. 2007 @16:08:16
|
odgovori |
| Ajde mi se pliz javite na privat mail- nada25@net.hr. Nemam drugi. Došla sam do nekih informacija i ako na primjer bukirate određene letove do 15.10 već cijena je manja za 550 kuna od standardnog aviona. To je malo ubzrano, pa ne znam jel to kome paše. Tj. ako napravite rezervaciju, do 15.10 da drugi mjesec idete tad i tad u London, onda je cijena manja. Dok, mislim da drugi mjesec više onaj najjeftiniji avio prijevoznik ne vozi. Nastojim postići da vam to bude što jeftinije. |
Dodan: 12. 10. 2007 @16:40:35
|
odgovori |
| paula - Re: Najjeftiniji mogući aranžmani učenja stranog jezika u Londonu |
daj, i ja sam isto zainteresirana, isla bi gdje god, iskombiniraj nesto pa javi. paše za mjesec dana |
Dodan: 12. 10. 2007 @17:20:18
|
odgovori |
| Ovako. Drugi tjedan ću imati više informacija oko toga što imam, pa bi bilo dobro da svi oni koje to zanima se jave, definitivno sa odlukama na koliko bi dugo išli i da pitaju sve one koje bi to moglo interesirati da li žele ići, tako da znam koliko bi ljudi išlo. Kada se definitivno odlučite, moramo se naći da uplatite dio škole i rezervaciju. ZNači- 3500 kuna je 10 dana, dok je 6000-6500 20 dana. To je škola, smještaj i možda doručak. |
Dodan: 14. 10. 2007 @14:13:40
|
odgovori |
| U principu sve koje zanima sigurno, neka mi se jave na onu mail adresu, pa kad ću imati više informacija, ćemo se naći da obavimo formalnosti dogovora. Ako imate još nekog za kog znate da bi htio ići, pitajte i njega. Lakše mi je sad rješavati stvari, nego kad ću već biti tamo. |
Dodan: 14. 10. 2007 @14:16:30
|
odgovori |
| hej - Re: Najjeftiniji mogući aranžmani učenja stranog jezika u Londonu |
| Čekaj, zezaš se ili se zbilja može po toj cjeni otići u LOndon? Ja bih tamo išla tražiti posao i htjela bi ostati barem mjesec dana dok nešto ne nađem! Ajde obavezno ti se javim! Jedva čekam da odem iz Hrvatske. Tu zbilja prilike nisu nikakve, i plaća u Londonu se ne može usporediti sa ovom plaćom! Super |
Dodan: 15. 10. 2007 @04:39:06
|
odgovori |
| Evo ovako!!! Moj prvi aranžman je (Za dvije osobe) u ponudi, pa sad ko želi.. Od 10.11 do 1.12- tri tjedna, škola i avio karta= 6500-7tisuća kuna. Nadam se da ste zadovoljni cjenom? MOlim vas da se javite što prije jer će ova jeftina cjena otići ako ne reagirate odmah. Poslije je sve teže nabaviti toliko jeftino. |
Dodan: 15. 10. 2007 @08:02:33
|
odgovori |
| i soba |
Dodan: 15. 10. 2007 @09:07:41
|
odgovori |
| e,meni odgovara i cijena i duljina boravka, totalno je prihvatljivo. ALI, ne odgovara mi 10.11., bar malo kasnije kad bi bilo, krajem studenog ili početkom prosinca. znam da sam rekla da mi paše za mjesec dana, ali ipak mi je rano. da li će tad biti kakvih kombinacija? |
Dodan: 15. 10. 2007 @12:11:00
|
odgovori |
| Ovako.. Cjena je toliko jeftina, jer ima taj jeftini avio prijevoznik. Ja i ti se moramo naći da ti rezerviramo mjesto u njemu po izboru kad je još ostalo. Ali, ako te ozbiljno zanima moramo se naći što prije jer ta mjesta svakim danom odlaze u velikoj masi, budući su cjene strašno jeftine. Mogu provjeriti sad koji su još datumi ostali oko kraja 11. mjesec i početkom 12. mjeseca i onda to moramo što prije rezervirati da ne ode. TE cjene su nevjerojatne i odlaze normalno svakim danom. Zato, ako ozbiljno želiš otići, a normalno da jeftiniju varijantu od ove moje nećeš naći niti u jednoj jedinoj hrvatskoj agenciji. |
Dodan: 15. 10. 2007 @12:42:38
|
odgovori |
