Studentska putnička agencija STA Zagreb
Putnički forumArhiv posljednih novosti.Pratite nas na  TwitterjuNaruči se za putničke RSS obavijesti
Forum
smjestaj-Vis
Dodan: 10. 05. 2007 @01:05:23
maja
Gost
Glasajte ZA Glasajte PROTIV
Glasova: 0

isla bi ovo ljeto na Vis pa me zanima dal je netko bio, kak je bilo... i, trazim smjestaj - apartman za 2 osobe pa ak netko ima kaj za preporucit, javite...

Re: smjestaj-Vis
Dodan: 11. 05. 2007 @15:17:31
IvAna
Gost
ne znam za apartmane, ali znam za divne plaze! odi na kamenicu, komiza
Dodan: 14. 05. 2007 @23:26:21
maja
Gost

da, da, cula sam da je u Komizi ljepse neg u Visu...

A jel zna netko dal na Visu postoji kamp (za satore, ne nuzno Auto kamp)?

Dodan: 15. 05. 2007 @12:38:54
ivana
Gost
da, kamenice.
Dodan: 15. 05. 2007 @12:48:39
Mari
Gost

Evo ja sam ti iz Komize i stvarno ti je puno ljepse nego u Visu. Kampa nema osim ilegalnog a to ti je taj na plazi Kamenice pa nekada policija svih potjera kada su lose volje:-) Zabave ti neke tipa Hvar, Zrce..nazalost nema ali je zato otok predivan i nema sanse da i bude lose.Sto se smjestaja tice ovisi kada bi dolazila. Mozda ti mogu pomoci samo reci period ili kontaktiraj neku od lokalnih agencija www.alternatura.hr

Dodan: 28. 05. 2007 @11:14:43
maja
Gost

hm, opet ja... dakle, isli bi (nas nekoliko) pocetkom 8.mj. na Vis.. E sad, kaj se tice tog ilegalnog kampa - on nema sanitarni cvor, jelda? Odnosno, tusira se negdje na plazi, a za WC se snalazi po bircevima?

A kaj se tice apartmana, gledala sam okvirno po netu... Minimalne cijene za apartman za 2 osobe su 45 eura? Jel ima jos sta jeftinije?

Dodan: 01. 07. 2007 @21:37:22
Ja Vis
Gost
Evo da i ja malo odgovorim. Kao prvo nikako se nemože kazati da je komiža lijepša od Visa, to je čisto subjektivni dojam pojedinca. Nekome je lijepši vis, a nekome komiža. Mari tu nikako nije u pravu. Drugo, snalaženje za wc po bircevima..nebi baš išlo. Kao prvo ja prvi nebi nekoga pustio u wc tko ne popije piće u kafiću. Dakle da se tako izrazim da mi sere u wc-u, šporkaje a šta ja iman od toga? Shvačaš? Tako da je praksa mnogih da ne puštaju u wc one koji nisu gosti lokala. Pozdrav
Dodan: 01. 07. 2007 @21:39:46
Viski
Gost
Informacije o visu, smještaju itd. možete pronači na turističkom portalu otoka visa na adresi www.otokvis.info Postoji i forum visa na adresi www.otokvis.info/forum Pozdrav
Dodan: 02. 07. 2007 @10:11:47
Gost
Meni bilo super kod g. Jerkovica u Visu, http://www.info-vis.net/apartmani-jerkovic.htm a i jeftino je, kuca je super, a nekom je ljepsi Vis, nekom Komiza :)
Dodan: 16. 05. 2011 @13:54:15
joka
Gost

da mi je znati šta je na toj plaži savršeno??

osim što se osjete govna od birca koja idu u more?

vis je predivan i ima toliko savršenih plaža (doduše teško pristupačne i trebalo bi imati čamčić) a kamenice sigurno nije jedna od...

preporuka : plaža srebrna, stiniva kao fenomen mada sama plaža nije nekaj ali ako si na visu moraš je viditi, porat na biševu za one koji vole pijesak...

Dodan: 23. 09. 2011 @12:12:47
Ivona
Gost

Mozes ovdje vidjeti sta ima od smjestaja na Visu: http://www.adria24.hr/apartman/dalmacija/otok-vis/

UPOZORENJE: STA Zagreb ne preuizima odgovornosti za komentare korisnika foruma. Zadržavamo pravo ukidanja, promjena izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala i stranica koje su sastavni dio portala bez obaveze prethodne najave. STA Zagreb nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
Dijelite s drugima: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Ja mogu ići jedino u 8 mjesec
Mi idemo u 9. misec. Tada su k
LJUDI, POVEČAVAMO SE? KAKO TO
I ja isto. Vjerojatno kolektiv
Da... I ja molim najbolje kom
Hi, Živila Kolektiva... idem
Ima li netko savjet kako najpo
Treba prijavit ovog Znam Kanad
Postoji i opcija Rijeka-Trst a
Otvoren je novi forum za Kanad
www.dineka.hr/mig   &nb
postoji Hisar tours busevi sva
znači čovjek (Radovan) ti je
je li to još vrijedi Ra
Pozdrav svima Za sve koji mis
Kakav je postupak rezervacije avionske karte?

Budi informiran i prijavi se na mailing listu:

STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45

Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-17:00

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com