Studentska putnička agencija STA Zagreb
Putnički forumArhiv posljednih novosti.Pratite nas na  TwitterjuNaruči se za putničke RSS obavijesti
Forum
Moskva
Dodan: 25. 03. 2007 @03:09:51
malnar
Gost
Glasajte ZA Glasajte PROTIV
Glasova: 0
Jel itko bio u Moskvi u hostelima, zanimaju me iskustva, cijene...hvala svima!
Re: Moskva
Dodan: 26. 03. 2007 @10:31:10
ira
Gost

www.hostelbookers.com, www.hostelworld.com imas i cijene i iskustva ljudi koji su vec tamo bili i ocjenili hostel(e). s tim da ako mislis online rezervirati, preporucam hostelbookers.com jer ne naplacuju booking fee za razliku od vecine drugih sajtova. druga opcija je naci direktno stranicu od hostela na webu pa tamo pokusati, ukoliko je hostel ima.

pozdrav

Dodan: 18. 05. 2007 @21:29:57
Dejan
Gost
Ja sam bio u Moskvi. Imam tamo djevojku pa se javi na moj email ako trebas neki savjet i to. Ja sam mislio ici na rodjendan di djevojke ali nisam u financijskoj mogucnosti. Evo ti email pa se javi ako jos nisi nasao dovoljno informacija! dejanultrasvk@net.hr
Dodan: 26. 06. 2007 @10:00:36
moskva-hosteli
Gost
Ja sam bio prije godinu i pol...tri frendice i ja smo bili smješteni u hostelu kod metro stanice VDNH, soba nas je po danu došla 12 eura. To ti je jedno 4 stanice od stanice Kitaj Gorad, a to je 3 minute pješice od Crvenog Trga. Smještaj je okej, neznam ime hostela ali ti mogu nacrtati položaj na karti...
hostelbookers.com - ne koristiti ni pod razno!
Dodan: 04. 08. 2007 @01:38:19
Tomi
Gost

Nase iskustvo s njima je katastrofa i nema sanse da cemo ih ikad vise koristiti:

http://www.forum.hr/showthread.php?t=244338

Tomi

Dodan: 14. 04. 2008 @23:02:31
Tamara
Gost
ej ljudio malo više o moskvi
Dodan: 14. 04. 2008 @23:03:10
Tamara
Gost
ajde pa dajte moskva je lipa a niko ništa ne piše
Dodan: 03. 08. 2008 @16:45:46
moskvič
Gost
mi rvati smo u kurcu, nitko neće da putuje na sjever tj. na istok gdje je jednako ako ne i ljepše od dosadne mi već italije,francuske,španjolske... bio sam u moskvi u hostelu niti 5 minute pješke od crvenog trga. cijena?bagatela! niti 100kuna po danu.ok,grad je užasno skup.ali naivcima.svakim danom u grad se slijevaju rijeke turista,moskva je biznis centar cijele istočne europe + dijela azije,biznismena ko u priči,njormalna što ani takie ceni dali.ne kupujte ako idete gore na prvu loptu.prve dućane ako hoćete normalno proći samo proletite kupujete li obične namirnice od sokova,kruha,čokoladi,kondoma nužno vam je kupiti sve to u pravom dućanu.ima ih obično u gradskim naseljima gde abični maskviči živut. tada cijene variraju od nešto kao naše do skupljih dok su oko centra bar 3x skuplje.noćnih klubova ima kao smeča u napulju,kao kineza u trstu,kao smoga u pekingu.neki se naplaćuju neki ne.cuga hm..procijenite sami.što se tiče votke,pitajte recepcionere koje votke možete piti,od 100 votki na tržištu bar 90 ih je živi otrov. metro je jeftin,savsim ok.cura ima koliko hočeš brate,svaku večer sam mrčio po jednu.prostitutke su skupe i zaražene. od znamenitosti grada za obići sve treba bar 10 dana non-stop jahanja i rasmatrivanja.grad je ludilo brale idem ča pukle mi sandale.
Dodan: 08. 10. 2008 @15:30:46
bluedevil
Gost
Zanima me jeli zna tko kakva je situacija s nosenjem novca u Moskvu. Euri ili Dolari ili pak samo Rublje te jel ima bankomata i sl. da se ne mora nositi gotovina vec neke kartice.....
Dodan: 17. 11. 2008 @17:50:07
Ja
Gost
A kakve su šanse za naci posao u Moskvi? jel netko to probao?
Dodan: 05. 11. 2009 @12:48:06
no
Gost

isto pitanje. posao u moskvi.? iman curu gore,tako da smještaj nije problem. sada tražim posao na nekoliko mjeseci..svejedno ovaj vikend idem gore turistićki,svaki savjet je dobrodošao.

Dodan: 23. 12. 2009 @16:56:14
ime
Gost
bio kolega gore godinu dana. kaže da se u prvom mahu nije snašao u gradu sa 15 milijuna stanovnika,ali da ima posla za sve. neki srbin ili bosanac ga zaposlio u svojoj kuhinji u nekom hotelu, imao je stan, hranu i relativno dobru paru za moskovski život. malo je bilo kaže problema oko radne dozvole,ali i to je sam platio i ishodio. kaže da se vraća opet tamo na posao,ali da je imao dosta sreće što je šef sa ex-yu prostora pa oprez kad se ide tražiti posao..inače dosta posla ima i oko moskve: perm, sochi,ekaterinburg,stpeter. ali većinom u građevini
Dodan: 10. 11. 2010 @14:49:43
pjotr
Gost

a ima li neko ko zna ime nekih restorana ciji su vlasnici s bivse juge, rado bi se prosetao i sam pitao, trenutno sam u moskvi

Dodan: 31. 01. 2012 @22:10:15
gor
Gost

bog, ja sam bio u moskvi kod cure i vjerojatno idem ponovo, ja bih volio naci posao u moskvi, sve korisne informacije u vezi zaposljenja su mi potrebene, hvala

Dodan: 02. 02. 2012 @21:19:08
igor
Registriran uporabnik

a koje je ime hostela

UPOZORENJE: STA Zagreb ne preuizima odgovornosti za komentare korisnika foruma. Zadržavamo pravo ukidanja, promjena izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala i stranica koje su sastavni dio portala bez obaveze prethodne najave. STA Zagreb nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
Dijelite s drugima: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Ja mogu ići jedino u 8 mjesec
Mi idemo u 9. misec. Tada su k
LJUDI, POVEČAVAMO SE? KAKO TO
I ja isto. Vjerojatno kolektiv
Da... I ja molim najbolje kom
Hi, Živila Kolektiva... idem
Ima li netko savjet kako najpo
Treba prijavit ovog Znam Kanad
Postoji i opcija Rijeka-Trst a
Otvoren je novi forum za Kanad
www.dineka.hr/mig   &nb
postoji Hisar tours busevi sva
znači čovjek (Radovan) ti je
je li to još vrijedi Ra
Pozdrav svima Za sve koji mis
Kako do ISIC iskaznice?

Budi informiran i prijavi se na mailing listu:

STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45

Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-17:00

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com