| Ovako.. Da bi cijena bila toliko jeftina, ostali su ti još ovi datumi polaska 27.11, 28.11,1.12,4.12. U tvom periodu. To je ako ti ja tražim avion. Ako želiš tu cijenu za tri tjedna, moramo se naći već sutra da ti rezerviramo avion, jer normalno da po toj cijeni karte odlaze ko lude. Ako,to ode, onda ti ja mogu platiti školu i smještaj naći, a za avion si sama plati. Ima ti povoljno i preko Croatia Airlines- 1400 kuna u oba smjera, ali to ti je onda 6500+1400, tj. 1500 više. Onda si sama kupiš kartu, a ja ti nađem smještaj i upišem te u školu i dođem po tebe. Zato mi javi što bi i da li je to za više ljudi ili samo ti. DA bi škola uvažila naš zahtjev i uspjeli sve riješiti moram joj 3 tjedna ranije podastrijeti, sve vezano uz ono što tražim. |
Dodan: 15. 10. 2007 @12:51:30
|
odgovori |
| Sve mi se čini da ništa od svega. Ja to radim u privatnom aranžmanu i uistinu ako mi se nitko ne javi, ovaj tjedan ovdje ću odustati od svega. Ne isplati mi se za male novce zarade, čekati i da sa nekima razmjenjujem duge mailove, pa odustaju. Tko je jako zainteresiran neka mi se ozbiljno javi, da se nađemo i dogovorimo, a ako niste zainteresirani, onda dobro. Niti ću se ja obogatiti, što nekom želim srediti da najjeftinije moguće dođe u London, niti mi treba da sa nekim prolazim dugi proces odluke njegove. Zato vas još jednom molim, da mi se od sad javljate jedino na dani mail, ako ste uistinu zainteresirani i da mi date broj i da se dogovorimo za sve. Ja tu više neću svraćati. |
Dodan: 15. 10. 2007 @15:24:45
|
odgovori |
| e, poslala sam ti mail |
Dodan: 15. 10. 2007 @17:59:31
|
odgovori |
| Malo mi je teško po tako niskoj cjeni raditi ljudima i to oko Božića i Nove Godine i na tako kratko. Drugo da je to više ljudi- npr. 10 u jednom aranžmanu. Tad bi mogla dobiti popust na grupe u hostelu ili hotelu. Ovako bi svatko išao u drugo vrijeme, na kratko, na duže itd. Sobe u hotelu su preskupe i ne da bi išta zaradila, nego bi morala i nadoplatiti od svojih novaca još, u hostelu primaju najmanje po 4 osobe u jednoj sobi. Skoro pa nemoguće mi je naći smještaj za jednu osobu na tako kratko vrijeme u nekoj sobi. Ne znam, ako, bi neko vodio sa sobom više ljudi, neka mi se javi. |
Dodan: 16. 10. 2007 @10:05:40
|
odgovori |
| Na jako kratko, mislim da jedino što mi preostaje je da netko bude sa mnom u sobi ili da bude u hostelu sa nepoznatim ljudima, budući u hostelu nema sobe za jednog, a ako i ima dođe oko 700 kuna po noći. Za iznajmit sobu ne znam da li mogu na samo 2 tjedna. Eventualno bi mogla probati, iako je to upitno da li bi uspjela. Teško je sad prije Božića i Nove Godine, išta naći na tako kratko. Ako bi neko htio ići barem na mjesec dana, to bi možda lakše mogla naći. Inaće ne preostaje drugo nego hostel, budući je soba u hotelu skupa, užasno. Zato, ako netko fakat ima ozbiljnu namjeru ići sa barem još nekom osobom, mogla bi pokušati nešto u nakom hostelu naći, neku double room, iako je to vrlo, vrlo teško. Činilo mi se to prije lakše, a sad vidim da bi se poprilično namučila, za tako nešto, po toj cijeni, ako netko želi biti u sobi ispod četvero. |
Dodan: 16. 10. 2007 @10:11:12
|
odgovori |
| Mislim, možda bi mi se i dalo potruditi kad bi neko fakat sigurno rekao da ide, a ovako mi je sve malo preveliki napor. I normalno da mi se treba reći bar mjesec unaprijed, jer ako netko želi ići u školu, škola je tako propisala. Znači, ako netko ono sto postotno želi ići, neka me nazove na 0994082394 pa se dogovorimo. Pozdrav |
Dodan: 16. 10. 2007 @10:40:04
|
odgovori |
| Inano - Re: Najjeftiniji mogući aranžmani učenja stranog jezika u Londonu |
| Hm..zna li iko agenciju za ucenje stranog jezika u Londonu ovo ljeto bi islo nas par..na 2 tijedna ? |
Dodan: 16. 04. 2008 @20:57:12
|
odgovori |
| Tanja - Re: Najjeftiniji mogući aranžmani učenja stranog jezika u Londonu |
| Jumbo tours |
Dodan: 19. 05. 2008 @04:30:32
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila: