Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Općenito » MEXICO

ime - MEXICO
mozda blesavo pitanje onome koji zna odgovor ali, prevodi li se dokumentacija, tocnije izvadak sa racuna , za vizu ako se se ona trazi u stranoj drzavi, tocnije u madjarskoj?
 Dodan: 11. 07. 2007 @17:17:57
odgovori 

Ana - Re: MEXICO
Mora biti na engleskom/spanjolskom. Neke banke, cula sam Zagrebacka, imaju i neke sluzbene formulare na engleksom, pa pitaj.
 Dodan: 13. 07. 2007 @00:18:10
odgovori 

- Re: MEXICO
imas ambasadu u beogradu tamo ne moras prevoditi nista i viza ti je gotova isti dan
 Dodan: 15. 07. 2007 @15:22:03
odgovori 

Zg - Re: MEXICO

Samo što je za izdavanje viza Hrvatima zadužena meksička ambasada u Budimpešti a ne Beogradu.

Dodan: 16. 07. 2007 @09:18:21
odgovori 

Ivana - Re: MEXICO
evo samo da podijelim, dokumente nismo prevodili, poslali u budimpestu i sutra idemo po vizu, sve je ok sa dokumentima. dakle, ne treba prevoditi.
 Dodan: 19. 07. 2007 @10:57:48
odgovori 

ante - Re: MEXICO
sta je tebi da idem u beograd pa imamo drzavu nasu ona ima odnose sluzbene sa mexicom, pa ne zivimo u jugoslaviji da idem u beograd niti sam ikad bia niti bi otisa, a ti ako ti se ide ti idi....
 Dodan: 19. 07. 2007 @11:29:39
odgovori 

Ivana kakva je situacija sa zaposlenjem, jel moraš imati stalno zaposlenje da ti ne odbiju vizu?
 Dodan: 19. 07. 2007 @15:07:02
odgovori 

Zg, uvjeti za vizu su: 1. Valid passport. It must be valid for at least 6 months after the entry day to Mexico. (to fax only the copy of page with personal data and photo) 2. Complete application form with personal data. 3. 3 recent photographs of 4x4 cms size, uncovered face, without glasses. 4. Round trip airplane ticket or reservation. 5. Hotel reservation. 6. Certificates of economic solvency: 1. Statement of a Croatian bank of having a bank account in hard currency (specifying the latest balance in the bank account and date of opening) or 2. Certificate of workplace in Croatia, specifying monthly salary, position and period of time working there, or 3. International Credit Card with certificate of limit of the credit (not only copy of the plastic card), or 4. Certificate of the contract of opening bank account 7. Copy of visas for other countries recently used or still valid. 8. Fee of 36 USD, payable at this office in cash in Hungarian currency ja sam zaposlena i studiram, i poslala sam im potvrdu sa faksa i ispis iz studentskog centra.njima je samo bitno da imas neke novce na racunu. nije problem dobit vizu. ides u mexico?
 Dodan: 23. 07. 2007 @12:53:24
odgovori 

To sam proučio samo me zanimalo jel trebaš biti stalno zaposlen. Idem slijedeće godine.
 Dodan: 24. 07. 2007 @21:27:24
odgovori 

ivana - Re: MEXICO
ili zaposlen ili student.
 Dodan: 28. 07. 2007 @15:18:16
odgovori 

davor - Re: MEXICO
ivana, jesi isla ili si bila, ako ides, gdje ides? ja zivim u glavnom gradu, pa ono,, da odemo na kavu :) sto se tice papira, nase banke su dosta u nazad, ja sam morao u zabi tetku uvjeravati da moze promjeniti TEMPLATE u wordu koji pise da se potvrda izdaje za americku ambasadu :)) i to sam predao na hrv. mislim da nece biti problema da ides i nezaposlen, ali probaj stavit sto vise para na racun, i to prebacit u usd. posto sada sve rjesavaju u budimpesti a ne u INMu u mex, jako su ljubazni i mislim da nece biti frke.
 Dodan: 30. 07. 2007 @17:05:07
odgovori 

milan - Re: MEXICO

mislim da Chilenska ambasada je zaduzena da da vizu za sve Juznoamercke drzave isto samo treba da pitas u Chilensku ambasadu u Zagrebu oni bi mogli uputiti pomochi .. milan

Dodan: 04. 08. 2007 @04:19:38
odgovori 

viza je u putovnici! davore, krecemo 16tog, dolazimo 17 dakle. mogli bi se naci na kafici. ili na pivici, ili na tortillici:-D kontakt neki ili kako cemo? evo, ja sam- pazikajpises@gmail.com salud!
 Dodan: 05. 08. 2007 @17:33:35
odgovori 

davor - Re: MEXICO
super! obavezno!! evo poslao mejl. pozz
 Dodan: 07. 08. 2007 @18:41:35
odgovori 

Nikolina - Re: MEXICO

Molim vas da me uputite gdje mogu nabaviti potrebne dokumente za visu za mexico da ih pošaljem u ambasadu?

Je li moguće da mi osoba koja živi u mexicu to sredi ili moram ja osobno?

Dodan: 28. 12. 2007 @10:35:00
odgovori 

davorphotos.com - Re: MEXICO
@iznad mene: ivana ti je gore pejstala zahtjeve. osobno ti ne preporucam da ti osoba u mex sredjuje papira, jer umjest 2 dana, vizu ces dobiti nakon 2mj. jer ta osoba mora otici ovdje (mex) u imigracijski, i postaje tlaka. ako hoces vise info, javi mi se na mejl davor.peic@gmail.com pa ti dam vise info. pozz
 Dodan: 31. 12. 2007 @16:35:29
odgovori 

Janko - MEXICO
kakva je sansa dobiti vizu u budimpesti ako sam trenutno nezaposlen a imam internacionalnu kreditnu karticu, 2000 us$ na racunu i neopisivu zelju posjetiti mexico i potrositi moj novac tamo? __________________
 Dodan: 23. 02. 2008 @21:56:35
odgovori 

- Re: MEXICO
 Dodan: 09. 04. 2008 @11:26:38
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: