Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Avio karte » RYANAIR Venezia
| kizo - RYANAIR Venezia |
Zanimalo bi me kako mogu stici do Venezie najeftinije (vjerojatno vlakom?) i kako od Venezie to Trevisa , premda od tamo polijece RYANAIR za Pariz? Unaprijed hvala |
Dodan: 25. 04. 2007 @20:29:52
|
odgovori |
| rijecanka - Re: RYANAIR Venezia |
trst- venecija nadi vlak na www.trenitalia.com , znam da ima i to neki super brzi, mi smo oko sat vremena putovali a karta je kostala oko 8 eura (pred dvije godine, doduse, mozda se nesto promjenilo). uglavnom, nema potrebe za online rezervacijom, na zeljeznickom kolodvoru u trstu ti sve super pise i imas one automate za kupit kartu, a za dobit informaciju od onih teta na salteru bi bilo zgodno znat koju rijec talijanskog. provjeri mozda ima i direkt linija za treviso iz trsta, ako ne, sigurno postoji iz venecije neka poveznica. druga solucija , ako vas ide vise, da odete autom do trevisa(naravno, ukoliko imate takvu mogucnost) , i ostavite ga tamo par dana do povratka. iz rijeke ti treba cca 2.5 h do trevisa( ne znam odakle si, ako si iz ZG, dodaj jos 1.5h) a to sve skupa nije toliko dugo, a u komadu je.ali kazem, sve ovisi o mogucnostima. sretno i dobru zabavu u parizu :) |
Dodan: 26. 04. 2007 @07:32:37
|
odgovori |
| nataša - Re: RYANAIR Venezia |
| Imaš bus iz venecije (polazi sa kolodvora) za treviso aerodrom, karta ti je 5 eura |
Dodan: 26. 04. 2007 @15:07:16
|
odgovori |
| Goran Rovinj - Re: RYANAIR Venezia |
Idem iz Trevisa dosta cesto....... u svakom slučaju imaš preko puta aerodroma uličice u kojima nije bed ostaviti auto (pustio sam ga više puta (imam PU tablice...)) i nikada mu se nije ništa dogodilo. U protivnom ideš vlakom iz Trsta u Mestre (računaj bar sat i 50.... ali to je Italija pa recimo 2 sata- karta je EUR 6,82 ako se dobro sjećam). Točno ispred željezničke stanice u Mestre (po izlazu iz vlaka imaš naznačeno na podu smjer za buseve za aerodrome) ti idu busevi, jedino pazi jer idu i za Treviso aeroporto ali i za Marco Polo (to je baš zračna luka Venezia). karte kpiš u kućici ispred stajališta. U Parizu ti avion slijeće na Beauvais..... dosta daleko od Pariza; busevi ti idu do Porte Mallot a od tamo imaš metro. Sretno, zabavi se. Goran- Rovinj |
Dodan: 04. 05. 2007 @09:37:58
|
odgovori |
| Maja - Re: RYANAIR Venezia |
| Znaci od aerodroma do basnog kolodvora u Veneciji karta je 5eura i od tamo se dalje ide za Rijeku?Koliko dodje karta Venecija-Rijeka?pretpostavljam da se basom ide? |
Dodan: 27. 09. 2007 @12:21:51
|
odgovori |
| milo - Re: RYANAIR Venezia |
| i8 mene to zanima. valjda nitko ne zna kad nitko ne odgovara. ja znam da ima vlak za zagreb iz venecije ali ne mogu saznati cijenu preko neta. za autobus ne znam. |
Dodan: 27. 09. 2007 @17:22:24
|
odgovori |
| Maja - Re: RYANAIR Venezia |
| A kvragu,davit cemo ljude pitanjima dok nam ne odgovore:))a kaj ces.. |
Dodan: 28. 09. 2007 @14:34:57
|
odgovori |
zagreb-venecija vlak je 222 kn (popust na godine ) ide u 23:40 tj taj je jedini direktni, a ako želiš saznati šta ide iz rijeke pogledaj na autotransovoj stranici...,ali mislim da ti bus ide samo do trsta, karta ti je 50 kn |
Dodan: 21. 10. 2007 @19:58:58
|
odgovori |
| mils - Re: RYANAIR Venezia |
bok sad ostaje pitanje kako saznat kad ide vlak ili bus iz trsta. ok. busom dodemo iz rijeke do trsta a iz trsta do trevisa? treba stic na taj avion i saznat kad ide taj vlak ili bus ali kako? |
Dodan: 23. 10. 2007 @20:22:13
|
odgovori |
| lola - RYANAIR Venezia |
| Dobri ljudi, mene zanima da li je itko cuo za popust koji dobijes ako rezerviras kartu za vlak Zagreb-Venecija 10 dana unaprijed, pa te kosta 15 eura? i jeli itko letio kojim slucajem iz venecije ryanair-om na Maltu..? da malo podijeli iskustva..:) unaprijed hvala |
