Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Radni programi » Posao u Londonu

jure - Posao u Londonu
Dali je netko radio ljeti u Londonu,ja bi išo ali neznam kome da se obratim pa ako netko zna...hvala
 Dodan: 23. 01. 2007 @13:55:20
odgovori 

mia - Re: Posao u Londonu
poseti sajt www.egida.co.yu i mozes naci zanimljive programe ucenja engleskog jezika i rada u Engleskoj. Hrvatski drzavljani imaju vise programa u opciji, jer im ne treba viza za Englesku. Pogledaj pa javi komentar! Pozdrav
 Dodan: 13. 03. 2007 @14:14:30
odgovori 

maja - Re: Posao u Londonu
sendvic program preko Egide iz N. Sada je za mene bio perfektan. Ja sam bila pre dve god. Prosle nisam mogla zbog ispita ici, ali na taj program mozes ici i ukoliko si apsolvent, tako da ove godine opet planiram. 100%
 Dodan: 17. 03. 2007 @05:27:35
odgovori 

- Re: Posao u Londonu
ja sam trenutno pred diplomom. da li to mogu ići samo studenti ili i diplomirani? Ne znam da li ću onda morati zamrznuti diplomiranje, ako ne mogu ići diplomanti? ovo mi se čini dobro, a da li se to može otići na samo 2 mjeseca ili se mora duže?
 Dodan: 15. 04. 2007 @22:34:03
odgovori 

Alex - Re: Posao u Londonu
Pa mnogo je bolje ukoliko si jos student ili ako si zaposlena. Najgore je ako ne radis nista. Mislim da je monomum 9 nedelja programa.
 Dodan: 08. 05. 2007 @01:18:42
odgovori 

Maja Bg - Re: Posao u Londonu

volela bih da znam malo vise o tom sendvic programu preko Elpide. Kakvi su uslovi? Smestaj? Kakva je zarada? Kakvi su Englezi?

Dodan: 11. 05. 2007 @19:14:44
odgovori 

ss - Re: Posao u Londonu

ja zavrsila s tim "sandwich cours-om", i sad sasm ostala u londonu.

najpametnija opcija - nadji jerftinu skolu engleskog jezika, i kao student mozes radit 20 sati tjedno.

ako ti trebaju kakve informacije slobodno se javi:

netta_sv@hotmail.co.uk

Dodan: 24. 05. 2007 @11:04:29
odgovori 

Marko - Re: Posao u Londonu
ss je u pravu, a takvih skola ima masu. Ja sam mislio kao da student imas pravo samo 16 sati tjedno ali nije bitno. Jednom kad si tamo i kad radis niko te vise ne pita koliko sati ti je dozvoljeno.
 Dodan: 24. 05. 2007 @11:14:45
odgovori 

Sasa - Re: Posao u Londonu

Ja planiram da idem ovog leta da radim u Engleskoj preko Egide. Da li mozete da mi kazete koliko je to sigurno uopste? Kakav ti posao nude? Program ipak u pocetku nije nimalo jeftin. Kakve su sanse da za 4 meseca vratis ulozen novac? Hitno mi trebaju informacije, molim vas!

Dodan: 23. 04. 2008 @14:40:30
odgovori 

hi - Re: Posao u Londonu
Znači preko Egide dođe sve skupa taj Sandwich program oko deset tisuća kuna? Koliko ja znam, ovo je u Srbiji. A da li ima u Hrvatskoj takva agencija? 10 tisuća kuna nisu mali novci, ali ako se može mjesečno zaraditi oko 8 tisuća kuna, onda se isplati zapravo.
 Dodan: 22. 06. 2008 @14:45:48
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: