Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Hosteli » generator hostel, london
| *anja* - generator hostel, london |
| hej, ak je netko bio u generatoru u londonu, ak moze dat svoje dojmove...pliiz.. puno hvala, lp. |
Dodan: 26. 08. 2007 @19:49:25
|
odgovori |
| MINA - Re: generator hostel, london |
| EJ LJUDI DALI JE GENERATOR UDALJEN OD CENTRA??? |
Dodan: 27. 08. 2007 @16:08:12
|
odgovori |
| sunrise - Re: generator hostel, london |
| Dragi prijatelji! Vrlo rado ću vam odgovoriti. Bila sam u Generatoru u 11. mjesecu 2006. Jedini komentar je nikada gori smjštaj vidjela. Mogu ti poslati slike. Tako sam uvijek zamišljala zatvor. Prvih pola sata nisam skidala kaput ni cipele od straha da ne pokupim neku boleštinu, a poslije... A što sada? Kad si već tamo. Istina, bile smo u sobi vrlo malo, bauljale smo dan i noć po gradu i 4 noći smo nekako izdržale. Ne znam koliko ti je higijena važna, ali tuševi su ti 2 kata iznad sobe i super je ako nađeš nekoga sa tendom, inače se tuširaš kao u nudističkom kampu. Najveći šok je ipak bila sirena za požar u 3 ujutro. U panici smo se obukle, sjurile se van, došli su vatrogasci... Na sreću lažna uzbuna, netko s e prepušio u sobi, a zabranjeno je pušenje, pa se uključio alarm. I recimo da nije baš centar centra, ali London je uistinu velik i moraš koristiti metro. Sve drugo je bilo super. I odi u Cadmen Town-punkerska četvrt i kupi se genijalnu kožnu jaknu kojeg god stila želiš od šminkeraja do rock-a , punk-a za 50, 00 eura. Još patim što ih nisam kupila 5, nego samo dvije. Pun pogodak! |
Dodan: 28. 08. 2007 @10:19:37
|
odgovori |
| JASNA - Re: generator hostel, london |
SUNRISE A ŠTO MISLIŠ KAKAV JE HOSTEL ASTOR VICTORIA? |
Dodan: 29. 08. 2007 @15:41:14
|
odgovori |
| ja - Re: generator hostel, london |
| ja bio u generatoru u 2 mjesecu i za prespavat i otusirat se je cist ok. pa nes valjda dane provodit u hostelu. |
Dodan: 30. 08. 2007 @00:08:13
|
odgovori |
| *anja* - Re: generator hostel, london |
| hvala sunrise...to sam vise manje i procitala na netu, al me zanimalo kaj netko od nasih ima za rec :) |
Dodan: 30. 08. 2007 @01:05:22
|
odgovori |
| *anja* - Re: generator hostel, london |
| jos jedno pitanje - jel netko bio u FRIENDSHIP HOUSE hostelu, ili bilo kojem hostelu koji spada pod London Hostel Assosiation ?? hvala |
Dodan: 30. 08. 2007 @01:07:23
|
odgovori |
| remi - Re: generator hostel, london |
| Bila u Generatoru u 3. mjesecu. Jako loše, pogotovo što se higijene tiče. WC-i konstantno zaštopani, tuširanje je prava avantura (bogu hvala na dezinficirajućim maramicama), prostor gdje se doručkuje također konstantno prljav... No, tak i tak ujutro rano odeš i lunjaš po gradu do kasno navečer. A onda si već toliko umoran da jedino razmišljaš kak da se baciš u horizontalu. Sama pozicija hostela i nije loša - dosta miran kvart, 5. min. od stanice podzemne Russel Square, 10. min. od King Cross stanice, a linije od tam idu u svim smjerovima. Sve u svemu, London je toliko fenomenalan da jednostavno nema smisla trošit vrijeme na cendranje oko smještaja. |
Dodan: 30. 08. 2007 @07:30:42
|
odgovori |
| Mario - Re: generator hostel, london |
Ekipa, planirao sam u 11mj ići u generatora 4 dana ali ste me vi malo obeshrabrili sa svojim postovima tako da ću sad malo razmisliti. Koji je hostel u Londonu koliko-toliko pristojan a da nije skup? |
Dodan: 30. 08. 2007 @23:29:43
|
odgovori |
odi na www.hostelbookers.com tamo imas sve hostele za sve gradove i ljudi su popunjavali ankete za njih pa ces vidjet otprilike dojmove i cijene. uglavnom ak os nes sam za prespavat i da nije skupo, generator je ok. remi je dobro napisala, poslije cijelog dana lutanja koga briga kako izgleda. imam ja caku za tuseve i wc-e, odi se tusirat na 2, 3 kat, tam su tusevi ok, imaju zastore i skoljke nisu zacepljene, imas stepenice koje nikad niko ne koristi i sam se provuces do tam zacas. u podrumu, gdje su one sobe za 8 i vise ljudi, kupaone i wc-i grozni, al na 2 i 3 su one manje sobe i tam je ok... pa ko oce |
Dodan: 31. 08. 2007 @12:13:14
|
odgovori |
| Zg - Re: generator hostel, london |
| A koliko para je potrebno za provesti 5 dana u Londonu, čini mi se užasno skup grad pa me strah ići tamo :) |
Dodan: 03. 09. 2007 @15:55:04
|
odgovori |
| racunaj soma i pol minimalno |
Dodan: 04. 09. 2007 @02:36:43
|
odgovori |
| Josephine - Re: generator hostel, london |
ljudi,već sam platila za generator i sad vidim loše komentare!! šta da radim? :-(( |
Dodan: 04. 09. 2007 @10:38:03
|
odgovori |
| *ja* - Re: generator hostel, london |
| soma i pol cega ?? funti ?! kuna ? |
Dodan: 04. 09. 2007 @12:25:46
|
odgovori |
| remi - Re: generator hostel, london |
| Sto se skupoce tice, istina, skupo je, al nije opet tak da bi covjek bankrotiral. Ovisi kaj hoces vidjeti, gdje mislis jesti, itd. Npr. neki muzeji imaju besplatni upad (British Museum, Natural History Museum) a doista se ima kaj vidjeti. Dnevna karta za podzemnu je oko 6,5 funti (ak me sjecanje dobro sluzi), a tu istu kartu mozes koristiti i za bus. Ulaznica se placa za Tower (obavezno pogledati, krunski dragulji su nesto), London Eye se također placa, a cijene za oboje su oko 15-17 funti. Muzej vostanih figura je koma skup (vise od 20 funti). Sto se hrane tice, u hostelima (barem generatoru) se nudi nekakva jeftina vecerica tipa fish and chips za par eura, dok u restoranima cijene variraju u besvijest. Mi smo nasli super talij. restoran sa solidnim (za engleske prilike) cijenama. To u prijevodu znaci npr. pizza ili pasta od 6 do 10 funti. Cijene u pubovima su manje-vise prihvatljive. Ne preporucam voznju poznatim londonskim taxijem jer je skupa, dugo traje, a uz to su vrlo neudobni. |
Dodan: 04. 09. 2007 @13:38:34
|
odgovori |
slusajte remi, pametno zbori. soma i pol kuna minimalno, ovisno o zeljama i prohtjevima, prijevoz od aerodroma do grada je 10-11 funti u jednom smjeru, al pazi, uvijek imaju neke akcije pa samo pitaj svugdje gdje dodes, kad sam ja bio bila je akcija za vlak 1+1, znaci ak vas je 2 svaki da 5,5 funti za kartu, onda je bila akcija london eye+muzej vostanih za 30 i nes funti, inace da uzimas odvojeno je prek 45, kad govoris u funtama ispada tak jeftino, al preracunaj to u kune pa je i jedna funta razlike uzasno puno. hrana, pa ono, mi ponjeli nase domace proizvode u koferu: prsut, kobasice, sir, a tam kupovali samo kruh. tam je grozno skupa hrana, jos je najjeftinije u china townu i okolo (jedi kolko mozes za 6-10 funti), pazite se pohanih cvaraka u