Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Općenito » uspinjaca-suncana vura
| lara - uspinjaca-suncana vura |
| pozdrav! jel mi netko moze reci kakva su iskustva s agencijama za au pair,uspinjaca,suncana-vura!? |
Dodan: 27. 05. 2007 @16:12:17
|
odgovori |
| sanja - Re: uspinjaca-suncana vura |
Hi, Ja sam imala loše iskustvo i na kraju sam išla u USA preko aupairinamerica ali preko Agencija OBST iz Požege.Bila sam jako zadovoljna, ukoliko želiš više informacija napisati ću ti svoj mail pa mi se javi... |
Dodan: 27. 05. 2007 @21:05:15
|
odgovori |
| lara - Re: uspinjaca-suncana vura |
| moze napisi mi mail..pa ti se javim s hotmaila :) hvala |
Dodan: 27. 05. 2007 @23:28:30
|
odgovori |
| q - Re: uspinjaca-suncana vura |
| Ja sam isla u enlesku preko suncane vure(au pair). Nasli su mi obitelj za dva dana. Sve super. |
Dodan: 28. 05. 2007 @14:46:04
|
odgovori |
| sara - Re: uspinjaca-suncana vura |
negativno iskustvo, sposobnost savjetnica koje se trebaju brinuti za djevojke je ogranicena, u dosta slucajeva su djevojke prepustene same sebi., mnogo toga sto je obecano nije ispunjeno .. |
Dodan: 14. 06. 2007 @07:12:48
|
odgovori |
| anna - Re: uspinjaca-suncana vura |
| Malo kasnim, tek vidjela ovu temu. Ja sam isla preko Uspinjace-Suncana vura -cudi me da se prebacila u drugu agenciju, oni su stvarno ok, koliko znam najstarija agencija s brdo iskustva. Jako svi ljubazni, sve ce reci, pomoci i dok si tamo -prate te, mozes im se javiti i dopisivati s njima. Ako je savjetnica neka mrtvo puhalo -javis se njima i oni vide u cemu je problem i pomognu! Stvarno su super i koliko znam sve cure im se jave po preporuci neke au pairke koja se vratila! |
Dodan: 27. 08. 2007 @13:40:29
|
odgovori |
| ifka - Re: uspinjaca-suncana vura |
Najbolja agencija za au pair definitivno BHV! |
Dodan: 06. 09. 2007 @15:32:52
|
odgovori |
| ifka - Re: uspinjaca-suncana vura |
| moja sestra je sad u USA na au pair i super joj je ,i ja idem za par mjeseci i jako samo zadovoljne sa BHV agencijom ,ak vas vise zanima javite mi se na ifka123@hotmail.com |
Dodan: 06. 09. 2007 @15:35:41
|
odgovori |
Stvar je u tome da uvjete programa propisuje State Department, ne nase agencije -radno vrijeme, dzeparac, slobodno vrijeme itd., a ostali detalji ovise o organizacijama u Americi koje se time bave -Cultural Care, Au Pair in America...nase agencije pak izabiru za koju ce organizaciju raditi i provode njihove programe. Au Pair America (za njih radi Suncana vura-Uspinjaca, ja sam isla preko njih) ima dobar program jer u drugoj godini povisuju dzeparac i nema nikakavih problema kod mijenjanja obitelji. Osim toga -program im je najjeftiniji, sto si mogu priustiti jer su najveca organizacija tog tipa. U svakom slucaju, koju god agenciju izaberete, bitno vam je da su tu za vas i kad odete i da vec znate nekoga tko je bio tamo, i da su uvjeti koje cujete u jednoj agenciji isti i u drugoj, jer kao sto sam rekla -njih propisuje State Department. Ako ste zainteresirane, slobodno mi se javite na helena0908@gmail.com Pozdrav! |
Dodan: 10. 09. 2007 @10:07:41
|
odgovori |
| Mario - Re: uspinjaca-suncana vura |
| Ja sam isao u Veliku Britaniju. Upoznao sam mnogo ljudi tamo i 90% ima lose iskustvo. Cak ponekad i opasno po zivot. Ne dajte se zeznuti sa slatkim rijecima u agenciji jer niste svjesni kakvoj se opasnosti mozete izloziti. |
Dodan: 17. 09. 2007 @09:02:56
|
odgovori |
| Mario - Re: uspinjaca-suncana vura |
arokh111@net.hr Evo moj e-mail. Slobodno me kontaktirajte da vam ispricam sto se to dogadalo u Velikoj Britaniji! Mozete naici na super obitelj i sve moze biti ok ali nisam bas siguran da li se isplati riskirati. Mnoge stvari vam ne kazu u agenciji. Tko god se odluci na to a procita ovo nek mi posalje mail cisto da informativno ispricam neke stvari. |
Dodan: 17. 09. 2007 @09:10:01
|
odgovori |
| Maja - Re: uspinjaca-suncana vura |
se moze preko uspinjace dobit posao u Australiji?Irskoj? Sta si sami moramo platit?pretpostavljam kartu,a ostalo..? Koja zanimanja se najvise traze? |
Dodan: 30. 10. 2007 @00:18:52
|
odgovori |
| Maja - Re: uspinjaca-suncana vura |
se moze preko uspinjace dobit posao u Australiji?Irskoj? Sta si sami moramo platit?pretpostavljam kartu,a ostalo..? Koja zanimanja se najvise traze? |
Dodan: 30. 10. 2007 @00:50:20
|
odgovori |
| ellisa - Re: uspinjaca-suncana vura |
draga helena ja sam iz BiH i nikao da dodjem do broja agencije Cultural care Au Pair,pa bih te zamolila da mi posaljes sve sto znas na email elvisa_m24@yahoo.com naravno molim i sve one koji znaju.HVALA!!!! |
Dodan: 30. 10. 2007 @15:33:09
|
odgovori |
| Velin - Re: uspinjaca-suncana vura |
| Rzlika suncane vure i uspinjace?ili je to ista stvar?nude samo aupair? |
Dodan: 29. 11. 2007 @23:00:23
|
odgovori |
| josipa - Re: uspinjaca-suncana vura |
| ima li tko iskustva rada na brodu,trazim agenciju i ima ih milijon,pa bih molila nekog da me kontaktira,koja je the best agencija...unaprijed zahvaljujem |
Dodan: 28. 12. 2007 @00:37:05
|
odgovori |
| franci - Re: uspinjaca-suncana vura |
odi preko njih u ameriku ,ali ne oslanjaj se na njih previse jer, nece ti pomoci.., vjeruj mi..rintati ces za nikakve pare i iskoristavati ce tre i staviti u poziciju u kojoj ce te natjerati da mislis da im trebas biti zahvalna sto uopce imas sansu da si kod njih.. moj ti je savijet- odi, ali pokusaj se sto prije osaostaliti i stati na svoje noge... nije lako ali izvedivo je..i nemoj misliti da ce ti ITKO pomoci..pomogni sama sebi kako znas i umijes..sretno.. |
Dodan: 17. 02. 2008 @10:17:24
|
odgovori |
| alen - Re: uspinjaca-suncana vura |
| Pozdrav ja sam predao za London moze li mi neko reci koliko se ceka za muskarce odprilike |
Dodan: 25. 04. 2008 @14:01:08
|
odgovori |
| ma bez veze, pa ne odredjuje agencija kak ce vam biti.! Oni su tu da vam omoguce kontakte i zamjenu, obitelji su te, a bome i vi sami. kaj mislis, upoznala samNJemicu i Brazilku koje su klince cuvale u stiklama i 5 mjeseci nisu znale kak im se djec azovu! Nije ni tim familijama bas super! J asam imala dobro iskustvo sa Uspinjacom (Suncana vura je isto njihova), i sve moje frendice su dosle za mnom. Jedna je mijenjala obitelj, savjetnica je bila koma, ali javila sam se direktno njima i sredili su sve u roku od 24 sata! |
Dodan: 05. 06. 2008 @15:53:48
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|