isla bi ovo ljeto na Vis pa me zanima dal je netko bio, kak je bilo... i, trazim smjestaj - apartman za 2 osobe pa ak netko ima kaj za preporucit, javite...
da, da, cula sam da je u Komizi ljepse neg u Visu...
A jel zna netko dal na Visu postoji kamp (za satore, ne nuzno Auto kamp)?
Evo ja sam ti iz Komize i stvarno ti je puno ljepse nego u Visu. Kampa nema osim ilegalnog a to ti je taj na plazi Kamenice pa nekada policija svih potjera kada su lose volje:-) Zabave ti neke tipa Hvar, Zrce..nazalost nema ali je zato otok predivan i nema sanse da i bude lose.Sto se smjestaja tice ovisi kada bi dolazila. Mozda ti mogu pomoci samo reci period ili kontaktiraj neku od lokalnih agencija www.alternatura.hr
hm, opet ja... dakle, isli bi (nas nekoliko) pocetkom 8.mj. na Vis.. E sad, kaj se tice tog ilegalnog kampa - on nema sanitarni cvor, jelda? Odnosno, tusira se negdje na plazi, a za WC se snalazi po bircevima?
A kaj se tice apartmana, gledala sam okvirno po netu... Minimalne cijene za apartman za 2 osobe su 45 eura? Jel ima jos sta jeftinije?
da mi je znati šta je na toj plaži savršeno??
osim što se osjete govna od birca koja idu u more?
vis je predivan i ima toliko savršenih plaža (doduše teško pristupačne i trebalo bi imati čamčić) a kamenice sigurno nije jedna od...
preporuka : plaža srebrna, stiniva kao fenomen mada sama plaža nije nekaj ali ako si na visu moraš je viditi, porat na biševu za one koji vole pijesak...
Mozes ovdje vidjeti sta ima od smjestaja na Visu: http://www.adria24.hr/apartman/dalmacija/otok-vis/
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-17:00