slatkom umaku, nasli super restoran TAI CHI, tam smo se ubili ko zivotinje i hrana je super (6 funti - jedi kolko mozes), hrana puno bolja od kineske (negdje blizu nacionalne galerije), a i bili smo nasli u jednom ducanu peceno pile za negdje 4 funte, predobro i za london prejeftino, smazali ga u tren oka. vazno se snac ak ne zelis jest big mac koji bi te kostao jos vise i gladan si za 2 sata. i kupujte u tescu, sve je skoro duplo jeftinije nego u ostalim ducanima, tipa voda je tam funtu, drugdje skoro 2. tam imate i za kupit neke super gotove hladne tjestenine (bolonjez, s tunom, piletinom) za oko funtu, dvije, i mozes se najest od toga (za informaciju da znate da su montana sendvici tamo oko 2 i pol funte pa na vise i kao da si pojeo nis). a za onu curu za generator, prezivjet ces. svi su se dosad vratili zivi. |
Dodan: 04. 09. 2007 @17:01:31
|
odgovori |
| Ana - Re: generator hostel, london |
| Ja sam bila u Generatoru prije...8 godina i tad je slika bila totalka drukčija..Preporučam ti Astor Hyde Park..u centru grada,furaš se busom jer je podzemna preskupa.A hostel ko hostel,ok kreveti a i wc je bio čist..ja sam inače jako opasna kad se radi o čistoći.Cijena nam je bila oko 1100kn za 7 noćenja al smo uspjeli spustit cijenu na 900 jer smo imali ISIC iskaznice. |
Dodan: 06. 09. 2007 @20:10:43
|
odgovori |
| sanja - Re: generator hostel, london |
| eh i ja idem u generator hostel jer mi se baš ok činio. Sad ste svašta napisali, ali ništa više nemogu promjeniti. Mislim da svaki hostel ima dobrih i loših strana. No svejedno planiram u njemu samo spavati nekoliko sati. Vjerujem da ću ostati živa jer sam bila i u učeničkom domu i nagledala se svakavih čuda! |
Dodan: 07. 09. 2007 @19:04:11
|
odgovori |
| vjeverica - Re: generator hostel, london |
| preporucam globetrotterinns. osim sto je cist, na super lokaciji, vrlo je zabavan, ekipa koja radi u hostelu je super. provela sam tamo dva ljeta i definitvno ne bih isla drugdje, znam ekipu koja je bila u generatoru i uvijek bi se vratili u globetrotter. za gradski prijevoz je bolje uzeti oyster, tjedni je 23 funte za zonu 1 i 2, a to je vise nego dovoljno za vidjeti sve bitno, pokriva podzemnu i gradske autobuse. neka mjesta imaju 20% popusta na ulaznice s voucherom koji si mozete isprintati na www.discountbritain.com, dovoljna vam je jedna kopija, ne uzimaju ga od vas kad kupujete ulaznice. |
Dodan: 20. 10. 2007 @18:40:33
|
odgovori |
| splicho - Re: generator hostel, london |
nebrini se za hostel,tu ces najmanje bit-samo neka je blizu stanice metroa,to ti je najbitnije.preporucan Smart Hyde Park Inn svakako uzmi tjedni pokaz za metro(vridi i za bus)-london je prevelik za pjesacenje o ovaj oyster se neisplati ako si samo tjedan tu...dovoljno je uzet samo 1i 2 zonu,po meni bar para triba masu jer je london meju najskupljim gradovima na svijetu,ali za turiste je dobar jer su svi muzeji,galerije i knjiznice BESPLATNI(hvala kraljici:-) obavezno idite na London eye,bez obzira na cijenu... za prijevoz od aerodroma do grada uvijek postoje neke akcije,tipa 4 covika za cijenu 3 za vlak,a mozete ii buson... uglavnom-London je jedan zabavan grad |
Dodan: 20. 01. 2008 @14:07:29
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|