Dodan: 28. 02. 2008 @11:33:50
|
odgovori |
karta za veneciju ti je 112 kuna ako kupiš minimalno 7 dana ranije naglasi da želiš smart price, ja sam si uzela kartu iz venecije za maltu u 5. mjesecu :), kad ti ideš? |
Dodan: 02. 03. 2008 @21:43:33
|
odgovori |
| lola - Re: RYANAIR Venezia |
| PA planirala sam ici od 15.-20.03 na Maltu, cak sam nasla i relativno povoljnu kartu, 60 eura, povratna..ali ne znam kako stojim sa vlakovima iz venecije za zagreb, kad se budem vracala, oko 21.30h bi bila natrag u veneciji pa ne znam imam li koji nocni vlak za zagreb....koliko je tebe karta kostala, mislim ako si rezervirala za 5.mjesec kartu? |
Dodan: 03. 03. 2008 @14:50:51
|
odgovori |
| Povratnu sam platila 26 eura, a što se tiče povratka nema nikakvog noćnog vlaka (zadnji ide u 21:23) tako da ćemo ostati tu noć u veneciji i vratiti vlakom drugi dan ujutro |
Dodan: 04. 03. 2008 @17:22:39
|
odgovori |
| Na stranici od trenitalia nema kasnijeg vlaka ali sam nasla neke preko hž-ove sluzbene stranice, kod međunarodnih voznih redova da ima neki vlak u 1 ujutro samo cu se to morati osobno raspitati na kolodvoru..koliko sam skuzila ti ne putujes sama, blago tebi :) ja idem solo pa mi i nije bas svejedno..e a da te pitam jos nesto, pretpostavljam da si rezervirala kartu preko interneta na ryanair stranici, pa me zanima koja je shema s onim "0 bags&online check in" i ostalim varijantama, jer jedino ta s online chec in-om je kao besplatna, a sve ostale se naplacuju..a frendica mi je rekla da je to neka nova fora, da tog prije nije bilo..nadam se da si skuzila sta te pitam i sorry na gnjavazi :) |
Dodan: 04. 03. 2008 @23:36:58
|
odgovori |
| Zaboravi ostale vlakove jer ćeš se voziti preko austrije sa 4-5 presjedanja i vožnja ti traje oko 14 sati, a što se tiče ryanaira, ja ti nosim prtljagu do 15 kg tako da ću s njom u avion, stoga sam i uzela 0 bags, jer su sad poskupjeli s prtljagom pa me onda ta prtljaga košta više od puta, ako ne misliš nositi tonu stvari onda uzmi 0 bags :) |
Dodan: 05. 03. 2008 @15:05:51
|
odgovori |
| Pa i uzet cu jednu torbu s kojom cu u avion uci, jedino jos ne kuzim ovo "online check in" i "airport check in" jer postoje te dvije opcije sa 0 bags, pa ako stavim 0bags i online check in onda se kao nista ne placa..pretpostavljam da si i ti uzela tu opciju...svejedno, hvala ti na informacijama :) |
Dodan: 06. 03. 2008 @13:08:18
|
odgovori |
| uzela sam online check in, nisam ništa plaćala |
Dodan: 07. 03. 2008 @18:46:41
|
odgovori |
| marko - Re: RYANAIR Venezia |
| jel netko samo moze objasniti proceduru oko online chackin-a? PS jal nije to samo za zemlje EU? |
Dodan: 12. 05. 2008 @18:19:04
|
odgovori |
| goga - Re: RYANAIR Venezia |
| on line check in ti je samo za zemlje eu i ee( švicarska i još neke) .Mi Hrvati moramo uzeti airport check in -znači još jedno 8 eura više za povratnu kartu.Provjereno pitala na aerodromu u Londonu |
Dodan: 12. 05. 2008 @22:09:59
|
odgovori |
| Kiko - Re: RYANAIR Venezia |
kakva je to prica o poskupljenju prtljage. pa koliko kosta kad je stavimo dole i koliko je dozvoljena tezina? jer netko je gore naveo da je 15 kg uzela sa sobom u avion?? Koliko dodje karta do Venecije iz Rijeke ako netko zna? |
Dodan: 16. 05. 2008 @12:57:52
|
odgovori |
| Lilly - Re: RYANAIR Venezia |
Dakle ne zna se baš konkretno kako ide sa tim prtljagama kod ryanaira. Idemo u lipnju u Barcelonu, pa znači trebalo bi tu varijantu check in ........ 0 od 8 eura. Da li to znači da treba uzet ruksak gore u avion, ili se može uzeti i onaj standardni kofer tzv. handlaguage do 15kg, ako je po onim standardnim mjerama? Da li netko zna kakav jeftiniji smještaj u Barceloni, soba u privatnom smještaju s kupaonicom? |
Dodan: 16. 05. 2008 @23:27:21
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|